Sunday Kind of Love

Lempeää läsnäoloa ja oman kehon kuuntelua.

Hengittämistä.

Suorittamisesta irtipäästämistä.

Pehmenemistä kynttilämeressä.

Koleasta sunnuntaista huolimatta ihana, lämminhenkinen iltapäivä takana. Kiitos kaikille jotka osallistuivat tänään mun ensimmäiseen joogaworkshopiin Kotkan Hyvinvointikeskus Huumassa.

Yllätyin positiivisesti Huuman tunnelmallisesta salista. Pakko myöntää, että odotin kolkkoa, kuntosaleille tyypillistä valtavan kokoista salia mutta perillä odottikin kodikas tila joka oli reunustettu kynttilöin.

Rakastan workshopien pitämistä eri kaupungeissa – paitsi joogastudioilla, myös kuntosaleilla. En ainoastaan sen takia, että se tuo vaihtelua omaan työhön ja mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin, vaan myös koska varsinkin kuntosaleilla pidettyjen workshopien myötä saattaa onnistua houkuttelemaan myös sellaisia ihmisiä joogan pariin jotka eivät välttämättä eksyisi joogastudioille. Tänäänkin mukana oli vanhoja kokeneita joogaajia mutta myös ihan ensi kertalaisia. Erilaisilta joogaajilta oppii myös itse joogaopettajana ihan valtavasti.

Tulen ehdottomasti jatkamaan workshoppien ja erilaisten kurssien pitämistä entisessä kotikaupungissani Kotkassa ensi vuoden puolella. Jos olet kotkalainen ja haluat mun uutiskirjeen liittyen Kotkan tuleviin jooga-aikatauluihin, laita minulle yhteystietosi sähköpostiin: anna-mari@yogobe.com .

Laiskaa ja rentouttavaa sunnuntai-illan jatkoa!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.