Annamariyoga

Blog

Sunday Kind of Love

Lempeää läsnäoloa ja oman kehon kuuntelua.

Hengittämistä.

Suorittamisesta irtipäästämistä.

Pehmenemistä kynttilämeressä.

Koleasta sunnuntaista huolimatta ihana, lämminhenkinen iltapäivä takana. Kiitos kaikille jotka osallistuivat tänään mun ensimmäiseen joogaworkshopiin Kotkan Hyvinvointikeskus Huumassa.

Yllätyin positiivisesti Huuman tunnelmallisesta salista. Pakko myöntää, että odotin kolkkoa, kuntosaleille tyypillistä valtavan kokoista salia mutta perillä odottikin kodikas tila joka oli reunustettu kynttilöin.

Rakastan workshopien pitämistä eri kaupungeissa – paitsi joogastudioilla, myös kuntosaleilla. En ainoastaan sen takia, että se tuo vaihtelua omaan työhön ja mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin, vaan myös koska varsinkin kuntosaleilla pidettyjen workshopien myötä saattaa onnistua houkuttelemaan myös sellaisia ihmisiä joogan pariin jotka eivät välttämättä eksyisi joogastudioille. Tänäänkin mukana oli vanhoja kokeneita joogaajia mutta myös ihan ensi kertalaisia. Erilaisilta joogaajilta oppii myös itse joogaopettajana ihan valtavasti.

Tulen ehdottomasti jatkamaan workshoppien ja erilaisten kurssien pitämistä entisessä kotikaupungissani Kotkassa ensi vuoden puolella. Jos olet kotkalainen ja haluat mun uutiskirjeen liittyen Kotkan tuleviin jooga-aikatauluihin, laita minulle yhteystietosi sähköpostiin: anna-mari@yogobe.com .

Laiskaa ja rentouttavaa sunnuntai-illan jatkoa!

 

Vastaa

Up
%d bloggaajaa tykkää tästä: