Joogaa pienryhmille

Tervetuloa pienryhmätunneille tunnelmalliseen kotijoogastudioon Katajanokalle. Kaikilla joogatunneilla on avoin taso, eli myös aloittelijat ovat sydämellisesti tervetulleita mukaan. Joogamatot ja muut välineet löydät paikan päältä, tuo vain itsesi paikalle. ❤

Ilmoittautuminen vakituiseksi syyskuun pienryhmiin 30.8.2019 mennessä. Huomaa, että paikkoja on rajoitetusti, eli kannattaa tehdä oma varaus ajoissa. Ylimääräisille paikoille voit tulla DROP IN –kertamaksulla.

ELOKUU
tiistaisin 6.8–27.8
18.00–19.30 Slow flow ja meditaatio
19.45–21.15 Hyvän yön yin jooga ja meditaatio
 
KURSSIHINTA
56€ / 48€ opiskelijat (4x90min)
Fall in Softness Sundays
eli 2h erityispitkä yinjooga / restoratiivinen harjoitus ja meditaatio
sunnuntait 4.8 / 18.8 / 25.8
18.00–20.00
SYYSKUU
tiistaisin 6.8–27.8
17.30–19.00 Slow flow ja meditaatio
19.15–20.45 Hyvän yön yin jooga & meditaatio
 
KURSSIHINTA
56€ / 48€ opiskelijat (4x90min)
Fall in Softness Sundays
2h erityispitkä yinjooga / restoratiivinen harjoitus ja meditaatio
sunnuntait 1.9 / 15.9 /
18.00–20.00
HINTA
DROP IN -kertamaksulla 20/15€

HINNAT

Hintaan kuuluu lainamatto ja kaikki muut välineet.

  • 20€/15€ Drop in-tunti
  • Ensikertalaisen tutustumistunti 10€
  • Smartum -liikuntasetelit käyvät maksumuotona

ILMOITTAUTUMINEN (Huom. Ilmoittautuminen on sitova rajallisen tilan takia. Peruutukset viimeistään 24h ennen tuntia.) Kirjoitathan ilmoittautumisviestiin myös tunnin jolle olet tulossa.

TUNTIKUVAUKSET

Kaikilla tunnilla tehdään asana- eli asentoharjoituksen lisäksi pranayama hengitysharjoituksia ja lyhyitä meditaatioita.

Slow flow. oman hengityksen tahtiin etenevä hidas flow joogaharjoitus. Tunti rakentuu aina tietyn teeman ympärille ja on embodied -tyylisuunnan inspiroima eli keskittyy ulkoisten linjausten sijaan kehon sisäiseen kokemukseen. Tunti sopii kaiken tasoisille joogaajille sillä asennoista annetaan erilaisia, jokaisen kehoa palvelevia vaihtoehtoja.

Hyvän yön yin jooga. Pumpulinpehmeä harjoitus, jonka tarkoitus on rauhoittaa keho ja mieli iltaa kohti. Tunnilla tehdään usein myös hermostoa rauhoittavia pranayama hengitysharjoituksia ja restoratiivisen joogan asentoja joissa käytetään runsaasti apuvälineitä (joogavyöt, blokit, bolsterit, viltit) jotta voidaan päästää täysin irti ja rentoutua.

Fall in Softness Sundays. Viikon päättävät pumpulin pehmeät sunnuntai-iltojen yinjoogahetket kynttilänvalossa. Yin jooga on kehon sidekudoksia ja luita hoitava passiivinen harjoitus. Jokaisessa asennossa pysytään useamman minuutin ajan jotta päästään syvälle yinkehoon. Lisäksi tunnilla tehdään erilaisia rauhoittavia hengitysharjoituksia.

Lempeä yin & yang -jooga. Tunti on monipuolinen kehonhuoltokokonaisuus, eli se koostuu noin tunnin pituisesta virtaavasta slow flow -osiosta (embodied flow) ja saman pituisesta sidekudoksia hoitavasta ja passiivisia venytyksiä sisältävästä yin joogasta. Harjoituksessa hoidetaan kehoa myös tennispallojen avulla.