Joogaa pienryhmille

Tervetuloa pienryhmätunneille tunnelmalliseen kotijoogastudioon Katajanokalle tai onlinetunneille nauhoitteiden tai liven muodossa – kumpi vaihtoehto sinulle sopiikaan paremmin. Kaikilla joogatunneilla on avoin taso, eli myös aloittelijat ovat sydämellisesti tervetulleita mukaan. Joogamatot ja muut välineet löydät paikan päältä, tuo vain itsesi paikalle.  Voit myös varata oman pienryhmätunnin haluamallesi ajankohdalle (osallistujamäärä 2–5 hlöä).

27.2 20:00 Ilmainen täydenkuun meditaatio & YOUNIVERSE -somaattisen liikkeen harjoitus InstaTv:ssä

Maaliskuu – zoomissa

lempeä yin & yang jooga ja meditaatio 

ma 17.00–18.30

Yinjooga & meditaatio 

7.–28.3 17.00–18.30 (huom.jos et kykene osallistumaan tähän kellonaikaan, voit tilata harjoitteen nauhoitteen omaksesi)

  • Hinta online: 10€/hlö. Varaa zoomtunnille joogamatto, viltti ja tyynyjä. Huom! Jos et voi osallistua liveen, saat nauhoitteen omaksi ja rajattoman katseluoikeuden siihen. 
  • Ilmoittautuminen: annamari.pentikainen@gmail.com

Kuunkierron sessiot & Naistenpiirit

  • 27.2 Täydenkuun meditaatio & somaattinen liike InstaTv:ssä

Huomioitavaa

Ryhmäkoot Katajanokan joogastudion tunneilla pidetään pienenä; ethän saavu tunnille jos sinulla on flunssa- tai hengitystieoireita (ilmoittautuminen on sitova mutta sairastumisesta johtuvissa peruutustapauksissa voit antaa paikan ystävällesi tai lunastaa vuoden voimassa olevan lahjakortin sairastumisen takia peruuntuneen tunnin tilalle).

Ilmoittautuminen

Toiveiden mukaan suunniteltu yksityisjoogatunti tai -kurssi sinulle tai pienelle ryhmälle?

Laitathan sähköpostia annamari.pentikainen@gmail.com niin ideoidaan yhdessä.

Joogatuntien kuvaukset

Kaikilla tunneilla tehdään asana- eli asentoharjoituksen lisäksi pranayama hengitysharjoituksia ja lyhyitä meditaatioita.

Seasonal yinjooga

Yinjooga on passiivinen harjoitus, joka hoitaa kehon luita ja sidekudoksia sekä rauhoittaa hermoston. Seasonal yinjoogassa keskitytään elementtiin, joka yhdistetään kulloinkin vallalla olevaan vuodenaikaan (kiinalaisen lääketieteen 5 elementin teorian mukaan).

Esimerkiksi talven elementti on vesi. Jokaiseen elementtiin yhdistetään myös tietyt elimet, joita harjoituksessa hoidetaan. Veteen yhdistetään munuaiset ja virtsarakko eli hoidamme harjoituksissa munuais– ja virtsarakkomeridiaaniparia. Jokaisessa harjoituksessa tehdään myös meditaatio ja toisinaan mukana on myös syvärentouttava jooga nidra, “joogin uni”.

Mitä yinjooga on?

Yinjooga on kehon sidekudoksia ja luita hoitava passiivinen harjoitus. Yinjoogassa asennossa pysytään useamman minuutin ajan jotta päästään syvälle yinkehoon. Lisäksi joogatunnilla tehdään erilaisia meditaatioita ja hermostoa rauhoittavia pranayama hengitysharjoituksia sekä restoratiivisen joogan asentoja jotka tähtäävät täydelliseen lepoon ja rentoutumiseen. Hyvän yön yinjooga on pumpulinpehmeä joogaharjoitus, jonka tarkoitus on rauhoittaa keho ja mieli iltaa kohti. Tunneilla käytetään paljon apuvälineitä kuten joogavöitä, joogablokkeja, bolstereita ja ihania laventelintuoksuisia silmätyynyjä.

Mitä on yin & yang jooga?

Joogatunti on monipuolinen kehonhuoltokokonaisuus, eli se koostuu noin tunnin pituisesta virtaavasta flowjoogan osiosta ja samanpituisesta passiivisia venytyksiä sisältävästä yin joogasta. Harjoituksessa hoidetaan kehoa myös tennispallojen avulla.

Muualla sosiaalisessa mediassa…