Joogaa pienryhmille

Tervetuloa pienryhmätunneille tunnelmalliseen kotijoogastudioon Katajanokalle. Kaikilla joogatunneilla on avoin taso, eli myös aloittelijat ovat sydämellisesti tervetulleita mukaan. Joogamatot ja muut välineet löydät paikan päältä, tuo vain itsesi paikalle. <3

Katajanokan joogastudion tunnit ovat tauolla tammikuun ajan Sri Lankan joogaretriitin takia, mutta helmikuussa viikkotunnit taas normaalisti.


 

HELMIKUU

tiistaisin 9.2–29.2.2020
17.30–19.00 Slow flow ja meditaatio
19.15–20.45 Hyvän yön yin jooga & meditaatio
KURSSIHINTA
60€ (/48€ opiskelijat ja työttömät) 4 x 90min
Fall in Softness Sundays
2h erityispitkä yinjooga / restoratiivinen harjoitus ja meditaatio sunnuntaisin
sunnuntai 23.3 (täynnä!)
18.00-20.00
Workshop: Manifest Magic – yin & yang (avoin taso)
Su 23.2 12.00–14.00 Roots Helsingissä Töölössä (museokatu 17)

HINNAT

Hintaan kuuluu lainamatto ja kaikki muut välineet.

  • 20€/15€ Drop in-tunti
  • Ensikertalaisen tutustumistunti 10€
  • Smartum -liikuntasetelit käyvät maksumuotona

ILMOITTAUTUMINEN (Huom. Ilmoittautuminen on sitova rajallisen tilan takia. Peruutukset viimeistään 24h ennen tuntia.) Kirjoitathan ilmoittautumisviestiin myös tunnin jolle olet tulossa.

Joogatuntien kuvaukset

Kaikilla tunneilla tehdään asana- eli asentoharjoituksen lisäksi pranayama hengitysharjoituksia ja lyhyitä meditaatioita.

Mitä hidas flowjooga on?

Oman hengityksen tahtiin etenevä hidas flowjoogaharjoitus. Joogatunti rakentuu aina tietyn teeman ympärille ja on embodied flow -tyylisuunnan inspiroima eli keskittyy ulkoisten linjausten sijaan kehon sisäiseen kokemukseen. Joogatunti sopii kaiken tasoisille joogaajille sillä asennoista annetaan erilaisia, jokaisen kehoa palvelevia vaihtoehtoja.

Mitä yinjooga on?

Yinjooga on kehon sidekudoksia ja luita hoitava passiivinen harjoitus. Yinjoogassa asennossa pysytään useamman minuutin ajan jotta päästään syvälle yinkehoon. Lisäksi joogatunnilla tehdään erilaisia meditaatioita ja hermostoa rauhoittavia pranayama hengitysharjoituksia sekä restoratiivisen joogan asentoja jotka tähtäävät täydelliseen lepoon ja rentoutumiseen. Hyvän yön yinjooga on pumpulinpehmeä joogaharjoitus, jonka tarkoitus on rauhoittaa keho ja mieli iltaa kohti. Tunneilla käytetään paljon apuvälineitä kuten joogavöitä, joogablokkeja, bolstereita ja ihania laventelintuoksuisia silmätyynyjä.

Mitä on yin & yang jooga?

Joogatunti on monipuolinen kehonhuoltokokonaisuus, eli se koostuu noin tunnin pituisesta virtaavasta flowjoogan osiosta ja samanpituisesta passiivisia venytyksiä sisältävästä yin joogasta. Harjoituksessa hoidetaan kehoa myös tennispallojen avulla.

Muualla sosiaalisessa mediassa…