Joogaa pienryhmille

Tervetuloa pienryhmätunneille tunnelmalliseen kotijoogastudioon Katajanokalle. Kaikilla joogatunneilla on avoin taso, eli myös aloittelijat ovat sydämellisesti tervetulleita mukaan. Joogamatot ja muut välineet löydät paikan päältä, tuo vain itsesi paikalle.  Viikkotunnit jäävät marraskuussa tauolle, mutta tammikuussa jatkamme taas kynttilänvalon joogailtoja – voit myös varata oman pienryhmätunnin haluamallesi ajankohdalle (osallistujamäärä 2–7 hlöä). <3

Marraskuu – pienryhmätunnit

Maanantai 30.11

 Tiistai 10.11

  • 16.30–18.00 hyvän yön yin jooga ja meditaatio

Torstai 19.11 & 26,11

  • 18.00–19.30 Lempeä yin & yang jooga sekä tennispallot kehonhuollossa

 Sunnuntai 1-29.11

  • 18.00–20.00 Fall in Softness Sundays: 2h erityispitkä yinjooga ja meditaatio

Kuunkierron sessiot & Naistenpiirit

  • TULOSSA tammikuussa: Naistenpiiri
  • TULOSSA tammikuussa: täydenkuun meditaatio ja tarotkortit –ilta

Hinnat

(sisältää lainajoogamaton ja muut välineet)

  • 20€/15€ opiskelijat Drop in-tunti
  • Ensikertalaisen tutustumistunti 10€
  • Smartum -liikuntasetelit käyvät maksumuotona.

Huomioitavaa

Ryhmäkoot pidetään pienenä; ethän saavu tunnille jos sinulla on flunssa- tai hengitystieoireita (ilmoittautuminen on sitova mutta sairastumisesta johtuvissa peruutustapauksissa voit antaa paikan ystävällesi tai lunastaa vuoden voimassa olevan lahjakortin sairastumisen takia peruuntuneen tunnin tilalle).

Ilmoittautuminen

Toiveiden mukaan suunniteltu yksityisjoogatunti tai -kurssi sinulle tai pienelle ryhmälle?

Laitathan sähköpostia anna-mari@yogobe.com niin ideoidaan yhdessä <3

Joogatuntien kuvaukset

Kaikilla tunneilla tehdään asana- eli asentoharjoituksen lisäksi pranayama hengitysharjoituksia ja lyhyitä meditaatioita.

Mitä hidas flowjooga on?

Oman hengityksen tahtiin etenevä hidas flowjoogaharjoitus. Joogatunti rakentuu aina tietyn teeman ympärille ja on embodied flow -tyylisuunnan inspiroima eli keskittyy ulkoisten linjausten sijaan kehon sisäiseen kokemukseen. Joogatunti sopii kaiken tasoisille joogaajille sillä asennoista annetaan erilaisia, jokaisen kehoa palvelevia vaihtoehtoja.

Mitä yinjooga on?

Yinjooga on kehon sidekudoksia ja luita hoitava passiivinen harjoitus. Yinjoogassa asennossa pysytään useamman minuutin ajan jotta päästään syvälle yinkehoon. Lisäksi joogatunnilla tehdään erilaisia meditaatioita ja hermostoa rauhoittavia pranayama hengitysharjoituksia sekä restoratiivisen joogan asentoja jotka tähtäävät täydelliseen lepoon ja rentoutumiseen. Hyvän yön yinjooga on pumpulinpehmeä joogaharjoitus, jonka tarkoitus on rauhoittaa keho ja mieli iltaa kohti. Tunneilla käytetään paljon apuvälineitä kuten joogavöitä, joogablokkeja, bolstereita ja ihania laventelintuoksuisia silmätyynyjä.

Mitä on yin & yang jooga?

Joogatunti on monipuolinen kehonhuoltokokonaisuus, eli se koostuu noin tunnin pituisesta virtaavasta flowjoogan osiosta ja samanpituisesta passiivisia venytyksiä sisältävästä yin joogasta. Harjoituksessa hoidetaan kehoa myös tennispallojen avulla.

Muualla sosiaalisessa mediassa…