Aikataulu

Kotijoogaa zoomissa

Tervetuloa onlinejoogan pienryhmätunneille tunnelmalliseen kotijoogan studioon Katajanokalle. Tunnit tällä hetkellä rajoitusten takia zoomissa.

Kaikilla joogatunneilla on avoin taso, eli myös aloittelijat ovat sydämellisesti tervetulleita mukaan joogaamaan. Paikan päälle Katajanokan joogastudilleni saapuessasi löydät joogamatot ja muut välineet paikan päältä, tuo vain itsesi paikalle.  Voit myös rajoitusten aikana varata oman joogatunnin haluamallesi ajankohdalle (osallistujamäärä yksityisillä joogatunneilla 1-2 hlöä).

Huhtikuu – zoomissa

Yinjooga & meditaatio 

4.–25.4 17.00–18.30 huom.jos et kykene osallistumaan tähän kellonaikaan, voit tilata harjoitteen nauhoitteena

Hidas flow jooga & meditaatio

12–26.4 17.30–19.00 jos et kykene osallistumaan tähän kellonaikaan, voit tilata harjoitteen nauhoitteena

  • Hinta online joogaan: 12€/hlö. Varaa kotijoogan joogatunnille mukavat joogavaatteet, joogamatto, viltti ja tyynyjä. Huom! Jos et voi osallistua onlinejooga liveen, saat joogavideon katsottavaksi nauhoitteena.
  • Ilmoittautuminen: annamari.pentikainen@gmail.com

Kuunkierron sessiot & Naistenpiirit

  • Täydenkuun harjoitus:  jooga, meditaatio & kirjoittaminen 29.3 & 26.4 17.30-19.00
  • Naistenpiiri tulossa pian

Huomioitavaa

Ryhmäkoot Katajanokan joogastudion tunneilla pidetään pienenä; ethän saavu tunnille jos sinulla on flunssa- tai hengitystieoireita (ilmoittautuminen on sitova mutta sairastumisesta johtuvissa peruutustapauksissa voit antaa paikan ystävällesi tai lunastaa vuoden voimassa olevan jooga lahjakortin sairastumisen takia peruuntuneen tunnin tilalle).

Ilmoittautuminen

Toiveiden mukaan suunniteltu yksityisjoogatunti tai -joogakurssi sinulle tai pienelle ryhmälle?

Laitathan sähköpostia annamari.pentikainen@gmail.com niin ideoidaan yhdessä.

Joogatuntien kuvaukset

Kaikilla joogatunneilla tehdään asanaharjoituksien (jooga-asentoharjoituksen) lisäksi pranayama hengitysharjoituksia ja lyhyitä meditaatioita. Joogatunnit soveltuvat kaiken tasoisille joogaajille, myös joogan aloittelijalle.

Seasonal yinjooga

Yinjooga on passiivinen harjoitus, joka hoitaa kehon luita ja sidekudoksia sekä rauhoittaa hermoston. Seasonal yinjoogassa keskitytään elementtiin, joka yhdistetään kulloinkin vallalla olevaan vuodenaikaan (kiinalaisen lääketieteen 5 elementin teorian mukaan).

Esimerkiksi talven elementti on vesi. Jokaiseen elementtiin yhdistetään myös tietyt elimet, joita harjoituksessa hoidetaan. Veteen yhdistetään munuaiset ja virtsarakko eli hoidamme yinjoogan harjoituksissa munuais– ja virtsarakkomeridiaaniparia. Jokaisella joogatunnilla tehdään myös meditaatio ja toisinaan mukana on myös syvärentouttava jooga nidra, “joogin uni”.

Mitä yinjooga on?

Yinjooga on kehon sidekudoksia ja luita hoitava passiivinen harjoitus. Yinjoogassa asennossa pysytään useamman minuutin ajan jotta päästään syvälle yinkehoon. Lisäksi joogatunnilla tehdään erilaisia meditaatioita ja hermostoa rauhoittavia pranayama hengitysharjoituksia sekä restoratiivisen joogan asentoja jotka tähtäävät täydelliseen lepoon ja rentoutumiseen. Hyvän yön yinjooga on pumpulinpehmeä joogaharjoitus, jonka tarkoitus on rauhoittaa keho ja mieli iltaa kohti. Joogatunneilla käytetään yinjoogassa paljon apuvälineitä kuten joogavöitä, joogablokkeja, bolstereita ja ihania laventelintuoksuisia silmätyynyjä.

Mitä on yin & yang jooga?

Joogatunti on monipuolinen kehonhuoltokokonaisuus, eli se koostuu noin tunnin pituisesta virtaavasta flowjoogan osiosta ja samanpituisesta passiivisia venytyksiä sisältävästä yin joogasta. Harjoituksessa hoidetaan kehoa myös tennispallojen avulla.

Muualla sosiaalisessa mediassa…

Up
%d bloggaajaa tykkää tästä: