Joogaa pienryhmille

Tervetuloa pienryhmätunneille tunnelmalliseen kotijoogastudioon Katajanokalle. Kaikilla joogatunneilla on avoin taso, eli myös aloittelijat ovat sydämellisesti tervetulleita mukaan.

Kesäkuun slow flow
4 x 90min
keskiviikkoisin4.6-25.6
18.00-19.30
Hinta
56€ / 48€ opiskelijat
Kesäkuun hyvän yön yin joogat
4 x 90min
keskiviikkoisin 19.6, 26.6
19.45-21.15
Hinta
56€ / 48€ opiskelijat
Sunnuntaisin Fall in Softness -Sundays eli 2h yin/restoratiivinen harjoitus
2.6 & 30.6
18.00-20.00
9.6
16.00-18.00

Hinta

DROP IN -Kertamaksulla 20€/15€

HINNAT

Hintaan kuuluu lainamatto ja kaikki muut välineet.

  • 20€ Drop in-tunti (opiskelijakortilla -15%)
  • Ensikertalaisen tutustumistunti 10€
  • Smartum -liikuntasetelit käyvät maksumuotona

ILMOITTAUTUMINEN (Huom. Ilmoittautuminen on sitova rajallisen tilan takia, peruutukset viimeistään 24h ennen tuntia.) Kirjoitathan ilmoittautumisviestiin myös tunnin jolle olet tulossa.

TUNTIKUVAUKSET

Slow flow. oman hengityksen tahtiin etenevä hidas flow joogaharjoitus. Tunti rakentuu aina tietyn teeman ympärille ja on embodied -tyylisuunnan inspiroima eli keskittyy ulkoisten linjausten sijaan kehon sisäiseen kokemukseen. Tunti sopii kaiken tasoisille joogaajille sillä asennoista annetaan erilaisia, jokaisen kehoa palvelevia vaihtoehtoja.

Hyvän yön yin jooga. Pumpulinpehmeä harjoitus, jonka tarkoitus on rauhoittaa keho ja mieli iltaa kohti. Tunnilla tehdään usein myös hermostoa rauhoittavia pranayama hengitysharjoituksia ja restoratiivisen joogan asentoja joissa käytetään runsaasti apuvälineitä (joogavyöt, blokit, bolsterit, viltit) jotta voidaan päästää täysin irti ja rentoutua.

Lempeä yin & yang -jooga. Tunti on monipuolinen kehonhuoltokokonaisuus, eli se koostuu noin tunnin pituisesta virtaavasta slow flow -osiosta (embodied flow) ja saman pituisesta sidekudoksia hoitavasta ja passiivisia venytyksiä sisältävästä yin joogasta. Harjoituksessa hoidetaan kehoa myös tennispallojen avulla. Passiivisissa venytyksissä käytetään apuna joogavöitä.

Fall in Softness Sundays. Viikon päättävät pumpulin pehmeät sunnuntai-iltojen yinjoogahetket kynttilänvalossa. Yin jooga on kehon sidekudoksia ja luita hoitava passiivinen harjoitus. Jokaisessa asennossa pysytään useamman minuutin ajan jotta päästään syvälle yinkehoon. Lisäksi tunnilla tehdään erilaisia rauhoittavia hengitysharjoituksia.