Joogaa pienryhmille

Tervetuloa talven pienryhmätunneille tunnelmalliseen kotijoogastudioon Katajanokalle. Kaikilla joogatunneilla on avoin taso, eli myös aloittelijat ovat sydämellisesti tervetulleita mukaan.

 

HUHTIKUU

TIISTAISIN KATAJANOKALLA

  • 18.00 – 19.30 Slow Flow (5 x 90min 70€/62€ opiskelijakortilla)
  • 19.45 – 21.15 Hyvän yön yin jooga (5 x 90min 70€/62€)

SUNNUNTAI  7.4 / 14.4 / 28.4 KATAJANOKALLA

  • 18.00 – 20.00 Fall in Softness Sundays: rentouttava yin jooga / restoratiivinen harjoitus

HINNAT

  • 20€ Drop in-tunti (opiskelijakortilla -15%)
  • Ensikertalaisen tutustumistunti 10€
  • Smartum -liikuntasetelit käyvät maksumuotona

ILMOITTAUTUMINEN (Huom. Ilmoittautuminen on sitova rajallisen tilan takia, peruutukset viimeistään 24h ennen tuntia.)

 

TUNTIKUVAUKSET

Slow flow. oman hengityksen tahtiin etenevä hidas flow joogaharjoitus. Tunti rakentuu aina tietyn teeman ympärille ja on embodied -tyylisuunnan inspiroima eli keskittyy ulkoisten linjausten sijaan kehon sisäiseen kokemukseen. Tunti sopii kaiken tasoisille joogaajille sillä asennoista annetaan erilaisia, jokaisen kehoa palvelevia vaihtoehtoja.

Hyvän yön yin jooga. Pumpulinpehmeä harjoitus, jonka tarkoitus on rauhoittaa keho ja mieli iltaa kohti. Tunnilla tehdään usein myös hermostoa rauhoittavia pranayama hengitysharjoituksia ja restoratiivisen joogan asentoja joissa käytetään runsaasti apuvälineitä (joogavyöt, blokit, bolsterit, viltit) jotta voidaan päästää täysin irti ja rentoutua.

Lempeä yin & yang -jooga. Tunti on monipuolinen kehonhuoltokokonaisuus, eli se koostuu noin tunnin pituisesta virtaavasta slow flow -osiosta (embodied flow) ja saman pituisesta sidekudoksia hoitavasta ja passiivisia venytyksiä sisältävästä yin joogasta. Harjoituksessa hoidetaan kehoa myös tennispallojen avulla. Passiivisissa venytyksissä käytetään apuna joogavöitä.

Fall in Softness Sundays. Viikon päättävät pumpulin pehmeät sunnuntai-iltojen yinjoogahetket kynttilänvalossa. Yin jooga on kehon sidekudoksia ja luita hoitava passiivinen harjoitus. Jokaisessa asennossa pysytään useamman minuutin ajan jotta päästään syvälle yinkehoon. Lisäksi tunnilla tehdään erilaisia rauhoittavia hengitysharjoituksia.