“Curiosity – never lose the spark of wonder that makes your eyes glitter.” -annamariyoga

Olen helsinkiläinen joogaopettaja, sisällön luoja ja seikkailijatarsielu (RYT300) Anna-Mari Pentikäinen. Olen käynyt Satu Tuomelan koulutuksen (RYT300). Tällä hetkellä jatko-opiskelen embodied flow -tyylisuunnan äidin, Tara Judellen kanssa (RYT500). Oma opetukseni ammentaakin inspiraation embodied -tyylisuunnasta joka korostaa kehon sisäistä kokemusta ulkoisten linjausten sijaan.

Minulle jooga on ennen kaikkea matka omassa kehossa. Haluan tunneillani kannustaa harjoittelijoita kuuntelemaan omaa kehoa ja liikkumaan sen ehdoin. Taustani on tanssissa ja joogatunneillani tärkeä elementti on musiikki.

Opetustyylini on intuitiivinen ja lempeä, sekä pyrin luomaan tunneillani sallivan tilan jossa joogaajilla on mahdollisuus päästää irti ja rentoutua.

Joogan lisäksi rakastan musiikkia, tanssia, kirjoittamista, merta ja matkustamista sekä kaikenlaista luomista.

Toiselta työltäni olen digitaalisen hyvinvointipalvelun, Yogobe.comin, sisällöntuottaja ja tapahtumatuottaja. Olen myös yhteiskuntatieteiden kandidaatti, ja taustallani on journalismin ja sosiologian opintoja. Tällä hetkellä opiskelen Helsingin yliopiston sukupuolentutkimuksen maisteriohjelmassa. Yksi mielestäni tärkeimmistä asioista elämässä on uteliaisuuden säilyttäminen.

“I’ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.”

Maya Angelou