Pysähdy jotta voit kuulla.
Helli hetki -joogaretriitit ovat viikonlopun pituisia miniretriittejä. Nämä joogaretriitit pidetään Suomessa ja ne soveltuvat kaikentasoisille joogaajille. Tule mukaan omana itsenä ja tuo mukanasi vain halu pysähtyä.
Helli hetki -joogaretriitin perimmäinen tarkoitus on rauhoittuminen ja pysähtyminen.  Viikonlopuna aikana tehdään hidasta slow flow joogaa, rentouttavaa yin joogaa ja lempeää yin ja yang joogaa. Lisäksi tehdään lyhyitä meditaatioita ja pranayama hengitysharjoituksia ja kirjoitustehtäviä omaan hyvinvointiin liittyen. Jokaisella mini joogaretriitillä on myös oma teemansa, jonka ympärille joogaretriitin ohjelma rakentuu. Esimerkiksi syyskuun joogaretriitin teemana oli itsemyötätunto ja yhteyden löytäminen.
 
Halusin alunperin ruveta järjestämään joogaretriittejä Suomessa koska luontomme on ihan mielettömän kaunis ja puhdas – voimapaikka parhaimmillaan.  Halusin myös tarjota mahdollisuuden  osallistua joogaretriitille myös niille, joilla ei ole mahdollisuutta matkustaa viikon pituiselle joogaretriitille kauas ulkomaille.
 
Tällä hetkellä mini joogaretriitit ovat pidetty meren äärellä Kotkassa, mutta ensi kaudella on luvassa uusia tuulia… Tulevan vuoden joogaretriitit päivitetään pian Facebook- ja nettisivuille.