Pysähdy jotta voit kuulla.
Helli hetki -joogaretriitit ovat viikonlopun pituisia miniretriittejä, jotka pidetään Suomen lumoavassa luonnossa ja ne ovat suunniteltu niin, että ne soveltuvat kaikentasoisille joogaajille.
Tule mukaan omana itsenä ja tuo mukanasi vain halu pysähtyä.
Helli hetki -joogaretriitin perimmäinen tarkoitus on rauhoittuminen ja pysähtyminen.  Viikonlopuna aikana tehdään hidasta slow flow joogaa, rentouttavaa yin joogaa ja lempeää yin ja yang joogaa. Lisäksi tehdään lyhyitä meditaatioita ja pranayama hengitysharjoituksia ja kirjoitustehtäviä omaan hyvinvointiin liittyen.
Halusin alunperin ruveta järjestämään joogaretriittejä Suomessa koska luontomme on ihan mielettömän kaunis ja puhdas – voimapaikka parhaimmillaan.  Halusin myös tarjota mahdollisuuden osallistua joogaretriitille myös niille, joilla ei ole mahdollisuutta matkustaa viikon pituiselle joogaretriitille kauas ulkomaille.
Ensi kesänä järjestetään vain yksi Helli hetki -miniretriitti, joka pidetään Kotkan upeassa Santalahti Resortissa 14.6–16.6.2019.  Mukaan joogaviikonloppuun otamme vain max. 12 osallistujaa eli ryhmäkoko pidetään pienenä. Lue lisää joogaretriitistä täällä . llmoittautuminen mukaan viimeistään 1.5.2019.
Kuvagalleria viime kauden Helli hetki -miniretriiteistä täällä
 
 ❤ Anna-Mari