Pysähdy jotta voit kuulla.
Helli hetki -joogaretriitit ovat viikonlopun pituisia miniretriittejä, jotka pidetään Suomen lumoavassa luonnossa meren äärellä ja ne ovat suunniteltu niin, että ne soveltuvat kaikentasoisille joogaajille. Tule mukaan omana itsenä ja tuo mukanasi vain halu pysähtyä.
yogobe_hellihetkijoogaretriitti_annamariyoga
Helli hetki -joogaretriitin perimmäinen tarkoitus on rauhoittuminen ja pysähtyminen.  Viikonlopuna aikana tehdään hidasta slow flow joogaa, rentouttavaa yin joogaa ja lempeää yin ja yang joogaa. Lisäksi tehdään lyhyitä meditaatioita ja pranayama hengitysharjoituksia ja kirjoitustehtäviä omaan hyvinvointiin liittyen. Halusin ruveta järjestämään joogaretriittejä Suomessa koska luontomme on ihan mielettömän kaunis ja puhdas – voimapaikka parhaimmillaan.
Jokaisella Helli hetki –joogaviikonlopulla on myös oma teemansa. Seuraavalla kerralla (syyskuussa -2019) keskitymmekin pysähtymään oman sydämen äärelle tutkimaan itselle tärkeitä arvoja. Omalle sydämelle tärkeiden arvojen kanssa tasapainossa eläminen lisää hyvinvointia ja merkityksellisyyden tunnetta omassa elämässä.
Seuraava Helli hetki -miniretriitti, pidetään Kotkan upeassa Santalahti Resortissa 6.9–8.9.2019.  Mukaan joogaviikonloppuun otamme vain max. 14 osallistujaa eli ryhmäkoko pidetään pienenä. Lue lisää joogaretriitistä täällä . llmoittautuminen mukaan viimeistään 1.8.2019.
Kuvagalleria aikaisemmista Helli hetki -miniretriiteistä täällä
 
 ❤ Anna-Mari