Onlinejoogan viikkotunnit  (Zoom)

Kesän joogapurjehdukset Helsingissä (tulossa!)

Yoga retreats Sri Lanka

Joogaa kotona

  • Minua kohti –kotijoogaretriitti Tervetuloa mukaan joogaretriitille, joka tapahtuu oman kotisi rauhassa. Retriitin teemana on poikkeusaikojen takia arjen tasapainon säilyttäminen epävarmuuden keskellä ja omien rajojen ylläpito. Yhteensä 10h sisältökokonaisuus on jaettu kolmelle päivälle, tarkista monipuolinen joogasta, meditaatiosta, luennosta ja kirjoitusharjoituksista koottu sisältö täällä (á 99€).
  • Blossom where you are –kotijoogan paketti Sisältää: eheyttävä loving kindness –meditaatio ja lempeä aamun flowjooga (60min), mitä on wholehearted –living? audioluento, kävelymeditaatio, pumpulipäiväunet –syvärentoutus, rentouttava hyvän yön yinjooga (45min) ja soittolistat harjoituksille. Kotijoogan paketti soveltuu hyvin myös joogan aloittelijalle  (á 25€).
  • Täydenkuun taika –audiopaketti kotijoogaajalle (osa 1). Sisältää meditaation, jooganidra syvärentoutuksen, täydenkuun rituaalit & soittolistan (á 9,90€). Paketin voi tilata sähköpostitse suomeksi tai englanniksi. 
  • Täydenkuun taika -audiopaketti kotijoogaajalle (osa 2). Sisältää meditaation ja rituaalit, täydenkuun manifestaatio meditaation ja vapaan liikeen harjoituksen (á 9,90€).
  • Protect your peace kotijoogan paketti. Sisältää 3 x joogaharjoitusta, meditaatioita & hengitysharjoituksia sekä syvärentoutusaudion ja soittolistat harjoituksille (yinjooga & hidas flow). Harjoitukset ovat suomeksi ja ne soveltuvat myös aloittelijalle (á 19,90€). Kotijoogan paketti soveltuu hyvin myös joogan aloittelijalle.

Instagram: @annamariyogax

Facebook: Wanderlandyoga

puh: +358 40 8271181

Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday 09:00 - 20:00 hrs
Saturday 09:00 - 18:00 hrs
Sunday 09:00 - 18:00 hrs