Joogaretriitit Sri Lankalla

Tervetuloa mukaan tai’anomaiselle Sri Lankalle, monimuotoisen luonnon saarelle. Koe joogaelämys, jota et tule unohtamaan. Sri Lankan joogaretriitit eivät vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta tai meditaatiosta, tule mukaan sellaisena kuin olet. Jos sinulla on molemmat koronarokotteet matkustaminen Sri Lankalle joogalomalle on verrattaen helppoa. Joogaretriitin matkanjärjestäjä hoitaa kaikki koronaan liittyvät matkustuskäytännöt puolestasi Sri Lankalla.

Tulevat joogaretriitit Sri Lankalla – 2022–2023

Feminiinisen voiman & luovuuden joogaretriitti Sri Lankalla
Ajankohta: 16 – 26 lokakuu 2022

Hinta: 990€
sisältää:
-Majoitus 2hh (kysy erikseen yhden hengen huoneen varausmahdollisuutta lisämaksua vastaan)
-14h yin yoga, slow flow sekä yin & yang yoga
-Pranayama hengitysharjoitukset
meditaatio & intuitiivisen kirjoittamisen tehtävät
-Aamiainen ja sri lankalainen illallinen
-Pyyhkeet ja petivaatteet

Lisämaksusta: surffitunteja / surffauskurssi 

Tutustu ohjelmaan: https://yogobe.com/fi/events/joogaretriittisrilanka

Varjotyön joogaretriitti Sri Lankalla
Ajankohta: 31.10 – 10 marraskuu 2022

Hinta: 990€

Hinta sisältää:

-Majoitus 2hh (kysy erikseen yhden hengen huoneen varausmahdollisuutta lisämaksua vastaan)
-14h yin yoga, slow flow sekä yin & yang yoga
-Pranayama hengitysharjoitukset
meditaatio & intuitiivisen kirjoittamisen tehtävät
-Aamiainen ja sri lankalainen illallinen
-Pyyhkeet ja petivaatteet

Lisämaksusta: surffitunteja / surffauskurssi 

Tutustu ohjelmaan: https://yogobe.com/fi/events/joogaretriittisrilanka2

Tulossa tänä talvena 2022

8.1–18.1.2022 Manifest Magic –oman tarkoituksen joogaretriitti

 6.3–16.3.2022 Serendipity – itsemyötätunnon joogaretriitti

28.12.2022–4.1.2023 The Sea of You – yoga retreat for self-compassion & healing (in English)  

Lisämaksusta kaikkiin joogaretriitteihin mahdollista yhdistää surffauskurssi/yksityiset surffaustunnit kokeneen opettajan kanssa.

Lisätietoja

 • majoitus yli 1200m luksusvillassa rauhallisen laguunin äärellä, hiljaisella alueella Hikkaduwan keskustan ulkopuolella. Villa on varattu kokonaan käyttöömme.
 • lyhyt kävely/tai tuktuk –matka Hikkaduwan keskustaan
 • idyllinen laguuni, jonne pääset vilvoittelemaan suoraan takapihalta
 • iso oma uima-allas
 • korkealuokkaisissa & tilavissa huoneissa on a/c ja tuuletin sekä useassa huoneessa oma kylpyhuone/wc
 • joogaretriitin hintaan kuuluu aamiainen & illallinen joka päivä. Joogaretriitin menu on maukasta srilankalaista kasvisruokaa
 • halutessasi voit tilata villalle erilaisia kauneushoitoja ja hierontaa sekä surffauskurssin/surffitunteja kokeneen opettajan kanssa.
 • joogaretriitin hintaan kuuluu retriitin ohjelma (jooga– ja kirjoitusharjoitukset, aamupalat & illalliset sekä majoitus)
 • hintaan eivät kuulu lennot vaan ne ostetaan yhdessä ryhmän kanssa. Käytämme luotettavaa ja palkittua Qatar –lentoyhtiötä (Hki-Doha-Colombo). Lentomatkan kesto n.13h kahden vaihdon kanssa.
 • järjestämme kyydin Colombon lentokentältä suoraan Hikkaduwan joogaretriittikohteeseen, eli sinun ei tarvitse järjestää lentokentältä kyytiä joogaretriitille.
 • Miten korona vaikuttaa matkustukseen? Hoidamme kaikki koronaan liittyvät matkustuskäytännöt Sri Lankan päässä (lue lisää täällä). Olemme pyrkineet tekemään kaiken sinulle mahdollisimman helpoksi, jotta voit päästää irti & nauttia Sri Lankan tai’asta joogaretriitin aikana.
Vapaavalintaiset päiväretket (lisämaksusta)
 • Äänihoito ja gong bath
 • Doctor’s house markkinat & livemusiikin ilta
 • Päiväretki Ahangaman & Kabbalanan rantakyliin sekä vierailu Ayurvedisessa lääke- ja teekaupassa (mahdollisuus surffaukseen ja vierailuun Animal Sos Sri Lankassa)
 • Surffaukseen tutustumista Weligamassa
 • Yala Safari
 • Kaunis Ella ja sitä ympäröivä vuoristo ja teeplantaasit
 • Nuwara Eliya
 • Kandy city
 • Udawalawe national park
 • Sea Turtle Hatchery and Rescue Center, Tsunami Museo, River Safari, Moonstone Mine
 • Historiallinen Galle Fort
 • Mirissa: meriretki valaita katsomaan & hiljainen Secret Beach
"Reissu ja Sri Lanka yllättivät tosi positiivisesti! Oli ihanaa paneutua joogan maailmaan reilu viikon ajaksi, ja vielä niin upeissa puitteissa. Aamulla aikaisin heti virkistävää flow-joogaa ja auringonlaskun aikaan rentouttava yin-jooga harjoitus kattoterassilla buddhalaisten rukouskutsun soidessa joen toisella puolen. Paikallinen kokki, joka loihti meille ihania ruokia joka ilta. Keho ja mieli tuntuivat sekä voimaantuneelta että rentoutuneelta reissun jälkeen. Lisäksi joogatuntien aikana tehdyistä kirjoitusharjoituksista sai hyviä oivalluksia omaan arkeen." Olga
"Retriitin teemana oli myös intuitiivinen kirjoittaminen. Kirjoittaminen ylitti odotukseni. Oli mieletöntä kokeilla jotakin täysin uutta ja saada myös kokonaisia tekstejä muistoksi kotiin. Retriitti oli ehdottomasti kokemisen arvoinen. Sri Lanka on mielettömän kaunis maa ja villan puitteet olivat todella upeat. Kaikista parhaiten jäi kuitenkin mieleen kaikki ne ihanat ihmiset, joihin sain kunnian tutustua kymmenen päivän ajan. Meillä oli lähes heti mahtava ryhmädynamiikka ja paluulennolla oli jo sellainen olo, että reissasi vanhojen ystävien kanssa. " Lotta
"Anna-Marin joogatunnit olivat monipuolisia, mutta kuitenkin ihanan lempeitä. Anna-Mari on mielettömän hyvä opettaja, joka osaa ohjeistaa selkeästi ja ottaa kaikki huomioon. Eniten uusia ideoita sain meditaatiosta ja yin-joogan yhteydessä tekemästämme tennispallohieronnasta – ne ideat yritän ehdottomasti ottaa mukaani Suomen arkeen."
"Kokonaisuudessaan Anna-Marin retriitti oli paljon enemmän kuin osasin kuvitella. Vieraanvaraisuus, hyvin suunnitellut kokonaisuudet sekä Anna-Marin intohimo joogaa kohtaan loivat yhdessä tunnelman, mitä ei voi sanoin kuvata." Essi

Lue lisää Sri Lankan joogaretriiteistä blogissa

s
Up