Joogaretriitit Sri Lankalla

Tervetuloa mukaan tai’anomaiselle Sri Lankalle, pienelle, mutta monimuotoisen luonnon omaavalle saarelle! Koe joogaelämys, jota et tule unohtamaan. Sri Lankan joogaretriittini eivät vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta tai meditaatiosta, tule mukaan sellaisena kuin olet. Pääset reriitin aikana tutustumaan erilaisiin jooga– & meditaatioharjoituksiin sekä useisiin erilaisiin hengitysharjoituksiin.

w

Lisätietoja

Majoitumme yli 1200m korkealuokkaisessa yksityisessä villassa rauhallisen laguunin äärellä, hiljaisella alueella pois Hikkaduwan keskustasta, mutta samalla kävely/tai tuktuk –matkan päässä keskustasta. Meillä on käytössämme idyllinen laguuni, jonne pääset vilvoittelemaan suoraan takapihalta ja lisäksi iso oma uima-allas. Korkealuokkaisissa huoneissa on a/c ja tuuletin sekä useassa huoneessa oma kylpyhuone/wc.

Joogaretriitin menu on maukasta srilankalaista kasvisruokaa, jonka paikallinen kokki loihtii meille joka päivä. Retriitin hintaan kuuluu aamiainen & illallinen joka päivä. Halutessasi voit tilata villalle erilaisia kauneushoitoja ja hierontaa.

Joogaretriitin hintaan kuuluu retriitin ohjelma (jooga– ja kirjoitusharjoitukset, aamupalat & illalliset sekä majoitus). Lennot eivät kuulu joogaretriitin hintaan vaan ne ostetaan erikseen ryhmän kesken.

Järjestämme kyydin Colombon lentokentältä suoraan Hikkaduwan joogaretriittikohteeseemme, eli sinun ei tarvitse järjestää lentokentältä kyytiä joogaretriitille. Olemme pyrkineet tekemään kaiken sinulle mahdollisimman helpoksi, jotta voit päästää irti & nauttia Sri Lankan tai’asta.

Vapaavalintaiset päiväretket (lisämaksusta)
 • Äänihoito ja gong bath
 • Doctor’s house markkinat & livemusiikin ilta
 • Päiväretki Ahangaman & Kabbalanan rantakyliin sekä vierailu Ayurvedisessa lääke- ja teekaupassa (mahdollisuus surffaukseen ja vierailuun Animal Sos Sri Lankassa)
 • Surffaukseen tutustumista Weligamassa
 • Yala Safari
 • Kaunis Ella ja sitä ympäröivä vuoristo ja teeplantaasit
 • Nuwara Eliya
 • Kandy city
 • Udawalawe national park
 • Sea Turtle Hatchery and Rescue Center, Tsunami Museum, River Safari, Moonstone Mine
 • Historiallinen Galle Fort
 • Mirissa, meriretki valaita katsomaan & hiljainen Secret Beach
"Reissu ja Sri Lanka yllättivät tosi positiivisesti! Oli ihanaa paneutua joogan maailmaan reilu viikon ajaksi, ja vielä niin upeissa puitteissa. Aamulla aikaisin heti virkistävää flow-joogaa ja auringonlaskun aikaan rentouttava yin-jooga harjoitus kattoterassilla buddhalaisten rukouskutsun soidessa joen toisella puolen. Paikallinen kokki, joka loihti meille ihania ruokia joka ilta. Keho ja mieli tuntuivat sekä voimaantuneelta että rentoutuneelta reissun jälkeen. Lisäksi joogatuntien aikana tehdyistä kirjoitusharjoituksista sai hyviä oivalluksia omaan arkeen." Olga
"Retriitin teemana oli myös intuitiivinen kirjoittaminen. Kirjoittaminen ylitti odotukseni. Oli mieletöntä kokeilla jotakin täysin uutta ja saada myös kokonaisia tekstejä muistoksi kotiin. Retriitti oli ehdottomasti kokemisen arvoinen. Sri Lanka on mielettömän kaunis maa ja villan puitteet olivat todella upeat. Kaikista parhaiten jäi kuitenkin mieleen kaikki ne ihanat ihmiset, joihin sain kunnian tutustua kymmenen päivän ajan. Meillä oli lähes heti mahtava ryhmädynamiikka ja paluulennolla oli jo sellainen olo, että reissasi vanhojen ystävien kanssa. " Lotta
"Anna-Marin joogatunnit olivat monipuolisia, mutta kuitenkin ihanan lempeitä. Anna-Mari on mielettömän hyvä opettaja, joka osaa ohjeistaa selkeästi ja ottaa kaikki huomioon. Eniten uusia ideoita sain meditaatiosta ja yin-joogan yhteydessä tekemästämme tennispallohieronnasta – ne ideat yritän ehdottomasti ottaa mukaani Suomen arkeen."
"Kokonaisuudessaan Anna-Marin retriitti oli paljon enemmän kuin osasin kuvitella. Vieraanvaraisuus, hyvin suunnitellut kokonaisuudet sekä Anna-Marin intohimo joogaa kohtaan loivat yhdessä tunnelman, mitä ei voi sanoin kuvata." Essi
s
instagram posts
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday 09:00 - 20:00 hrs
Saturday 09:00 - 18:00 hrs
Sunday 09:00 - 18:00 hrs