Joogaretriitit Sri Lankalla

Tervetuloa mukaan tai’anomaiselle Sri Lankalle, monimuotoisen luonnon saarelle. Koe joogaelämys, jota et tule unohtamaan. Majoitus yksityisessä +1200m villassa joka on varattu kokonaan vain retriittiryhmän käyttöön. Sri Lankan jooga– ja meditaatioretriitit eivät vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta tai meditaatiosta, tule mukaan sellaisena kuin olet. Sri Lankan joogaretriittien vastuullinen matkanjärjestäjä on Vehalla Leisure ( pvt ) ltd. ilmoittautuminen ja kyselyt: info@villavehalla.com.

Tulevat joogaretriitit Sri Lankalla –  2022–2023

Lokakuu 2022: Feminiinisen voiman & luovuuden joogaretriitti
Ajankohta:  16 – 26 lokakuu 2022 (viimeiset paikat vapaana)

“The universe buries strange jewels deep within us all, and then stands back to see if we can find them.” (― Elizabeth Gilbert, Big Magic: Creative Living Beyond Fear) Lue lisää tästä joogaretriitistä.

Tunteet, herkkyys, alitajunta, mielikuvitus, luovuus ja intuitio. Nämä kaikki asiat kuuluvat feminiinienergian voimaan. Joogaretriitin teemana on feminiinienergian vahvistaminen. Luvassa hidasta flow joogaa (embodied). Lisäksi teemme iltaisin tähtitaivaan alla luovuutta vahvistavaa feminiinistä ja rentouttavaa yin joogaa ja hermostoa rauhoittavia hengitysharjoituksia. Aamut alkavat lempeästi meditaatiolla ja flowjoogalla sekä somaattisella liikkeellä. Joogaretriitillä tehdään myös intuitiivisen kirjoittamisen harjoituksia (ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kirjoittamisesta).
Taso on avoin, myös aloittelijat voivat osallistua tälle lempeyden joogaretriitille. Tunnit pidetään joko katetulla terassilla tai illalla auringonlaskun aikaan kattoterassilla.

Hinta: 1190€/10vrk joogaretriitti
sisältää:
-Majoitus 2hh–3hh
-14h yin yoga, slow flow sekä yin & yang yoga
-Pranayama hengitysharjoitukset
meditaatio & intuitiivisen kirjoittamisen tehtävät
-Aamiainen ja sri lankalainen illallinen (x10)
-Pyyhkeet ja petivaatteet

Lisämaksusta: surffitunteja / surffauskurssi 

Hinta ei sisällä lentolippuja tai mitään kuljetuksia.

Varjotyön joogaretriitti Sri Lankalla
Ajankohta: 10.11 – 20 marraskuuta 2022 (viimeiset paikat vapaana)

Voimme muuttua vasta, kun hyväksymme ensin sen kuka olemme tässä hetkessä.

Tule vahvistamaan yhteyttä itseesi ja löytämään aito oma itsesi. <3 Joogaretriitti sinulle, joka haluat vahvistaa itsemyötätuntoa ja löytää sovun kaikkien puoliesi kanssa – myös niiden, joita on vaikea hyväksyä. Retriitin teemana ovat varjot eli ne puolet meissä, joihin liittyy vaikeita tunteita kuten häpeä ja syyllisyys. Autenttiseen elämään kuuluvat kuitenkin sekä valot ja varjot – kaikki elämän sävyt.   Teemme retriitillä varjotyötä, eli opettelemme kohtaamaan ja hyväksymään vaikeat asiat itsessä, esimerkiksi erilaisten intuitiivisten kirjoitusharjoitusten kautta (huomaa, että teet harjoitukset itseä varten eli et tarvitse aikaisempaa kokemusta kirjoittamisesta).

Soveltuu kaikille, jotka haluavat tutustua itseen syvällisemmin. Aikaisempaa joogakokemusta ei vaadita.

Hinta 1190e/10vrk joogaretriitti

sisältää:

-villan ohjattu ohjelma (14 yhteistä jooga/meditaatio/vapaa liike harjoitusta),

-ruoka: 10 x aamupala, 10 x maukas srilankalainen kasvisillallinen

-majoitus 2-3 hengen huoneessa (villassa rajattu määrä yhden hengen huoneita varattavissa 300€ lisämaksusta).

Hinta ei sisällä lentoja tai mitään kuljetuksia. Mahdollisuus lisämaksusta retkiin ja aktiviteetteihin (kysy lisää retkistä viralliselta vastuulliselta matkanjärjestäjältä: info@villavehalla.com)

Lue lisää joogaretriitistä

Joogaretriitit Sri Lankalla syksy/talvi 2022–23 

16.10–26.10.2022 Feminiinisen voiman & luovuuden joogaretriitti

10.11–20.11.2022 Varjotyön joogaretriitti (viimeiset paikat vapaana!)

5.–15.1.2023 Manifest Magic –oman tarkoituksen joogaretriitti

9.2–19.2.2023 Jumalattaren Kutsu –tantrinen joogaretriitti voimaannuttavien hindujumalatarten äärellä

16–26.3 Itsemyötätunnon meditaatio–ja joogaretriitti (lisäinfoa pian)

6.–13.4.2023 Sisäinen Viisas Nainen –retriitti huom. tämä joogaretriitti on 7 vrk eli lyhyempi kuin muut (lisäinfoa pian!)

Lisätietoja

Sri Lankan joogaretriittien vastuullinen matkanjärjestäjä on Vehalla Leisure ( pvt ) ltd eli sri lankalainen yritys.

 • jos sinulla on koronapassi matkustus on helppoa eikä karanteenia ole.
 • majoitus yli 1200m luksusvillassa rauhallisen laguunin äärellä, hiljaisella alueella Hikkaduwan keskustan ulkopuolella. Villa on varattu kokonaan käyttöömme.
 • lyhyt kävely/tai tuktuk –matka Hikkaduwan keskustaan
 • idyllinen laguuni, jonne pääset vilvoittelemaan suoraan takapihalta
 • iso oma uima-allas
 • korkealuokkaisissa & tilavissa huoneissa on a/c ja tuuletin sekä useassa huoneessa oma kylpyhuone/wc
 • joogaretriitin hintaan kuuluu aamiainen & illallinen joka päivä. Joogaretriitin menu on maukasta srilankalaista kasvisruokaa
 • halutessasi voit tilata villalle erilaisia kauneushoitoja ja hierontaa sekä surffauskurssin/surffitunteja kokeneen opettajan kanssa.
 • joogaretriitin hintaan kuuluu retriitin ohjelma (jooga– ja kirjoitusharjoitukset, aamupalat & illalliset sekä majoitus)
 • joogaretriitiin on helppo saapua taksilla suoraan Colombon lentokentältä.

More info

 • we stay in + 1200m private villa in Hikkaduwa that’s reserved only for the yoga retreat group. There’s a big pool & a lagoon on the backyard.
 • luxurious big double rooms with ac & fan
 • the menu is delicious Sri Lankan vegetarian food
 • the price doesn’t include flights or any transport.
 • It’s easy to take a taxi from Colombo airport to the villa in Hikkaduwa
Vapaavalintaiset päiväretket (lisämaksusta) / Optional day trips (not included in the price)
 • sound healing & gong bath
 • Doctor’s house market & live music
 •  Ahangama & Kabbalanan villages and Ayurvedic medicine shop
 • Animal Sos Sri Lanka
 • Surfing in Weligama
 • Yala Safari
 • Gorgeus Ella by the mountains and tea plantations
 • Nuwara Eliya
 • Kandy city
 • Udawalawe National Park
 • Sea Turtle Hatchery and Rescue Center, Tsunami Museo, River Safari, Moonstone Mine
 • Historic Galle Fort
 • Mirissa & whale watching & Secret Beach

Sri Lankan joogaretriittien vastuullinen matkanjärjestäjä on Vehalla Leisure ( pvt ) ltd. Lisätiedot: info@villavehalla.com

"Reissu ja Sri Lanka yllättivät tosi positiivisesti! Oli ihanaa paneutua joogan maailmaan reilu viikon ajaksi, ja vielä niin upeissa puitteissa. Aamulla aikaisin heti virkistävää flow-joogaa ja auringonlaskun aikaan rentouttava yin-jooga harjoitus kattoterassilla buddhalaisten rukouskutsun soidessa joen toisella puolen. Paikallinen kokki, joka loihti meille ihania ruokia joka ilta. Keho ja mieli tuntuivat sekä voimaantuneelta että rentoutuneelta reissun jälkeen. Lisäksi joogatuntien aikana tehdyistä kirjoitusharjoituksista sai hyviä oivalluksia omaan arkeen." Olga
"Retriitin teemana oli myös intuitiivinen kirjoittaminen. Kirjoittaminen ylitti odotukseni. Oli mieletöntä kokeilla jotakin täysin uutta ja saada myös kokonaisia tekstejä muistoksi kotiin. Retriitti oli ehdottomasti kokemisen arvoinen. Sri Lanka on mielettömän kaunis maa ja villan puitteet olivat todella upeat. Kaikista parhaiten jäi kuitenkin mieleen kaikki ne ihanat ihmiset, joihin sain kunnian tutustua kymmenen päivän ajan. Meillä oli lähes heti mahtava ryhmädynamiikka ja paluulennolla oli jo sellainen olo, että reissasi vanhojen ystävien kanssa. " Lotta
"Anna-Marin joogatunnit olivat monipuolisia, mutta kuitenkin ihanan lempeitä. Anna-Mari on mielettömän hyvä opettaja, joka osaa ohjeistaa selkeästi ja ottaa kaikki huomioon. Eniten uusia ideoita sain meditaatiosta ja yin-joogan yhteydessä tekemästämme tennispallohieronnasta – ne ideat yritän ehdottomasti ottaa mukaani Suomen arkeen."
"Kokonaisuudessaan Anna-Marin retriitti oli paljon enemmän kuin osasin kuvitella. Vieraanvaraisuus, hyvin suunnitellut kokonaisuudet sekä Anna-Marin intohimo joogaa kohtaan loivat yhdessä tunnelman, mitä ei voi sanoin kuvata." Essi

Lue lisää Sri Lankan joogaretriiteistä blogissa

s
Up