Joogaretriitit Sri Lankalla – Yoga retreats in Sri Lanka

Tervetuloa mukaan tai’anomaiselle Sri Lankalle, monimuotoisen luonnon saarelle. Koe joogaelämys, jota et tule unohtamaan. Sri Lankan joogaretriitit eivät vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta tai meditaatiosta, tule mukaan sellaisena kuin olet. Voit valita joko suomen– tai englanninkielisen joogaretriitin. NEWS! More yoga retreats added in English (see the dates below). Experience the magic of beautiful Sri Lanka. These yoga retreats are for anyone willing to get to know their authentic selves & strengthen the connection to the body through yoga, somatic movement, tantric meditation practices & intuitive writing. No need for previous experience in yoga or meditation,

Tulevat joogaretriitit Sri Lankalla – Upcoming yoga retreats in Sri Lanka 2022–2023

Tammikuu 2020: Manifestoi taikaa tai tule voimaantumaan feminiinienergian ja hindujumalatarten äärelle 
Ajankohta: Manifest Magic 8 – 18 tammikuu 2022 
Jumalatar minussa 24.1 – 3 helmikuu 2022

Manifest Magic –joogaretriitti: Aloita vuosi autenttisuuden joogalomalla jonka tarkoitus on auttaa löytämään ja vahvistamaan omaa tarkoitustasi. Tutustumme joogaretriitillä itseen joogan, liikkeen, meditaation ja kirjoittamisen kautta. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta tai kirjoittamisesta. Lue lisää tästä joogaretriitistä.  

Jumalatar Minussa – joogaretritti: soveltuu kaikille jotka kaipaavat voimaantumista, valoa ja toivoa, sekä heille jotka haluavat vahvistaa yhteyttä omaan itseen ja intuitioon sukupuoleen katsomatta. Lue lisää tästä joogaretriitistä.  

Hinta: 990€/10vrk joogaretriitti
sisältää:
-Majoitus 2hh–3hh
-14h yin yoga, slow flow sekä yin & yang yoga
-Pranayama hengitysharjoitukset
meditaatio & intuitiivisen kirjoittamisen tehtävät
-Aamiainen ja sri lankalainen illallinen (x10)
-Pyyhkeet ja petivaatteet

Lisämaksusta: surffitunteja / surffauskurssi 

Lue lisää täällä

10 days of Loving Kindness –itsemyötätunnon joogaretriitti Sri Lankalla
Ajankohta: 24.3 – 3 huhtikuu 2022

Hinta: 990€

Tämä joogaloma soveltuu kaikille jotka kaipaavat pysähtymistä ja haluavat löytää lempeämmän ja myötätuntoisemman suhteen omaan itseensä. Joogaretriitin teemana on Loving Kindness, itsemyötätunto, ja aloitamme jokaisen aamun itsemyötätuntoa vahvistavalla ja rakkautta lisäävällä meditaatiolla. Aloittelijaystävällinen joogaretriitti.

sisältää:
-Majoitus 2hh–3hh
-14h yin yoga, slow flow sekä yin & yang yoga
-Pranayama hengitysharjoitukset
meditaatio & intuitiivisen kirjoittamisen tehtävät
-Aamiainen ja sri lankalainen illallinen (x10)
-Pyyhkeet ja petivaatteet

Lisämaksusta: surffitunteja / surffauskurssi 

Lue lisää 

Muut joogaretriitit Sri Lankalla Kaudella 2022–23 / Other yoga retreats in Sri Lanka Season 2022–2023

6.3–16.3.2022 Serendipity – elpymisen, maadoittumisen ja rauhoittumisen joogaretriitti Suomeksi 

16.10 – 26.10.2022 Feminiinisen voiman & luovuuden joogaretriitti Suomeksi

28.12.2022–4.1.2023 The Sea of You – yoga retreat for self-compassion & healing (in English)  

10.11 – 20.11.2022 Varjotyön joogaretriitti Suomeksi

Lisämaksusta kaikkiin joogaretriitteihin mahdollista yhdistää surffauskurssi/yksityiset surffaustunnit kokeneen opettajan kanssa.

Lisätietoja

 • majoitus yli 1200m luksusvillassa rauhallisen laguunin äärellä, hiljaisella alueella Hikkaduwan keskustan ulkopuolella. Villa on varattu kokonaan käyttöömme.
 • lyhyt kävely/tai tuktuk –matka Hikkaduwan keskustaan
 • idyllinen laguuni, jonne pääset vilvoittelemaan suoraan takapihalta
 • iso oma uima-allas
 • korkealuokkaisissa & tilavissa huoneissa on a/c ja tuuletin sekä useassa huoneessa oma kylpyhuone/wc
 • joogaretriitin hintaan kuuluu aamiainen & illallinen joka päivä. Joogaretriitin menu on maukasta srilankalaista kasvisruokaa
 • halutessasi voit tilata villalle erilaisia kauneushoitoja ja hierontaa sekä surffauskurssin/surffitunteja kokeneen opettajan kanssa.
 • joogaretriitin hintaan kuuluu retriitin ohjelma (jooga– ja kirjoitusharjoitukset, aamupalat & illalliset sekä majoitus)
 • hintaan eivät kuulu lennot vaan ne ostetaan yhdessä ryhmän kanssa. Käytämme luotettavaa ja palkittua Qatar –lentoyhtiötä (Hki-Doha-Colombo). Lentomatkan kesto n.13h kahden vaihdon kanssa.
 • järjestämme kyydin Colombon lentokentältä suoraan Hikkaduwan joogaretriittikohteeseen, eli sinun ei tarvitse järjestää lentokentältä kyytiä joogaretriitille.

More info

 • we stay in + 1200m private villa in Hikkaduwa that’s reserved only for the yoga retreat group. There’s a big pool & a lagoon on the backyard.
 • luxurious big double rooms with ac & fan
 • the menu is delicious Sri Lankan vegetarian food
 • the price doesn’t include flights. We suggest you to fly with award winning Qatar.
 • we’ll arrange the taxi drive (2-3 hours) from Colombo airport to the villa in Hikkaduwa so you can just relax and enjoy the ride 🙂 
Vapaavalintaiset päiväretket (lisämaksusta) / Optional day trips (not included in the price)
 • sound healing & gong bath
 • Doctor’s house market & live music
 •  Ahangama & Kabbalanan villages and Ayurvedic medicine shop
 • Animal Sos Sri Lanka
 • Surfing in Weligama
 • Yala Safari
 • Gorgeus Ella by the mountains and tea plantations
 • Nuwara Eliya
 • Kandy city
 • Udawalawe National Park
 • Sea Turtle Hatchery and Rescue Center, Tsunami Museo, River Safari, Moonstone Mine
 • Historic Galle Fort
 • Mirissa & whale watching & Secret Beach
"Reissu ja Sri Lanka yllättivät tosi positiivisesti! Oli ihanaa paneutua joogan maailmaan reilu viikon ajaksi, ja vielä niin upeissa puitteissa. Aamulla aikaisin heti virkistävää flow-joogaa ja auringonlaskun aikaan rentouttava yin-jooga harjoitus kattoterassilla buddhalaisten rukouskutsun soidessa joen toisella puolen. Paikallinen kokki, joka loihti meille ihania ruokia joka ilta. Keho ja mieli tuntuivat sekä voimaantuneelta että rentoutuneelta reissun jälkeen. Lisäksi joogatuntien aikana tehdyistä kirjoitusharjoituksista sai hyviä oivalluksia omaan arkeen." Olga
"Retriitin teemana oli myös intuitiivinen kirjoittaminen. Kirjoittaminen ylitti odotukseni. Oli mieletöntä kokeilla jotakin täysin uutta ja saada myös kokonaisia tekstejä muistoksi kotiin. Retriitti oli ehdottomasti kokemisen arvoinen. Sri Lanka on mielettömän kaunis maa ja villan puitteet olivat todella upeat. Kaikista parhaiten jäi kuitenkin mieleen kaikki ne ihanat ihmiset, joihin sain kunnian tutustua kymmenen päivän ajan. Meillä oli lähes heti mahtava ryhmädynamiikka ja paluulennolla oli jo sellainen olo, että reissasi vanhojen ystävien kanssa. " Lotta
"Anna-Marin joogatunnit olivat monipuolisia, mutta kuitenkin ihanan lempeitä. Anna-Mari on mielettömän hyvä opettaja, joka osaa ohjeistaa selkeästi ja ottaa kaikki huomioon. Eniten uusia ideoita sain meditaatiosta ja yin-joogan yhteydessä tekemästämme tennispallohieronnasta – ne ideat yritän ehdottomasti ottaa mukaani Suomen arkeen."
"Kokonaisuudessaan Anna-Marin retriitti oli paljon enemmän kuin osasin kuvitella. Vieraanvaraisuus, hyvin suunnitellut kokonaisuudet sekä Anna-Marin intohimo joogaa kohtaan loivat yhdessä tunnelman, mitä ei voi sanoin kuvata." Essi

Lue lisää Sri Lankan joogaretriiteistä blogissa

s
Up