Pienryhmätunnit

Tulossa touko-kesäkuussa: kaikille ilmainen ja avoin joogakurssi Maunula talolla yhdessä Anna-Marin kanssa. Tule tutustumaan joogan ja meditaation maailmaan vaihtuvin teemoin juuri sellaisena kuin olet, joogatunnit soveltuvat ihan kaikille. Uuden Kuun työpaja ja sankalpan eli sydämen toiveen luominen sunnuntaina 29.5 Roots Helsinki Vallilassa. Koe erilainen joogatuntien elämys – Katajanokan kotijoogastudion joogatunnit jatkuvat vielä hetken kesäkuussa.

w

29.5 Uuden Kuun jooga & meditaatio työpaja & Sankalpan (sydämen toive) luominen

Lempeää yin ja yang joogaa, hidasta meditatiivista liikettä, tantrinen meditaatiohetki ja omia unelmia kohti kirjoittamisen avulla: sydämellisesti tervetuloa uuden kuun työpajaan.

Workshop sopii kaikille jotka kaipaavat rauhoittumista itsen äärelle ja ovat kiinnostuneita tantrisesta meditaatiosta. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta.

Paikka: Roots Helsinki Vallila

Aika: sunnuntai 29.5 klo 14-16

Hinta: 25e

Ilmoittautuminen: täällä

Mukaan: Ota mukaasi vihko ja kirjoitusvälineet sekä mukavat joogavaatteet (halutessasi myös villasukat). Joogamatot ja muut välineet paikan päällä.

Puu elementin joogaharjoitus

Keskitymme joogaharjoituksessa puu elementtiin, minkä kiinalainen lääketiede ja viiden elementin teoria yhdistää kevääseen. Puu elementtiin liitetään syntymä, uudet alut, toiveikkuus, visiot ja luovuus, sekä kasvu ja eteen päin vievä liike. Kun olemme tasapainossa, suhtaudumme tulevaan innokkaasti ja elämässä on tilaa luovuudelle. Uskallamme silloin myös tehdä tilaa uusille asioille.

Puun elementtiin ja kevääseen yhdistetään sisäelimistä maksa ja sappirakko, ja keskitymmekin joogaharjoituksessa näiden elinten hoitamiseen. Aloitamme joogaharjoituksen hitaalla flow joogalla (yang jooga) ja rauhoitumme loppua kohti rentouttavan yin joogan äärelle. Tutustut työpajassa myös tantraperinteen meditaatioharjoitukseen.

Sankalpa – sydämen vala

Joogatradition sankalpa lähtee ajatuksesta, että olemme jo itsessämme riittäviä. Se muistuttaa, että meistä löytyy jo potentiaali toteuttaa unelmamme. Sankalpaa on kahdessa eri muodossa, ensimmäinen korostaa elämäntarkoitusta. Keskitymme työpajassa toiseen sankalpaan, mikä on kuin toimintasuunnitelma; se on tietty tavoite tai päämäärä.

Ilmoittaudu mukaan jooga työpajaan!


Kesän ilmainen joogakurssi Maunula talolla 

Maunula-talon Kesäaukion joogakurssi soveltuu kaikille jotka ovat uteliaita joogan ja meditaation suhteen.

Jokainen joogatunti pitää sisällään joogan, meditaation & hengitysharjoituksen sekä yksilöllisesti tunnin teemaan suunnitellun äänimaailman. Tervetuloa kokemaan hidasta virtaavaa flow joogaa, rentouttavaa syvävenyttävää yin joogaa ja näitä kahta tyylisuuntaa yhdistävää yin & yang joogaa.

Kesto: 60min

Ota mukaan oma alusta ja mukavat, riittävän lämpimät vaatteet. Tunnit sopivat aloittelijoille ja toimintaan voi tulla mukaan kesken kauden. Tunneille on vapaa pääsy eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Helsingin kaupunki tai järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia.

Joogakurssin päivät

ti 24.5. | ti 31.5. | ti 7.6. | ti 14.6. | ti 12.7. | ti 19.7. 

Osoite

Metsäpurontie 4, 00630 Helsinki

 

Kesäkuun joogatunnit Katajanokan tunnelmallisella kotijoogastudiolla

to 9.6
18.00–19.30 luovuuden yin & yang jooga. Teemme lempeän harjoituksen  Saraswati hindujumalattaren energioissa.

Investointisi / investment

  • á 20€ (sisältää joogamatot ja kaikki muut välineet/includes yoga mats, bolsters, blocks ect)
  • zoomin kautta á 15€
  • käteinen/cash, mobilepay, tilisiirto, Smartum, Edenred, E passi 

Ilmoittautuminen: annamari.pentikainen@gmail.com

Yksityinen joogatunti tai joogakurssi?

Babyshower joogaa, polttarijoogaa, yritysjoogaa tai jotain muuta? Ota minuun yhteyttä ja ideoin mielelläni toiveidesi mukaiset sisällöt: annamari.pentikainen@gmail.com.


Voit tilata nettijoogan pakettejani täältä . 

"Sain monipuoliselta joogaretriitiltä paitsi lempeyttä, rentoutumista ja tutkimusmatkan omaan itseeni, myös työkaluja hyvinvoinnin ylläpitämiseen arjessa."
"Intuitiivinen kirjoittaminen meditaation jälkeen on helpottavaa, vapauttavaa ja sitä ajatellessani pääsi äskenkin iso huokaus – että todella hyvältä tuntuu!"
”Jooga on kulkenut matkassani jo pitkään, epäsäännöllisen säännöllisenä itselleni suomana itsetutkiskelun, pysähtymisen, kehon ja sielun hoitajana. Olin mukana aikaisemmalla Anna-Marin joulun retriitillä. Aiemmalla retriitillä koin voimakkaasti tulleeni kotiin virtaavan joogan ja siihen yhdistetyn musiikin myötä, löysin jälleen itseni liikkuvasta kehostani. Tämä tunne vahvistui syysretriitillä. Itsemyötätuntoon yhdistyvä meditaatio mantroineen nosti vahvasti hyväksynnän ja sallivuuden tunteen pintaan. Matkani itsemyötätunnon tiellä on aluillaan, retriitissä vallinneen hyvyyden ja lempeyden ilmapiiri auttoi olemaan hyväksyvämpi ja armollisempi itselleen.”
"Reissu ja Sri Lanka yllättivät tosi positiivisesti! Oli ihanaa paneutua joogan maailmaan reilu viikon ajaksi, ja vielä niin upeissa puitteissa. Aamulla aikaisin heti virkistävää flow-joogaa ja auringonlaskun aikaan rentouttava yin-jooga harjoitus kattoterassilla buddhalaisten rukouskutsun soidessa joen toisella puolen. Paikallinen kokki, joka loihti meille ihania ruokia joka ilta. Keho ja mieli tuntuivat sekä voimaantuneelta että rentoutuneelta reissun jälkeen. Lisäksi joogatuntien aikana tehdyistä kirjoitusharjoituksista sai hyviä oivalluksia omaan arkeen." Olga
"Retriitin teemana oli myös intuitiivinen kirjoittaminen. Kirjoittaminen ylitti odotukseni. Oli mieletöntä kokeilla jotakin täysin uutta ja saada myös kokonaisia tekstejä muistoksi kotiin. Retriitti oli ehdottomasti kokemisen arvoinen. Sri Lanka on mielettömän kaunis maa ja villan puitteet olivat todella upeat. Kaikista parhaiten jäi kuitenkin mieleen kaikki ne ihanat ihmiset, joihin sain kunnian tutustua kymmenen päivän ajan. Meillä oli lähes heti mahtava ryhmädynamiikka ja paluulennolla oli jo sellainen olo, että reissasi vanhojen ystävien kanssa. " Lotta
"Anna-Marin joogatunnit olivat monipuolisia, mutta kuitenkin ihanan lempeitä. Anna-Mari on mielettömän hyvä opettaja, joka osaa ohjeistaa selkeästi ja ottaa kaikki huomioon. Eniten uusia ideoita sain meditaatiosta ja yin-joogan yhteydessä tekemästämme tennispallohieronnasta – ne ideat yritän ehdottomasti ottaa mukaani Suomen arkeen."
"Kokonaisuudessaan Anna-Marin retriitti oli paljon enemmän kuin osasin kuvitella. Vieraanvaraisuus, hyvin suunnitellut kokonaisuudet sekä Anna-Marin intohimo joogaa kohtaan loivat yhdessä tunnelman, mitä ei voi sanoin kuvata." Essi
s
Up