Pienryhmätunnit

Tule mukaan pienryhmien joogatunneille tunnelmalliseen joogastudioon Katajanokalle & koe erilainen joogatuntien elämys. Kynttilänvalon joogatunnit soveltuvat kaiken tasoisille joogaajille – olet lämpimästi tervetullut mukaan sellaisena kuin olet. Et tarvitse mukaan omaa joogamattoa, vaan Katajanokan joogastudiolta löydät lainaksi kaikki tarvittavat joogan apuvälineet kuten joogamatot, joogablokit, bolsterit ja muut joogavälineet.

w

Syyskuu

Joogaa kotona, milloin vain. Seasonal yin joogan tulielementtipaketti tilattavissa nyt omaan kotiin. Lue lisää

Seasonal yin & yang jooga ja meditaatio –Joogakurssi

torstai 2.9–30.9 (huom. ei tuntia 23.9)

DROP IN -Kertamaksulla 20€. 

Fall in Softness Sundays: yin/restoratiivinen jooga ja syvärentouttava jooganidra (”joogin uni”)

Sunnuntai 5.9/12.9/26.9 18.00–19.30

Lokakuu

Fall in Softness Sundays –yin/restoratiivinen jooga, meditaatio & syvärentouttava jooganidra

su 3.10 / 17.10  18.00–19.30

la 9.10 16.00–18.00 Uuden kuun työpaja & Sankalpan (eli sydämen toive) luominen

Lempeä yin & yang jooga & meditaatio

torstai 7.10/14.10

18.30–20.00

Täydenkuun taika –työpaja joogalle, meditaatiolle ja intuitiiviselle kirjoittamiselle

20.10 18.00–20.00

Seasonal jooga

Seasonal joogassa keskitytään elementtiin, joka yhdistetään kulloinkin vallalla olevaan vuodenaikaan (kiinalaisen lääketieteen 5 elementin teoria). Esimerkiksi talven elementti on vesi. Jokaiseen elementtiin yhdistetään  tietyt elimet, joita harjoituksessa hoidetaan.

Yin & yang jooga

Joogatunti on monipuolinen kokonaisuus, joka koostuu virtaavasta flow joogan osiosta ja passiivisia venytyksiä sisältävästä yin joogasta. 

"Sain monipuoliselta joogaretriitiltä paitsi lempeyttä, rentoutumista ja tutkimusmatkan omaan itseeni, myös työkaluja hyvinvoinnin ylläpitämiseen arjessa."
"Intuitiivinen kirjoittaminen meditaation jälkeen on helpottavaa, vapauttavaa ja sitä ajatellessani pääsi äskenkin iso huokaus – että todella hyvältä tuntuu!"
”Jooga on kulkenut matkassani jo pitkään, epäsäännöllisen säännöllisenä itselleni suomana itsetutkiskelun, pysähtymisen, kehon ja sielun hoitajana. Olin mukana aikaisemmalla Anna-Marin joulun retriitillä. Aiemmalla retriitillä koin voimakkaasti tulleeni kotiin virtaavan joogan ja siihen yhdistetyn musiikin myötä, löysin jälleen itseni liikkuvasta kehostani. Tämä tunne vahvistui syysretriitillä. Itsemyötätuntoon yhdistyvä meditaatio mantroineen nosti vahvasti hyväksynnän ja sallivuuden tunteen pintaan. Matkani itsemyötätunnon tiellä on aluillaan, retriitissä vallinneen hyvyyden ja lempeyden ilmapiiri auttoi olemaan hyväksyvämpi ja armollisempi itselleen.”
"Reissu ja Sri Lanka yllättivät tosi positiivisesti! Oli ihanaa paneutua joogan maailmaan reilu viikon ajaksi, ja vielä niin upeissa puitteissa. Aamulla aikaisin heti virkistävää flow-joogaa ja auringonlaskun aikaan rentouttava yin-jooga harjoitus kattoterassilla buddhalaisten rukouskutsun soidessa joen toisella puolen. Paikallinen kokki, joka loihti meille ihania ruokia joka ilta. Keho ja mieli tuntuivat sekä voimaantuneelta että rentoutuneelta reissun jälkeen. Lisäksi joogatuntien aikana tehdyistä kirjoitusharjoituksista sai hyviä oivalluksia omaan arkeen." Olga
"Retriitin teemana oli myös intuitiivinen kirjoittaminen. Kirjoittaminen ylitti odotukseni. Oli mieletöntä kokeilla jotakin täysin uutta ja saada myös kokonaisia tekstejä muistoksi kotiin. Retriitti oli ehdottomasti kokemisen arvoinen. Sri Lanka on mielettömän kaunis maa ja villan puitteet olivat todella upeat. Kaikista parhaiten jäi kuitenkin mieleen kaikki ne ihanat ihmiset, joihin sain kunnian tutustua kymmenen päivän ajan. Meillä oli lähes heti mahtava ryhmädynamiikka ja paluulennolla oli jo sellainen olo, että reissasi vanhojen ystävien kanssa. " Lotta
"Anna-Marin joogatunnit olivat monipuolisia, mutta kuitenkin ihanan lempeitä. Anna-Mari on mielettömän hyvä opettaja, joka osaa ohjeistaa selkeästi ja ottaa kaikki huomioon. Eniten uusia ideoita sain meditaatiosta ja yin-joogan yhteydessä tekemästämme tennispallohieronnasta – ne ideat yritän ehdottomasti ottaa mukaani Suomen arkeen."
"Kokonaisuudessaan Anna-Marin retriitti oli paljon enemmän kuin osasin kuvitella. Vieraanvaraisuus, hyvin suunnitellut kokonaisuudet sekä Anna-Marin intohimo joogaa kohtaan loivat yhdessä tunnelman, mitä ei voi sanoin kuvata." Essi
s
Up