Pienryhmätunnit

Tule mukaan pienryhmien joogatunneille tunnelmalliseen joogastudioon Katajanokalle & koe erilainen joogatuntien elämys. Kynttilänvalon joogatunnit soveltuvat kaiken tasoisille joogaajille – olet lämpimästi tervetullut mukaan sellaisena kuin olet. Et tarvitse mukaan omaa joogamattoa, vaan Katajanokan joogastudiolta löydät lainaksi kaikki tarvittavat joogan apuvälineet kuten joogamatot, joogablokit, bolsterit ja muut joogavälineet.

w

Kesäkuu | June

The classes are in finnish or English depending on the group; anyone is welcome

Sunnuntai 13.6
15.30–16.30 Uuden Kuun Slow Flow
17.00–18.30 Yin jooga & meditaatio 

Torstai 17.6
8.00–9.00 Slow Flow

Sunnuntai 20.6 
15.30-–16.30 slow flow jooga
17.00–18.30 yin jooga & meditaatio

Keskiviikko 23.6
19.00–21.00 Täydenkuun Taika: workshop joogalle, vapaalle liikkeelle, kirjoittamiselle & meditaatiolle.

Keskiviikko 30.6
18.00–19.30 lempeä yin & yang jooga & meditaatio

Ilmoittautuminen: annamari.pentikainen@gmail.com

Hinta / investment
12€/60min
15€/90min 
Workshop 20€

Maksutapa: käteinen, Mobilepay, tilisiirto, Smartum, Edenred, E passi

Joogatuntien kuvaukset

Kaikilla joogatunneilla tehdään asanaharjoituksien (jooga-asentoharjoituksen) lisäksi pranayama hengitysharjoituksia ja lyhyitä meditaatioita. Joogatunnit soveltuvat kaiken tasoisille joogaajille, myös joogan aloittelijalle.

Embodied jooga

Opetukseni ammentaa eri opettajien kanssa opiskelemastani embodied –tyylisuunnasta. Embodied –joogassa korostuu kehon sisäinen kokemus, tarinallisuus ja mielikuvituksen käyttö. Lisäksi se ottaa huomioon joogan psykologisen puolen ja mielen hyvinvoinnin. Embodied jooga on yhdistelmä joogaa, somaattista liikettä, liikemeditaatiota ja klassista tantraa. Embodied jooga haluaa auttaa joogan harjoittajia löytämään ja valjastamaan käyttöönsä oman sisäsyntyisen kapasiteetin ja sitä kautta vahvistamaan omaa toimijuuttaan.

Seasonal yinjooga

Yinjooga on passiivinen harjoitus, joka hoitaa kehon luita ja sidekudoksia sekä rauhoittaa hermoston. Seasonal yinjoogassa keskitytään elementtiin, joka yhdistetään kulloinkin vallalla olevaan vuodenaikaan (kiinalaisen lääketieteen 5 elementin teorian mukaan).

Esimerkiksi talven elementti on vesi. Jokaiseen elementtiin yhdistetään myös tietyt elimet, joita harjoituksessa hoidetaan. Veteen yhdistetään munuaiset ja virtsarakko eli hoidamme yinjoogan harjoituksissa munuais– ja virtsarakkomeridiaaniparia. Jokaisella joogatunnilla tehdään myös meditaatio ja toisinaan mukana on myös syvärentouttava jooga nidra, “joogin uni”.

Mitä yinjooga on?

Yinjooga on kehon sidekudoksia ja luita hoitava passiivinen harjoitus. Yinjoogassa asennossa pysytään useamman minuutin ajan jotta päästään syvälle yinkehoon. Lisäksi joogatunnilla tehdään erilaisia meditaatioita ja hermostoa rauhoittavia pranayama hengitysharjoituksia sekä restoratiivisen joogan asentoja jotka tähtäävät täydelliseen lepoon ja rentoutumiseen. Hyvän yön yinjooga on pumpulinpehmeä joogaharjoitus, jonka tarkoitus on rauhoittaa keho ja mieli iltaa kohti. Joogatunneilla käytetään yinjoogassa paljon apuvälineitä kuten joogavöitä, joogablokkeja, bolstereita ja ihania laventelintuoksuisia silmätyynyjä.

Mitä on yin & yang jooga?

Joogatunti on monipuolinen kehonhuoltokokonaisuus, eli se koostuu noin tunnin pituisesta virtaavasta flowjoogan osiosta ja samanpituisesta passiivisia venytyksiä sisältävästä yin joogasta. Harjoituksessa hoidetaan kehoa myös tennispallojen avulla.

"Reissu ja Sri Lanka yllättivät tosi positiivisesti! Oli ihanaa paneutua joogan maailmaan reilu viikon ajaksi, ja vielä niin upeissa puitteissa. Aamulla aikaisin heti virkistävää flow-joogaa ja auringonlaskun aikaan rentouttava yin-jooga harjoitus kattoterassilla buddhalaisten rukouskutsun soidessa joen toisella puolen. Paikallinen kokki, joka loihti meille ihania ruokia joka ilta. Keho ja mieli tuntuivat sekä voimaantuneelta että rentoutuneelta reissun jälkeen. Lisäksi joogatuntien aikana tehdyistä kirjoitusharjoituksista sai hyviä oivalluksia omaan arkeen." Olga
"Retriitin teemana oli myös intuitiivinen kirjoittaminen. Kirjoittaminen ylitti odotukseni. Oli mieletöntä kokeilla jotakin täysin uutta ja saada myös kokonaisia tekstejä muistoksi kotiin. Retriitti oli ehdottomasti kokemisen arvoinen. Sri Lanka on mielettömän kaunis maa ja villan puitteet olivat todella upeat. Kaikista parhaiten jäi kuitenkin mieleen kaikki ne ihanat ihmiset, joihin sain kunnian tutustua kymmenen päivän ajan. Meillä oli lähes heti mahtava ryhmädynamiikka ja paluulennolla oli jo sellainen olo, että reissasi vanhojen ystävien kanssa. " Lotta
"Anna-Marin joogatunnit olivat monipuolisia, mutta kuitenkin ihanan lempeitä. Anna-Mari on mielettömän hyvä opettaja, joka osaa ohjeistaa selkeästi ja ottaa kaikki huomioon. Eniten uusia ideoita sain meditaatiosta ja yin-joogan yhteydessä tekemästämme tennispallohieronnasta – ne ideat yritän ehdottomasti ottaa mukaani Suomen arkeen."
"Kokonaisuudessaan Anna-Marin retriitti oli paljon enemmän kuin osasin kuvitella. Vieraanvaraisuus, hyvin suunnitellut kokonaisuudet sekä Anna-Marin intohimo joogaa kohtaan loivat yhdessä tunnelman, mitä ei voi sanoin kuvata." Essi
s
instagram posts
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday 09:00 - 20:00 hrs
Saturday 09:00 - 18:00 hrs
Sunday 09:00 - 18:00 hrs