Tulevat joogaretriitit ja kotijoogan joogapaketit / upcoming yoga retreats

JOOGARETRIITTI SUOMI

14–16.5.202 Feminiinisen voiman ja luovuuden joogaretriitti Nuuksiossa 350€/hlö.

Tervetuloa joogaretriitille, jonka tarkoitus on inspiroida sinua löytämään sisältäsi löytyvä voima ja luovuus – suden ja villin naisen yhteinen tanssi, sekä vahvistamaan sitä. Joogaviikonlopun tarkoitus on myös innostaa ja antaa sinulle työkaluja ylläpitää hyvinvointia omassa arjessasi myös joogaretriitin jälkeen.

“Eräät psyykkiset ominaisuudet ovat yhteisiä terveille susille & terveille naisille: voimakkaat vaistot, leikkisä olemus sekä korostunut kyky omistautua. Sudet ja naiset muistuttavat toisiaan tiedonhalussaan, sitkeydessään ja voimassaan. He ovat hyvin vaistonvaraisia ja tottuneet mukautumaan jatkuvasti muuttuviin olosuhteisiin; he ovat hurjan uskollisia ja valtavan rohkeita.” (Clarissa Pinkola Estés – Naiset jotka kulkevat susien kanssa) 

21.–23.5 Yin joogan & Eteeristen öljyjen retriitti Pyhtäällä (1h ajomatka Helsingistä itään). Järjestämme paikan päälle kimppakyydin tarvittaessa Helsingistä. Joogaretriitti hengähdyshetki kaikille, jotka kaipaavat pysähtymistä ja lepoa. Et tarvitse kokemusta yin joogasta voidaksesi osallistua joogaretriitille.

Joogaretriitin teemana on rentouttava yin jooga joka hoitaa kehon luita ja sidekudoksia. Yinjooga opettaa arvokkaan oppitunnin kärsivällisyydestä & levon merkityksestä. Lisäksi tutustumme eteeristen öljyjen käyttöön hyvinvoinnin tukena.

4.–6.6 Arvotyön joogaretriitti Pyhtäällä Tervetuloa viettämään joogaviikonloppua luonnon rauhaan, 1h ajomatkan päähän Helsingistä (kimppakyyti tarvittaessa). Teemme joogaretriitillä arvotyötä, eli tutkimusmatkan omaan sydämeen ja asioihin, jota ovat meille ensi sijaisen tärkeitä. Kun elämme omien arvojemme kanssa linjassa, merkityksellisyyden tunne lisääntyy ja se taas lisää onnellisuuden kokemusta. Teemme joogaretriitillä monipuolisia joogaharjoituksia ja lisäksi opit erilaisia hengitysharjoituksia ja meditaatiotekniikoita.

16.–18.7 Autenttisuuden & luovan kirjoittamisen retriitti Pyhtäällä Joogaretriitin tarkoitus on herätellä kerrostemme syvyyksissä, arjen suorittamisen toisella puolella meissä jokaisessa asuvaa intuitiota ja luovaa energiaa, voimaa, jonka voimme koska vain valjastaa käyttöömme pysähtymisen ja rehellisen kuuntelun avulla. Tällä joogaretriitillä pääset kokeilemaan luovan tekstin kirjoittamista yhdessä laulaja–laulun tekijän, Johanna von Hertzenin, kanssa. Kirjoitusharjoitukset ovat vapaaehtoisia, et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta tai kirjoittamisesta. Kimppakyyti tarvittaessa.

30.7–1.8.2021 Kehoni kodissa –joogaretriitti Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa. 380€/hlö.

Kesän joogaretriitin teemana ovat omat rajat. Joogaretriitin tarkoitus on inspiroida sinua ylläpitämään hyvinvointia kokonaisvaltaisesti ja se haluaa tarjoilla sinua työvälineitä arjen tasapainon tueksi myös retriitin jälkeen. Tutustumme joogaviikonlopun aikana monipuolisen jooga– ja meditaatioharjoituksen lisäksi eteerisiin öljyihin ja teemme kirjoitusharjoituksia omaan hyvinvointiin liittyen. Luomme joogaretriitillä myös Sankalpan, eli sydämen toiveen tai lupauksen. 

13.–15.8 Varjotyön joogaretriitti Pyhtäällä (kimppakyyti tarvittaessa)Tervetuloa mukaan – ja tutustumaan omaan itseen ehkä uudella tavalla… Varjot ovat meidän vaikeita puolia, joita me itse/yhteiskunta ympärillämme ei halua hyväksyä. Niihin liittyy usein häpeää tai syyllisyyden tunteita. Teemme joogaretriitillä varjotyötä esimerkiksi erilaisten meditaatioiden & intuitiivisten kirjoitusharjoitusten kautta (huomaa, että teet kirjoitusharjoitukset itsetutkimuksen apuvälineenä ja itseäsi varten; et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta tai kirjoittamisesta). 

Järjestämäni joogaretriitit eivät vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta vaan näille joogalomille voit tulla mukaan vaikka olisit aloitteleva joogi. Pääset myös huomaamaan, miten se, että joogaa ja meditoi päivittäin vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Joogaretriitillä korostuu myös yhteisön voima joogaharjoituksen tukena. Sinulle on jätetty kaikilla joogaretriiteilläni omaa aikaa jonka voit halutessasi viettää yksin rauhoittuen, muiden kanssa tai osallistumalla joogaretriitin opastettuihin päiväretkiin.

 


IMG_4228

Feminiinisen voiman joogaretriitti Sri Lankalla  16.–26.10

 • Joogaretriitin teema on villi feminiininen voima ja luovuus, joka asuu meissä kaikissa sukupuoleen katsomatta. Joogaretriitin ohjelma on monipuolinen kokonaisuus kehomieltä rentouttavia ja hoitavia sekä luovuutta lisääviä joogaharjoituksia (yin jooga, hidas flow jooga, meditaatio, vapaa liike ja kirjoittaminen).
 • Hinta: 990€/10vrk
 • Varausmaksu 200€ varmistaa paikkasi joogaretriitillä*. Voit tehdä huonevarauksen maksettuasi varausmaksun.
 • Hinta sisältää: majoitus, taksikuljetus lentokentältä villalle ja takaisin (jos tulet muiden kanssa samoilla lennoilla), 14h yin jooga, slow flow sekä yin & yang jooga, hengitysharjoitukset, meditaatio & intuitiivisen kirjoittamisen tehtävät, aamiainen & sri lankalainen illallinen, pyyhkeet ja petivaatteet. Voit varata 1hh 150€ lisämaksusta.
  • Ilmoittautuminen ja kyselyt: anna-mari@yogobe.com

Joogaretriitin joogaharjoitukset soveltuvat kaiken tasoisille joogaajille, myös aloittelijoille. Et tarvitse kokemusta joogasta, meditaatiosta tai kirjoittamisesta voidaksesi osallistua. Teemme aamun virtaavan harjoituksen uima-altaan äärellä ja illan rentouttavan harjoituksen kattoterassilla, tähtitaivaan alla.

Teemme aktiivista yang joogaa (flowjooga), yinjoogaa ja syvärentouttavaa jooganidraa. Passiivinen yinjooga on vastakohta yangjoogalle. Yang jooga on lihaksissa ja lisää kehon voimaa ja yin taas hoitaa kehon sidekudoksia ja luita sekä rauhoittaa hermostoa ja lisää liikkuvuutta. Yinjooga opettaa myös kärsivällisyyttä ja suorittamisesta irti päästämistä sillä siinä asentoihin pysähdytään usean minuutin ajaksi.

Teemme myös jooganidraa (“joogin uni”) joka on syvärentoutus, unen ja valveilla olon välitila. Jooganidran sanotaan voivan olla kehomielen parantava tila. Lisäksi tutustumme erilaisiin meditaatio– ja hengitysharjoitustekniikoihin ja teemme kehonhuoltoa tennispallojen avulla.

Luova kirjoittaminen

Luovuus tarvitsee tyhjää tilaa. Meditaatio ja jooga opettavat meille neutraalin todistajan roolin ottamista ja reagoimatta jättämistä. Ne opettavat ajatuksista irti päästämistä ja mielen tyhjentämistä sekä pysähtymistä – nämä taas ovat välttämättömiä luovuudelle. Tämän takia jooga ja meditaatio sopivat luovan kirjoittamisen tueksi, jota myös teemme retriitillä

Teemme retriitillä intuitiivista kirjoittamista joka pyrkii pääsemään alitajuntaan –paikkaan, jossa myös villi nainen, eli luovuus, asuu.

Intuitiivinen kirjoittaminen auttaa siivoamaan mieltä ja havaitsemaan sekä irti päästämään pinttyneistä ajatusmalleista ja ideoista. Se voi myös auttaa vaikeiden tunteiden käsittelyssä. Halukkaat pääsevät myös kokeilemaan miten käyttää intuitiivista kirjoittamista apuvälineenä esimerkiksi runon tai muun luovan tekstin kirjoittamisessa.

Varjotyön joogaretriitit Sri Lankalla 6-16.11.2021

 • Teemana joogaretriitillä on valot ja varjot, kaikki elämän sävyt. Teemme joogaretriitillä varjotyötä esimerkiksi erilaisten intuitiivisten kirjoitusharjoitusten kautta (huomaa, että teet harjoitukset itseä varten eli et tarvitse aikaisempaa kokemusta kirjoittamisesta). Joogatunnit ovat monipuolinen kokonaisuus passiivisia yin joogan ja aktiivisia yang joogaharjoituksia. Luvassa on siis varjoissa viipyviä yin joogaharjoituksia tähtitaivaan alla ja vastapainoksi tuomme valoa yang (eli flow jooga) jooga harjoituksilla. Lisäksi pääset tutustumaan erilaisiin meditaatio– ja hengitysharjoituksiin. Sinulla on mahdollista ottaa myös retriitin aikana surffitunteja – Sri Lankaa sanotaan yhdeksi maailman parhaista paikoista opetella surffausta.
 • Hinta: 990€/10vrk
 • Varausmaksu 200€ varmistaa paikkasi joogaretriitillä*. Voit tehdä huonevarauksen maksettuasi varausmaksun.
 • Hinta sisältää: majoitus, taksikuljetus lentokentältä villalle ja takaisin (jos tulet muiden kanssa samoilla lennoilla), 14h yin jooga, slow flow sekä yin & yang jooga, hengitysharjoitukset, meditaatio & intuitiivisen kirjoittamisen tehtävät, aamiainen & sri lankalainen illallinen, pyyhkeet ja petivaatteet. Voit varata 1hh 150€ lisämaksusta.
  • Ilmoittautuminen ja kyselyt: anna-mari@yogobe.com

The Sea of You –Yoga retreat in Sri Lanka 4-14.12.2021 (in English)

The theme of this yoga retreat is self-compassion, love and through that, healing. We are starting the days with meditation, pranayama breathing practices, intuitive writing and slow and gentle flow yoga by the pool (you don’t need previous experience in writing, we all write just for ourselves). During the day you can explore the beaches near by, go surfing or snorkling, visit villages next to Hikkaduwa or participate on our day trips. Or, just lay low in the beautiful backyard of our villa, surrounded by quiet lagoon. Read more about this yoga retreat. 

Manifest Magic –joogaretriitti Sri Lankalla 8-18.1.2022

Teemana on yhteyden vahvistaminen omaan itseen ja intuitioon joogan, somaattisen eli sisältä ulospäin ohjautuvan liikkeen, meditaation, hengitysharjoitusten ja intuitiivisen kirjoittamisen kautta. Mitä minä tarvitsen? Mikä tuo merkityksen ja tarkoituksen omaan elämääni, eli mikä on minulle jokapäiväisen elämän taikaa? Syvennymme näihin kysymyksiin retriitillä intuitiivisen kirjoittamisen avulla.

Luvassa on hidasta flow joogaa (embodied –tyylisuunnan inspiroimana, eli harjoituksessa korostuu sisäinen kokemus ulkoisten linjausten sijaan). Lisäksi teemme iltaisin tähtitaivaan alla passiivista ja feminiinistä yin joogaa ja rauhoittavia pranayama hengitysharjoituksia. Aamut alkavat lempeästi hengitysharjoituksilla ja meditaatiolla. Joogaretriitillä tehdään myös intuitiivisen kirjoittamisen harjoituksia (sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kirjoittamisesta). Taso on avoin ja asennoista tarjotaan erilaisia vaihtoehtoja, joten myös aloittelijat voivat osallistua tälle joogalomalle. Sinulla on mahdollista ottaa myös retriitin aikana surffitunteja – Sri Lankaa sanotaan yhdeksi maailman parhaista paikoista opetella surffausta.

 • Hinta: 990€/10vrk
 • Varausmaksu 200€ varmistaa paikkasi joogaretriitillä*. Voit tehdä huonevarauksen maksettuasi varausmaksun.
 • Hinta sisältää: majoitus, taksikuljetus lentokentältä villalle ja takaisin (jos tulet muiden kanssa samoilla lennoilla), 14h yin jooga, slow flow sekä yin & yang jooga, hengitysharjoitukset, meditaatio & intuitiivisen kirjoittamisen tehtävät, aamiainen & sri lankalainen illallinen, pyyhkeet ja petivaatteet. Voit varata 1hh 150€ lisämaksusta.
  • Ilmoittautuminen ja kyselyt: anna-mari@yogobe.com
 •  

Villa Vehalla

We are staying in gorgeus villa (over 1200 square meters) surrounded by peaceful nature. There is a big pool on the backyard and also direct access to the lagoon. We stay in big double rooms with a/c & fan. With a little extra cost you can reserve your own room (we only have 2 x 1 person’s rooms so be quick). The group size will be small, maximum 12 participants. 

Majoitumme valtavassa, yli 1200 neliömetrin villassa rauhallisen laguunin äärellä. Villan pihalla on iso uima-allas jonka äärellä aamujoogat tapahtuvat. Iltaisin joogaamme tähtitaivaan alla villan kattoterassilla. Retriitin ohjattu ohjelma tapahtuu aamuisin ja iltaisin. Sinulle on jätetty runsaasti omaa aikaa, jolloin voit vain rauhoittua villalla tai tehdä vapaavalintaisia päiväretkiä itseksesi tai muiden kanssa. Ryhmäkoot pidetään pieninä (12 osallistujaa) joten ilmoittauduthan mukaan ajoissa.

Optional day trips / Vapaavalintaiset päiväretket

 • Sound healing & gong bath
 • Doctor’s house market & live music
 • Day trip to Ahangama & Kabbalana & visit to ayurvedic medical and tea shop (also possibility to go surfing or visit ANIMAL SOS SRI LANKA)
 • Learn how to surf in Weligama (which is said to be one of the world’s best beaches to learn surfing)
 • Yala Safari
 • Beautiful Ella on the mountains
 • Nuwara Eliya
 • Kandy city
 • Udawalawe national park
 • Tsunami Museum, River Safari, Moonstone Mine
 • Historic Galle Fort
 • Mirissa and Whale Watching & beautiful and quiet Secret Beach of Mirissa
 • Colombo city
 • Sri Lankan joogaretriitin järjestäjä on Vehalla Leisure (pvt) Ltd. *Varausmaksua ei palauteta.

 

Annamariyoga muualla…

Instagram: @annamariyogax

Facebook: Wanderlandyoga

Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday 09:00 - 20:00 hrs
Saturday 09:00 - 18:00 hrs
Sunday 09:00 - 18:00 hrs