Joogaretriitit Suomessa

Järjestämäni joogaretriitit eivät vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta vaan joogaretriiteille voit tulla mukaan vaikka olisit aloittelija joogassa. Halutessasi voit osallistua myös kaikille Suomen joogaretriiteilleni zoomin kautta omasta kodistasi käsin. Pääset kaikilla joogaretriiteilläni tutustumaan monipuolisesti joogan eri tyyleihin kuten yin jooga ja hidas flow jooga sekä erilaisiin monipuolisiin meditaatioharjoituksiin ja hengitysharjoituksiin.

joogaretriitti suomessa

Hengähdyshetki & kohtaamispaikka oman itsen kanssa

Joogaretriittien tarkoitus on olla rentouttava ja kehoa sekä mieltä monipuolisesti hellivä hengähdyshetki arjesta. Samalla se on myös kohtaamispaikka oman itsen kanssa; mahdollisuus ystävystyä paremmin sen ihmisen kanssa, kenen kanssa vietämme suurimman osan elämästämme eli oman itsen.

Joogaretriittien ohjelma

Jokaisella joogaretriitilläni on oma teemansa, ja joogaretriitin sisältö on suunniteltu aina monipuolisesti joogaretriitin teeman ympärille.

Teemme joogaretriiteilläni sallivassa ja turvallisessa ympäristössä tutkimusmatkan omaan itseen lempeän joogan (yin jooga, yin & yang jooga sekä hidas flow jooga), vapaan liikkeen, erilaisten meditaatio– ja hengitystekniikoiden, intuitiivisen kirjoittamisen ja muiden kirjoitusharjoitusten avulla.

joogaretriitit suomessa
joogaretriitti suomi

Joogaretriitti

Joogaretriitillä pääset myös paremmin kuin esimerkiksi viikottaisella joogatunnilla huomaamaan, miten säännöllinen jooga ja meditaatio vaikuttavat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja arjessa jaksamiseen. Joogaretriitillä korostuu myös yhteisön merkitys ja voima joogaharjoituksen tukena.

Kaikilla joogaretriiteilläni sekä Suomessa että Sri Lankalla sinulle on jätetty joogaretriitin ohjelmaan myös omaa aikaa jonka voit halutessasi viettää yksin rauhoittuen tai yhdessä muiden kanssa.

Kesän joogaretriitit

Suuri osa kesän 2021 joogaretriiteistäni järjestetään tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta Pyhtäällä  idyllisessä ja yli sata vuotta vanhassa Stockforssissa & Patruunan talolla, joen äärellä (Helsingistä n.100km itään). Paikan päälle saapuu busseja, mutta tarvittaessa järjestämme kimppakyytejä Helsingistä. Mikäli tarvitset kyytiä, tai olet kiinnostunut kimppakyydistä, täytä sivun alla oleva lomake.
Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday 09:00 - 20:00 hrs
Saturday 09:00 - 18:00 hrs
Sunday 09:00 - 18:00 hrs