Tulevat joogaretriitit / upcoming yoga retreats

JOOGARETRIITTI SUOMI

 • Autenttisuuden joogaretriitti Nuuksiossa 16–18.4.2021. 350€/hlö. HUOM.UUSI AJANKOHTA HUHTIKUUSSA-MUKAAN MAHTUU YHÄ MUUTAMA! Joogaretriitin teemana on itsen kohtaaminen ja autenttisuus. Teemme joogaretriitillä arvotyötä, eli tutkimusmatkan omaan sydämeen ja asioihin, jota ovat meille ensi sijaisen tärkeitä. Kun elämme omien arvojemme kanssa linjassa, merkityksellisyyden tunne lisääntyy ja se taas lisää onnellisuuden kokemusta.
 • Villin feminiinisen voiman ja luovuuden joogaretriitti keväällä 2021 Nuuksiossa 16–18.5.2021. 350€/hlö.

  Tervetuloa joogaretriitille, jonka tarkoitus on inspiroida sinua löytämään sisältäsi löytyvä voima ja luovuus – suden ja villin naisen yhteinen tanssi, sekä vahvistamaan sitä. Joogaviikonlopun tarkoitus on myös innostaa ja antaa sinulle työkaluja ylläpitää hyvinvointia omassa arjessasi myös joogaretriitin jälkeen.

  “Eräät psyykkiset ominaisuudet ovat yhteisiä terveille susille & terveille naisille: voimakkaat vaistot, leikkisä olemus sekä korostunut kyky omistautua. Sudet ja naiset muistuttavat toisiaan tiedonhalussaan, sitkeydessään ja voimassaan. He ovat hyvin vaistonvaraisia ja tottuneet mukautumaan jatkuvasti muuttuviin olosuhteisiin; he ovat hurjan uskollisia ja valtavan rohkeita.” (Clarissa Pinkola Estés – Naiset jotka kulkevat susien kanssa)

 • Kehoni kodissa –joogaretriitti Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa 30.7–1.8.2021. 380€/hlö.

  Kesäretriitin teemana ovat omat rajat. Retriitin tarkoitus on inspiroida sinua ylläpitämään hyvinvointia kokonaisvaltaisesti ja se haluaa tarjoilla sinua työvälineitä arjen tasapainon tueksi myös retriitin jälkeen. Tutustumme joogaviikonlopun aikana monipuolisen jooga– ja meditaatioharjoituksen lisäksi eteerisiin öljyihin ja teemme kirjoitusharjoituksia omaan hyvinvointiin liittyen. Luomme retriitillä myös Sankalpan, eli sydämen toiveen tai lupauksen. Voit lukea lisää Sankalpasta blogissa: Sankalpa – tienviitta sydämessä resonoivien unelmien luo.

SRI LANKA

 • Varjotyön joogaretriitti 6-16.11.2021
 • THE SEA OF YOU – self compassion & healing yoga retreat in English 4-14.12.2021
 • MANIFEST MAGIC –löydä oma kätketty tarkoituksesi retriitti 8-18.1.2022

MIKÄ ON JOOGARETRIITTI?

Järjestämäni joogaretriitit eivät vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta vaan näille hyvinvointilomille voit tulla mukaan vaikka olisit aloitteleva joogi. Pääset myös huomaamaan, miten se että joogaa ja meditoi päivittäin vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Joogaretriitillä korostuu myös yhteisön voima joogaharjoituksen tukena. Sinulle on myös jätetty kaikilla joogalomillani omaa aikaa jonka voit halutessasi viettää yksin rauhoittuen, muiden kanssa tai osallistumalla opastettuihin päiväretkiin.

JOOGAMATKA ULKOMAILLE

Huom. Joogamatkojen pakettihintoihin ei kuulu matkavakuutukset tai lennot vaan jokainen ostaa itse omat lentonsa (myös vapaavalintaiset päiväretket lisämaksusta)

.


IMG_4228

Varjotyön retriitit Sri Lankalla 16–26.4 & 6-16.11.2021

 • Teemana valot ja varjot, kaikki elämän sävyt. Teemme retriitillä varjotyötä esimerkiksi erilaisten intuitiivisten kirjoitusharjoitusten kautta (huomaa, että teet harjoitukset itseä varten eli et tarvitse aikaisempaa kokemusta kirjoittamisesta). Joogatunnit ovat monipuolinen kokonaisuus passiivisia yin ja aktiivisia yang joogaharjoituksia. Luvassa on siis varjoissa viipyviä yin joogaharjoituksia tähtitaivaan alla ja vastapainoksi tuomme valoa yang (eli flow jooga) jooga harjoituksilla. Lisäksi pääset tutustumaan erilaisiin meditaatio– ja hengitysharjoituksiin. Sinulla on mahdollista ottaa myös retriitin aikana surffitunteja – Sri Lankaa sanotaan yhdeksi maailman parhaista paikoista opetella surffausta.
 • Hinta: 990€/10vrk
 • Varausmaksu 200€ varmistaa paikkasi joogaretriitillä*. Voit tehdä huonevarauksen maksettuasi varausmaksun.
 • Hinta sisältää: majoitus, taksikuljetus lentokentältä villalle ja takaisin (jos tulet muiden kanssa samoilla lennoilla), 14h yin jooga, slow flow sekä yin & yang jooga, hengitysharjoitukset, meditaatio & intuitiivisen kirjoittamisen tehtävät, aamiainen & sri lankalainen illallinen, pyyhkeet ja petivaatteet. Voit varata 1hh 150€ lisämaksusta.
  • Ilmoittautuminen ja kyselyt: anna-mari@yogobe.com

The Sea of You 4-14.12.2021

The theme of this yoga retreat is self-compassion, love and through that, healing. We are starting the days with meditation, pranayama breathing practices, intuitive writing and slow and gentle flow yoga by the pool (you don’t need previous experience in writing, we all write just for ourselves). During the day you can explore the beaches near by, go surfing or snorkling, visit villages next to Hikkaduwa or participate on our day trips. Or, just lay low in the beautiful backyard of our villa, surrounded by quiet lagoon.

Manifest Magic 8-18.1.2022

Teemana on yhteyden vahvistaminen omaan itseen ja intuitioon joogan, somaattisen eli sisältä ulospäin ohjautuvan liikkeen, meditaation, hengitysharjoitusten ja intuitiivisen kirjoittamisen kautta. Mitä minä tarvitsen? Mikä tuo merkityksen ja tarkoituksen omaan elämääni, eli mikä on minulle jokapäiväisen elämän taikaa? Syvennymme näihin kysymyksiin retriitillä intuitiivisen kirjoittamisen avulla.

Luvassa on hidasta flow joogaa (embodied –tyylisuunnan inspiroimana, eli harjoituksessa korostuu sisäinen kokemus ulkoisten linjausten sijaan). Lisäksi teemme iltaisin tähtitaivaan alla passiivista ja feminiinistä yin joogaa ja rauhoittavia pranayama hengitysharjoituksia. Aamut alkavat lempeästi hengitysharjoituksilla ja meditaatiolla. Joogaretriitillä tehdään myös intuitiivisen kirjoittamisen harjoituksia (sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kirjoittamisesta). Taso on avoin ja asennoista tarjotaan erilaisia vaihtoehtoja, joten myös aloittelijat voivat osallistua tälle joogalomalle. Sinulla on mahdollista ottaa myös retriitin aikana surffitunteja – Sri Lankaa sanotaan yhdeksi maailman parhaista paikoista opetella surffausta.

 • Hinta: 990€/10vrk
 • Varausmaksu 200€ varmistaa paikkasi joogaretriitillä*. Voit tehdä huonevarauksen maksettuasi varausmaksun.
 • Hinta sisältää: majoitus, taksikuljetus lentokentältä villalle ja takaisin (jos tulet muiden kanssa samoilla lennoilla), 14h yin jooga, slow flow sekä yin & yang jooga, hengitysharjoitukset, meditaatio & intuitiivisen kirjoittamisen tehtävät, aamiainen & sri lankalainen illallinen, pyyhkeet ja petivaatteet. Voit varata 1hh 150€ lisämaksusta.
  • Ilmoittautuminen ja kyselyt: anna-mari@yogobe.com
 •  

Villa Vehalla

We are staying in gorgeus villa surrounded by peaceful nature. There is a big pool on the backyard and also direct access to the lagoon. We stay in big 2 persons rooms with a/c & fan. With a little extra cost you can reserve your own room (we only have 2 x 1 person’s rooms so be quick). The group size will be small, maximum 12 participants. Read more about the accomodation: villavehalla.com

Majoitumme valtavassa villassa rauhallisen laguunin äärellä. Villan pihalla on iso uima-allas jonka äärellä aamujoogat tapahtuvat. Iltaisin joogaamme tähtitaivaan alla villan kattoterassilla. Retriitin ohjattu ohjelma tapahtuu aamuisin ja iltaisin. Sinulle on jätetty runsaasti omaa aikaa, jolloin voit vain rauhoittua villalla tai tehdä vapaavalintaisia päiväretkiä itseksesi tai muiden kanssa. Ryhmäkoot pidetään pieninä (max 12 osallistujaa) joten ilmoittauduthan mukaan ajoissa. Katso lisää majoituskohteestamme: villavehalla.com

Optional day trips / Vapaavalintaiset päiväretket

 • Sound healing & gong bath
 • Doctor’s house market & live music
 • Day trip to Ahangama & Kabbalana & visit to ayurvedic medical and tea shop (also possibility to go surfing or visit ANIMAL SOS SRI LANKA)
 • Learn how to surf in Weligama (which is said to be one of the world’s best beaches to learn surfing)
 • Yala Safari
 • Beautiful Ella on the mountains
 • Nuwara Eliya
 • Kandy city
 • Udawalawe national park
 • Tsunami Museum, River Safari, Moonstone Mine
 • Historic Galle Fort
 • Mirissa and Whale Watching & beautiful and quiet Secret Beach of Mirissa
 • Colombo city
 •  
IMG_4312
Retriitin järjestäjä on Vehalla Leisure (pvt) Ltd. *Varausmaksua ei palauteta.

 

Annamariyoga muualla…

Instagram: @annamariyogax

Facebook: Wanderlandyoga