Tulevat joogaretriitit ulkomailla

JOOGARETRIITTI SRI LANKA

 • FIND YOUR WILD – feminiinisen voiman ja intuition retriitti 12.–22.3.2020
 • SHADES OF LIFE – varjotyön joogaretriitti 6-16.11.2020
 • THE SEA OF YOU – the yoga retreat for self compassion & healing 4-11.12.2020
 • MANIFEST MAGIC – löydä oma kätketty tarkoituksesi 8-18.1.2021

JOOGARETRIITTI ITALIA

 • JOOGARETRIITTI LUMOAVASSA ITALIASSA 4.9-11.9.2020

MIKÄ ON JOOGARETRIITTI?

Järjestämäni joogaretriitit eivät vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta vaan voit tulla mukaan vaikka olisit aloitteleva joogaaja. Pääset myös huomaamaan, miten se että joogaat ja meditoit päivittäin vaikuttaa kokonaisvaltaisesti oloon. Joogaretriitillä korostuu myös yhteisön voima joogaharjoituksen tukena. Sinulle on myös jätetty kaikilla joogaretriiteilläni omaa aikaa jonka voit halutessasi viettää yksin rauhoittuen, muiden kanssa tai osallistumalla opastettuihin päiväretkiin.

JOOGAMATKA ULKOMAILLE

Huom. Joogamatkojen pakettihintoihin ei kuulu lennot vaan jokainen ostaa itse omat lentonsa.


IMG_4228

The Shades of Life 20.-30.1.2020

 • Teemana valot ja varjot, kaikki elämän sävyt. Teemme retriitillä varjotyötä esimerkiksi erilaisten intuitiivisten kirjoitusharjoitusten kautta (huomaa, että teet harjoitukset itseä varten eli et tarvitse aikaisempaa kokemusta kirjoittamisesta). Joogatunnit ovat monipuolinen kokonaisuus passiivisia yin ja aktiivisia yang joogaharjoituksia. Luvassa on siis varjoissa viipyviä yin joogaharjoituksia tähtitaivaan alla ja vastapainoksi tuomme valoa yang (eli flow jooga) jooga harjoituksilla. Lisäksi pääset tutustumaan erilaisiin meditaatio– ja hengitysharjoituksiin.
 • Hinta: 980€/10vrk
 • Varausmaksu 200€ varmistaa paikkasi joogaretriitillä*. Voit tehdä huonevarauksen maksettuasi varausmaksun.
 • Hinta sisältää:majoitus, taksikuljetus lentokentältä villalle ja takaisin (jos tulet muiden kanssa samoilla lennoilla), 14h yin jooga, slow flow sekä yin & yang jooga, hengitysharjoitukset, meditaatio & intuitiivisen kirjoittamisen tehtävät, aamiainen & sri lankalainen illallinen, pyyhkeet ja petivaatteet.
  • Ilmoittautuminen ja kyselyt: anna-mari@yogobe.com

Find Your Wild 12.3–22.3.2020

 • Teemana intuitio ja oman luovuuden vahvistaminen. Luvassa on hidasta flow joogaa jossa korostuu sisäinen kokemus ulkoisten linjausten sijaan. Lisäksi teemme iltaisin tähtitaivaan alla luovuutta vahvistavaa ja feminiinistä yin joogaa ja luovuudelle tilaa tekeviä meditaatioita, joissa keskitymme visualisointiin, vapaata liikettä ja intuitiivisen kirjoittamisen harjoituksia.
 • Hinta: 980€ /10vrk
 • Varausmaksu 200€ varmistaa paikkasi joogaretriitillä*. Voit tehdä huonevarauksen maksettuasi varausmaksun.
 • Hinta sisältää:majoitus, taksikuljetus lentokentältä villalle ja takaisin (jos tulet muiden kanssa samoilla lennoilla), 14h yin jooga, slow flow sekä yin & yang jooga, hengitysharjoitukset, meditaatio & intuitiivisen kirjoittamisen tehtävät, aamiainen & sri lankalainen illallinen, pyyhkeet ja petivaatteet.
  • Ilmoittautuminen ja kyselyt: anna-mari@yogobe.com

Villa Vehalla

Majoitumme valtavassa villassa rauhallisen laguunin äärellä. Villan pihalla on iso uima-allas jonka äärellä aamujoogat tapahtuvat. Iltaisin joogaamme tähtitaivaan alla villan kattoterassilla. Retriitin ohjattu ohjelma tapahtuu aamuisin ja iltaisin. Sinulle on jätetty runsaasti omaa aikaa, jolloin voit vain rauhoittua villalla tai tehdä vapaavalintaisia päiväretkiä itseksesi tai muiden kanssa. Katso lisää Villa Vehallasta: villavehalla.com

Vapaavalintaiset päiväretket

 • Yala Safari
 • Kaunis, vuorten ympäröimä Ella ja teeplantaasit
 • Nuwara Eliya
 • Kandy city
 • Udawalawe national park
 • Sea Turtle Hatchery and Rescue Center, Tsunami Museum, River Safari, Moonstone Mine
 • Historiallinen Galle Fort
 • Unawatuna Beach
 • Mirissa and Whale Watching
 • Beautiful and quiet Secret Beach of Mirissa
 • Colombo city

IMG_4326

IMG_4312
Retriitin järjestäjä on Vehalla Leisure (pvt) Ltd. *Varausmaksua ei palauteta.

annamariyoga_joogaretriitti_italia2

Joogaretriitti lumoavassa Italiassa 4.–11.9.2020

 • Aika: 4.9–11.9.2020
 • Paikka: Castel Cellesi, Italia
 • Hinta:  1099€  eli 835,24€ + alv24% (263,76€)
  • Hinta sisältää majoituksen kahden hengen huoneissa, petivaatteet, aamupalat ja illalliset joka päivä sekä jooga-, meditaatio- & hengitysharjoitukset aamuisin ja iltaisin (eli yhteensä noin 20h erilaisia joogaharjoituksia) & vapaaehtoisia kirjoitusharjoituksia.
  • Hinta ei sisällä lentoja eikä kuljetuksia retriittikohteeseen. Ajatuksena on, että vuokraamme yhdessä muutaman auton, joilla voi tehdä päiväretkiä tai käydä lounaalla lähiseutujen herkkuravintoloissa. Hinta ei myöskään  kata matkavakuutusta vaan kaikilla tulee olla omat matkavakuutukset. Lennot ostamme yhdessä kun retriittiryhmä on kasassa.
 • Joogaopettaja: Anna-Mari Pentikäinen (RYT300)
 • Kyselyt ja ilmoittautuminen: anna-mari@yogobe.com Ilmoittauduthan viimeistään 1.3.2020 tai niin kauan kuin paikkoja riittää.
  • Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

annamariyoga_joogaretriitti_italia3

Sydämellisesti tervetuloa mukaan joogaretriitille lumoavan kauniiseen Italiaan. Joogaretriitti pidetään sympaattisen kauniissa Castel Cellesin pikkukylässä joka on kuin aikamatka menneeseen. Se sijaitsee noin 140km Roomasta pohjoiseen.

Majoitumme autenttisissa italialaistaloissa kahden hengen huoneissa. Joogaamme huonoilla säillä sisätiloissa ja lämpöisellä säällä uima-altaan äärellä. Emäntämme on ihana suomalaissyntyinen Telly, joka on asunut vuosikymmeniä Italiassa ja työskennellyt aikaisemmin ennen eläkkeelle jäämistä aurinkomatkoilla eli hänellä on vankka tietämys matkustuksesta ja Italiasta sekä sen kulttuurista.

Retriitin hintaan kuuluu aamupala ja illallinen joka päivä. Ruoka tulee olemaan italialaista kasvisruokaa. Viimeisenä päivänä syömme hienomman illallisen ja siihen kuuluu lasi viiniä (talojen vieressä on 400 vuotta vanha viinikellari). Ilmoitathan ruoka-aineallergiasi ilmoittautumisen yhteydessä.

annamariyoga_joogaretriitti_italia5

annamariyoga_joogaretriitti_italia6

Castel Cellesi

Castel Cellesin kylässä on vain noin 200 asukasta ja se sijaitsee Pohjoisen Lazion, Toscanan ja Umbrian risteyskohdassa, lumoavien maisemin vuori- ja järvimaisemien sekä etruskikylien ja parantavien lähteiden keskellä.

Castel Cellesi on rauhallinen ja turvallinen pikkukylä, kaukana maailman melusta ja tämän takia otollinen paikka joogaretriitillemme. Kylässä on kaksi kaunista piazzaa, vanha kirkko, posti, baari pieni ruokakauppa ja paikallinen pizzeria. Kivenheiton päässä kylästä löydät jo viinipellot. Vaikka pikkuruinen kylä on hiljainen, sinne on helppo päästä: se on vain 5km Bagnoregion päätieltä ja supermarketeista. Hieman kauempana on Montefiascone ja lisää kauppoja ja putiikkeja. Alle puolen tunnin ajomatkan päässä on Bolsenan iso, järven äärellä sijaitseva ja saman matkan päässä toiseen suuntaan sijaitsee Viterbo, joka on tunnettu sen parantavista lähteistä, joissa voit hoitaa sekä kehoa ja mieltä. Sen lähellä ovat myös esimerkiksi seuraavat kaupungit: Civita di Bagnoregio, Orvieto, Tarquinia, Bagnaia & Bomarzo. Lue lisää Castel Cellesistä

annamariyoga_joogaretriitti_italia

annamariyoga:_joogaretriitti_italia7)

Vapaavalintaiset päiväretket

Vaihtoehdot on suunnitellut Telly – vuosikymmenten kokemuksella. Retket toteutetaan pienestä lisämaksusta (huom. retkien hinnat määräytyvät osallistujamäärien mukaan).

CIVITA DI BAGNOREGIO

Ainutlaatuinen kukkulakaupunki on upea matkakokemus. Kaupunki nousee Calanchien keskeltä.

MONTEFIASCONE

Kaupunki on kuuluisa viineistään. Paikan päällä käymme viinimaistiaisissa ja lounaalla viinikantiinassa. Iltapäivään on varattu aikaa tutustua kaupunkiin, jossa on mm. Italian kolmas kupolikirkko.

TERME DEI PAPI

Ihmeitä tekevät, kehoa ja mieltä hellivät kylpylät kylpylät; niinkuin italialaiset sanovat ”tocca sana” on tervehdyttävä kosketus. Lounaan voi nauttia eri Terme Dei Papien ravintoloissa. Paluumatkalla pysähdymme Ferenton antiikkisessa kaupungissa jossa oli kylpylöitä jo etruskien ja roomalaisten aikaan. Kaupungissa on myös suuri ampfiteatteri, jossa pidetään kesäisin hienoja teatteriesityksiä.

ORVIETO JA BOLENAN KAUPUNKI JA JÄRVI

Euroopan suurin kraatterijärvi on lumoavan kaunis kahtine saarineen. Mika Waltari kirjoitti Turms, Kuolemattoman Orvietossa. Teoksen tapahtumat liittyvät Boleenan kaupunkiin ja järveen.

KOKO PÄIVÄN KESTÄVÄ KOKKIKURSSI

Mahdollisuus tutustua italialaisen keittiön salaisuuksiin paikallisen mestarin avulla (minimiryhmä 6). Erittäin suosittu ja suussasulava kokemus, jossa jokainen pääsee kokkaamaan. Keittiöaskareiden lomassa kuulemme italialaisen keittiön historiaa. Aloitamme paikallisten herkkujen maistelulla, viinien kera.

KÄVELYRETKI PAIKALLISEN OPPAAN KERA

Tutustumme lähiseudun upeaan luontoon, jossa on muinaisten etruskien luolia ja elefantus anikus museo ja vesiputous.

ETRUSKIEN MYSTINEN MAAILMA

Tusvania ja Tarquina, joissa näemme melkein kolme tuhatta vuotta vanhoja hautoja upeine frescoineen. Museossa hämmästyttäviä etruskien aikaisia esineitä (leikkikaluja, kultakoruja, rahoja, patsaita, vaaseja…yms.).

 

Annamariyoga muualla…

Instagram: @annamariyogax

Facebook: Wanderlandyoga