Kalenteri

Joogaa kotona, milloin vain! Videokirjastoon lisätty feminiinienergian joogapaketti. Tutustu kotijoogaan täällä. 

Katajanokan pienryhmien viikkotunnit ovat tällä hetkellä tauolla.

Voit tilata nettijoogan pakettejani täältä tai pyytää minulta henkilökohtaisesti tarpeisiisi ja toiveisiisi luodun joogatunnin tai kurssin: annamari.pentikainen@gmail.com

Katso myös:

Tulevat joogaretriitit

Toiveiden mukaan suunniteltu yksityisjoogatunti tai -joogakurssi sinulle tai pienelle ryhmälle?

Laitathan sähköpostia annamari.pentikainen@gmail.com niin ideoidaan yhdessä joogatunti tai –kurssi toiveidesi ja tarpeittesi mukaan.

Joogatuntien kuvaukset

Kaikilla joogatunneilla tehdään asanaharjoituksien (jooga-asentoharjoituksen) lisäksi pranayama hengitysharjoituksia ja lyhyitä meditaatioita. Joogatunnit soveltuvat kaiken tasoisille joogaajille, myös joogan aloittelijalle.

Embodied jooga. Opetukseni ammentaa eri opettajien kanssa opiskelemastani embodied –tyylisuunnasta. Embodied –joogassa korostuu kehon sisäinen kokemus, tarinallisuus ja mielikuvituksen käyttö.

Yin jooga on passiivinen harjoitus, joka hoitaa kehon luita ja sidekudoksia sekä rauhoittaa hermoston.

 Yinjooga on kehon sidekudoksia ja luita hoitava passiivinen harjoitus. Yinjoogassa asennossa pysytään useamman minuutin ajan jotta päästään syvälle yinkehoon.

Mitä on yin & yang jooga? Joogatunti on monipuolinen kehonhuoltokokonaisuus, eli se koostuu noin tunnin pituisesta virtaavasta flowjoogan osiosta ja samanpituisesta passiivisia venytyksiä sisältävästä yin joogasta.

Muualla sosiaalisessa mediassa…

Up