Kalenteri

Tulevat joogatyöpajat ja joogatunnit 

11.9 Täydenkuun Taika – meditaatio

 intuitiota vahvistava täydenkuun meditaatio täällä & intro video kera uniin liittyvän kirjoitusharjoituksen täällä.

9.10 Täydenkuun Taika – Surun rituaali

9.10 18.00–20.00 

Kaikki tunteet asuvat kehossa ja ovat siis kehollisia. Tunteiden tarkoitus on saada meidät liikkumaan. Usein kuitenkin kannamme menneisyyden traumoja ja painolasteja kehossa pitkään, ja ne saavat kehon menemään lukkoon, tai aiheuttavat tukoksia/kiputiloja eri kohtiin kehoa. 

Surun rituaali on työpaja sinulle, joka haluat vapautua kehon lukoista. Sinulle, joka olet kokenut menetyksen tai surua, mistä haluat päästää irti turvallisessa ja kannatellussa tilassa.

Työpaja soveltuu kaikille, jotka haluavat päästää irti menneisyyden painolasteista. Työkaluina tässä työpajassa ovat meditaatiot, hidas yin jooga, somaattinen ja kehon sisältä päin avautuva somaattinen liike, ääni & intuitiivinen kirjoittaminen.

Työpaja pidetään Täydenkuun aikaan zoomissa (täydenkuun sanotaan olevan otollinen ajankohta irti päästämiselle ja sisäänpäin kääntymiselle). Saat harjoitukseen kuratoidun soittolistan omaksesi.

Investointisi: 20€ (voit maksaa myös liikuntaseteleillä).

Ilmoittautuminen: annamari.pentikainen@gmail.com

Yksityinen joogatunti tai joogakurssi?

 Ota minuun yhteyttä ja ideoin  toiveidesi mukaiset sisällöt: annamari.pentikainen@gmail.com.


Voit parhaiten seurata ulkojoogatuntejani Helsingissä Facebook ryhmässä täällä. Ryhmä on avoin kaikille joogasta ja meditaatiosta kiinnostuneille. Voit myös seurata aikatauluja instagramissani.

Katso myös:

  • Tulevat joogaretriitit Suomessa
  • Tulossa! Syvemmin feminiiniseen energiaan, joogan ja tantran maailmaan sukeltava Jumalattaren Kutsu – valmentava verkkokurssi, mistä kuulet ensimmäisten joukossa tilaamalla uutiskirjeeni: annamari.pentikainen@gmail.com.
  • Tutustu myös meditaatioalbumiini ”Puutarhassa” –  nyt Spotifyssa!

 

Joogatuntien kuvaukset

Kaikilla joogatunneilla tehdään asanaharjoituksien (jooga-asentoharjoituksen) lisäksi pranayama hengitysharjoituksia ja lyhyitä meditaatioita. Joogatunnit soveltuvat kaiken tasoisille joogaajille, myös joogan aloittelijalle.

Embodied jooga. Opetukseni ammentaa eri opettajien kanssa opiskelemastani embodied –tyylisuunnassa. Embodied –joogassa korostuu kehon sisäinen kokemus, tarinallisuus ja mielikuvituksen käyttö.

Yin jooga on passiivinen harjoitus, joka hoitaa kehon luita ja sidekudoksia sekä rauhoittaa hermostoa.

Yin & yang jooga. Joogatunti on monipuolinen kehonhuoltokokonaisuus, eli se koostuu noin tunnin pituisesta virtaavasta flowjoogan osiosta (yang jooga) ja samanpituisesta passiivisia venytyksiä sisältävästä yin joogasta.

Muualla sosiaalisessa mediassa…

Up