Kalenteri

Syyskuu 

Seasonal yin & yang jooga ja meditaatio

torstai 2.9–30.9 18.30–20.00

Fall in Softness Sundays: yin/restoratiivinen jooga ja syvärentouttava jooganidra (”joogin uni”)

Sunnuntai 5.9 & 12.9 18.00–19.30

Investointisi: 20€/90min

Lokakuu

Fall in Softness Sundays –yin/restoratiivinen jooga, meditaatio & syvärentouttava jooganidra

su 3.10 / 17.10  18.00–19.30

la 9.10 16.00–18.00 Uuden kuun työpaja & Sankalpan (eli sydämen toive) luominen

Lempeä yin & yang jooga & meditaatio

torstai 7.10/14.10

18.30–20.00

Täydenkuun taika –työpaja joogalle, meditaatiolle ja intuitiiviselle kirjoittamiselle

20.10 18.00–20.00

Katso myös: Tulevat joogaretriitit 

Kotijoogaa zoomissa / Katajanokalla

Tervetuloa joogan pienryhmätunneille tunnelmalliseen kotijoogan studioon Katajanokalle tai joogaamaan kotona zoomin kautta. 

Kaikilla joogatunneilla on avoin taso, eli myös aloittelijat ovat sydämellisesti tervetulleita mukaan joogaamaan. Paikan päälle Katajanokan joogastudiolleni saapuessasi löydät joogamatot ja muut välineet paikan päältä, tuo vain itsesi paikalle.  

Varaa kotijoogan joogatunnille mukavat joogavaatteet, joogamatto, viltti ja tyynyjä. Huom! Jos et voi osallistua onlinejooga liveen, saat joogavideon katsottavaksi nauhoitteena.

Ilmoittautuminen: annamari.pentikainen@gmail.com

Toiveiden mukaan suunniteltu yksityisjoogatunti tai -joogakurssi sinulle tai pienelle ryhmälle?

Laitathan sähköpostia annamari.pentikainen@gmail.com niin ideoidaan yhdessä joogatunti tai –kurssi toiveidesi ja tarpeittesi mukaan.

Joogatuntien kuvaukset

Kaikilla joogatunneilla tehdään asanaharjoituksien (jooga-asentoharjoituksen) lisäksi pranayama hengitysharjoituksia ja lyhyitä meditaatioita. Joogatunnit soveltuvat kaiken tasoisille joogaajille, myös joogan aloittelijalle.

Embodied jooga. Opetukseni ammentaa eri opettajien kanssa opiskelemastani embodied –tyylisuunnasta. Embodied –joogassa korostuu kehon sisäinen kokemus, tarinallisuus ja mielikuvituksen käyttö.

Seasonal yinjooga. Yinjooga on passiivinen harjoitus, joka hoitaa kehon luita ja sidekudoksia sekä rauhoittaa hermoston. 

Mitä yinjooga on? Yinjooga on kehon sidekudoksia ja luita hoitava passiivinen harjoitus. Yinjoogassa asennossa pysytään useamman minuutin ajan jotta päästään syvälle yinkehoon.

Mitä on yin & yang jooga? Joogatunti on monipuolinen kehonhuoltokokonaisuus, eli se koostuu noin tunnin pituisesta virtaavasta flowjoogan osiosta ja samanpituisesta passiivisia venytyksiä sisältävästä yin joogasta.

Katso joogatuntien tarkemmat kuvaukset Pienryhmätunnit-sivulta.

Muualla sosiaalisessa mediassa…

Up