Kalenteri

Kesän aloittaa kaikille ilmainen ja kaikille avoin kesän joogakurssi Maunulatalolla <3

Maunula-talon Kesäaukion joogakurssi soveltuu kaikille jotka ovat uteliaita joogan ja meditaation suhteen.

Jokainen joogatunti pitää sisällään joogan, meditaation & hengitysharjoituksen sekä tunnin teemaan suunnitellun äänimaailman. Tervetuloa kokemaan hidasta virtaavaa flow joogaa, rentouttavaa  yin joogaa ja näitä kahta tyylisuuntaa yhdistävää yin & yang joogaa.

Kesto: 60min

Ota mukaan oma alusta ja mukavat, riittävän lämpimät vaatteet. Tunnit sopivat aloittelijoille ja toimintaan voi tulla mukaan kesken kauden. Tunneille on vapaa pääsy eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Helsingin kaupunki tai järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia.

Joogakurssin päivät

ti 24.5. | ti 31.5. | ti 7.6. | ti 14.6. | ti 12.7. | ti 19.7. 

Osoite

Metsäpurontie 4, 00630 Helsinki

Yksityinen joogatunti tai joogakurssi?


  Ota minuun yhteyttä ja ideoin  toiveidesi mukaiset sisällöt: annamari.pentikainen@gmail.com.


Voit parhaiten seurata ulkojoogatuntejani Helsingissä Facebook ryhmässä täällä. Ryhmä on avoin kaikille joogasta ja meditaatiosta kiinnostuneille. Voit myös seurata aikatauluja instagramissani.

Katso myös:

  • Tulevat joogaretriitit Suomessa
  • Tulossa! Syvemmin feminiiniseen energiaan, joogan ja tantran maailmaan sukeltava Jumalattaren Kutsu – valmentava verkkokurssi, mistä kuulet ensimmäisten joukossa tilaamalla uutiskirjeeni: annamari.pentikainen@gmail.com.
  • Tutustu myös meditaatioalbumiini ”Puutarhassa” –  nyt Spotifyssa!

 

Joogatuntien kuvaukset

Kaikilla joogatunneilla tehdään asanaharjoituksien (jooga-asentoharjoituksen) lisäksi pranayama hengitysharjoituksia ja lyhyitä meditaatioita. Joogatunnit soveltuvat kaiken tasoisille joogaajille, myös joogan aloittelijalle.

Embodied jooga. Opetukseni ammentaa eri opettajien kanssa opiskelemastani embodied –tyylisuunnassa. Embodied –joogassa korostuu kehon sisäinen kokemus, tarinallisuus ja mielikuvituksen käyttö.

Yin jooga on passiivinen harjoitus, joka hoitaa kehon luita ja sidekudoksia sekä rauhoittaa hermostoa.

Yin & yang jooga. Joogatunti on monipuolinen kehonhuoltokokonaisuus, eli se koostuu noin tunnin pituisesta virtaavasta flowjoogan osiosta (yang jooga) ja samanpituisesta passiivisia venytyksiä sisältävästä yin joogasta.

Muualla sosiaalisessa mediassa…

Up