“Olen tavattomasti kaivannut sinun ainutkertaisia joogatunteja. Kun kerran oppii hyvään, niin vaikea tyytyä enään muuhun. 😉 Sinä osaat niin hyvin ohjata myös mielen tyyneyttä ja hallintaa, et vain pelkkiä suorituksia/asanoita. Siksi saan niin paljon enemmän sinun ohjauksesta. Osaat vastata kiireisen mielen tarpeeseen hiljentyä. Sitä taitoa itse vasta opettelen.”

Anna-Marin lempeä ääni ja erittäin hyvät ja selkeät ohjeet joogatunnilla oli helppo sisäistää, pystyin pitämään silmiäni kiinni ja keskittymään omaan hengitykseeni ja hetkessä elämiseen. Se oikeanlainen hengittäminen ja aito läsnäolo tuntuukin olevan minulle vaikeinta. Loppurentoutumisen aikana aloin hetkittäin olemaan täysin läsnä. Minä, vain siinä matolla makaamassa. Pystyin keskittymään täysin siihen mitä kehossani koin ja mitä Anna-Mari ohjeisti.
Olo heti joogatunnin jälkeen oli uskomaton. Pää löi tyhjää ja kropassa kohisi. Raukeus oli saavutettu. Nyt yhden nukutun yön jälkeen tuntuvat vatsalihakset kipeiltä, niska ja hartiat ovat hiukan tahmeat. Jooga siis tosiaan tuntui lihaksissa.  Uskomatonta, että yhdellä 75 minuutin joogatunnilla voi olla näin suuri vaikutus. Ehdottomasti haluan mennä uudelleen ja uudelleen!!” – Tanja

  • Joogaa pienryhmille kotijoogastudiossa Katajanokalla
  • Yksityistunnit (esim.polttarijooga)
  • Yritysjooga
  • Workshopit
  • Puutarhajoogaa pienryhmille Kotkassa (kesäisin)
  • Retriitit Suomessa ja Sri Lankalla

Haluatko innostaa kaverit joogaamaan ja toteuttaa esimerkiksi joogabrunssin? Tai kaipaatko polttariohjelmaan yhteistä joogahetkeä? Kerro toiveesi täyttämällä alla oleva lomake ja ideoidaan yhdessä juuri sinun tarpeesi täyttävä joogahetki.

 

 

Kuva: @heinimarja