Joogastudio Helsingissä – Annamariyoga

Järjestän joogaa pienryhmille kotijoogastudiossa Katajanokalla. Pidän myös toiveiden mukaan suunniteltuja yksityisjoogatunteja, yritysjoogaa ja erilaisia joogaworkshopeja.

Mitä jooga on?

Jooga on mielestäni ennen kaikkea tutkimusmatka omassa kehossa. Se on keino vahvistaa yhteyttä oman kehomielen kanssa. Jooga on suorittamisesta irti päästämistä,  se on hyväksyvän läsnäolon ja armollisuuden harjoitus. Se on myös kärsivällisyyden opettelua. Jooga sopii ihan jokaiselle.

Toimistojooga, polttarijooga, brunssijooga, purjehdusjooga – joogaa toiveidesi mukaan

Haluatko innostaa kaverit joogaamaan ja toteuttaa esimerkiksi joogabrunssin? Tai kaipaatko polttariohjelmaan yhteistä joogahetkeä? Kerro toiveesi täyttämällä alla oleva lomake ja ideoidaan yhdessä juuri sinun tarpeesi täyttävä joogahetki.

“Olen tavattomasti kaivannut sinun ainutkertaisia joogatunteja. Kun kerran oppii hyvään, niin vaikea tyytyä enään muuhun. 😉 Sinä osaat niin hyvin ohjata myös mielen tyyneyttä ja hallintaa, et vain pelkkiä suorituksia/asanoita. Siksi saan niin paljon enemmän sinun ohjauksesta. Osaat vastata kiireisen mielen tarpeeseen hiljentyä. Sitä taitoa itse vasta opettelen.”

Anna-Marin lempeä ääni ja erittäin hyvät ja selkeät ohjeet joogatunnilla oli helppo sisäistää, pystyin pitämään silmiäni kiinni ja keskittymään omaan hengitykseeni ja hetkessä elämiseen. Se oikeanlainen hengittäminen ja aito läsnäolo tuntuukin olevan minulle vaikeinta. Loppurentoutumisen aikana aloin hetkittäin olemaan täysin läsnä. Minä, vain siinä matolla makaamassa. Pystyin keskittymään täysin siihen mitä kehossani koin ja mitä Anna-Mari ohjeisti.
Olo heti joogatunnin jälkeen oli uskomaton. Pää löi tyhjää ja kropassa kohisi. Raukeus oli saavutettu. Nyt yhden nukutun yön jälkeen tuntuvat vatsalihakset kipeiltä, niska ja hartiat ovat hiukan tahmeat. Jooga siis tosiaan tuntui lihaksissa.  Uskomatonta, että yhdellä 75 minuutin joogatunnilla voi olla näin suuri vaikutus. Ehdottomasti haluan mennä uudelleen ja uudelleen!!” –
Tanja

puh: +358 40 8271181

Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday 09:00 - 20:00 hrs
Saturday 09:00 - 18:00 hrs
Sunday 09:00 - 18:00 hrs