Yritysjooga

Hyvinvoivalla työntekijällä on hyvä olla omassa kehossaan. Hän on aloitekykykyinen, keskittynyt ja luova – jooga edistää kaikkia näitä asioita, ja siksi yritysjooga on investointi koko työyhteisön hyvinvointiin ja tehokkuuteen.

Investointi koko työyhteisön hyvinvointiin

Olen tarjonnut joogatunteja eri alojen yrityksille usean vuoden ajan. Yritysjoogan tuntieni tarkoitus on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitäminen ja stressin ennaltaehkäisy. Yritysjoogassa tututstutaan jooga asentojen lisäksi erilaisiin meditaatio– ja hengitysharjoitustekniikoihin. Kaikki yritysjoogatunnit voi tilata myös zoomin kautta etätoimistoon. Harjoitukset saa halutessaan myös nauhoitteina omaksi.

Joogatunnit

Pitämäni joogatunnit eroavat kuntosalien joogatunneista ja jumppatunneista siten, että keskeiseksi nousee suorittamisesta luopuminen ja lempeä läsnäolo. Koulutustaustani on embodied -tyylisuunnassa, joka korostaa kehon sisäistä kokemusta ulkoisten linjausten sijaan. Haluan korostaa joogatunneillani aina myös henkisen hyvinvoinnin merkitystä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta.

Opetustyylini on salliva ja kannustava. Haluan luoda ympärilleni tunnelman jossa joogaajat voivat rentoutua ja päästää irti. Pitämieni yritys joogatuntien tärkeä elementti on tunnelmaan soveltuva musiikki/äänimaailma.

Joogan vaikutukset työhyvinvointiin & työssä jaksamiseen

  • jooga opettaa kuuntelemaan omaa kehoa
  • vähentää stressiä
  • ehkäisee uupumista/burn outia
  • auttaa unettomuuteen/uniongelmiin
  • avaa monipuolisesti koko kehoa
  • parantaa kehon liikkuvuutta
  • joogalla voidaan vaikuttaa päätetyön aiheuttamiin haittoihin kuten niskahartiaseudun vaivoihin ja erilaisiin kiputiloihin (kuten selän kivut)
  • parantaa vartalolihasten hallintaa

Palveluvalikoima

Tarjoan sisältöjä paitsi tavallisten joogatuntien muodossa kontaktiopetuksena, myös joogavideoita ja audioita sekä erilaisia paketteja. Voit tilata minulta joogan yksityistunnin, joogakurssin tai joogapaketin työhyvinvointipäiville.

Tarjoan yrityksille suunniteltuja joogaharjoituksia asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan: virtaavaa flow joogaa, rentouttavaa ja passiivista yin joogaa sekä kahta edellistä tyylisuuntaa edustavaa yin & yang joogaa.

Tilaa esite tarjoamistani joogakursseista ja vaikkapa työhyvinvointipäivään soveltuvista yksittäisisistä joogatunneista alla olevalla lomakkeella. Voimme myös yhdessä suunnitella juuri sinun toiveet täyttävän joogapaketin työhyvinvointia edistämään. Ota minuun yhteyttä ja ideoidaan yhdessä lisää.

Maksumuotona käyvät ePassi, Edenred ja Smartum -liikuntasetelit.

joogaretriitti suomessa

Ota Yhteyttä

Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday 09:00 - 20:00 hrs
Saturday 09:00 - 18:00 hrs
Sunday 09:00 - 18:00 hrs