Yritysjooga

Joogaa yrityksille. Toiveiden mukaan räätälöityjä yritysjoogatunteja.

“Olen ollut tosi tyytyväinen joogatunteihin ja nauttinut jokaisesta kerrasta! Joogatunneilla on kiva fiilis ja Annan tyyli ohjata joogaa on tosi lämmin ja ystävällinen. Tarvittaessa saa apua ja neuvoja, kuinka joogaliikkeet tehdään oikein.” – Päivi (yritysjooga)

Joogatuntien tarkoitus on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitäminen ja stressin ennaltaehkäisy. Hyvinvoiva työntekijä on aloitekykykyinen, keskittynyt, luova ja tuottelias – siksi yritysjooga on hyvä satsaus koko työyhteisön hyvinvointiin ja tehokkuuteen.

Pitämäni joogatunnit eroavat kuntosalien joogatunneista ja jumppatunneista siten, että keskeiseksi nousee suorittamisesta luopuminen ja lempeä läsnäolo. Olen käynyt embodied -tyylisuunnan koulutuksen, joka korostaa kehon sisäistä kokemusta ulkoisten linjausten sijaan. Haluan korostaa joogatunneillani aina myös henkisen hyvinvoinnin merkitystä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta.

Opetustyylini on salliva ja kannustava. Haluan luoda ympärilleni tunnelman jossa joogaajat voivat rentoutua ja päästää irti. Pitämieni Joogatuntien tärkeä elementti on tunnelmaan sopiva musiikki.

Ennen kaikkea jooga opettaa kuuntelemaan omaa kehoa. Jooga myös avaa monipuolisesti koko kehoa sekä parantaa kehon liikkuvuutta. Joogalla voidaan vaikuttaa päätetyön aiheuttamiin haittoihin kuten niskahartiaseudun vaivoihin ja erilaisiin kiputiloihin kuten selän kivut. Joogaharjoitus auttaa myös parantamaan vartalolihasten hallintaa ja pranayama hengitysharjoitukset vähentävät stressiä. Jooga on näin ollen tehokas työväline työssä jaksamisen edistämiseen ja stressin ennaltaehkäisyyn.

Tarjoan virtaavaa flow joogaa, rentouttavaa ja passiivista yin joogaa sekä kahta edellistä tyylisuuntaa edustavaa yin & yang joogaa. Voit tilata minulta yksityistunnin tai kurssin tai vaikka joogapaketin työhyvinvointipäiville.

Minulla on tarjolla erilaisia joogatunteja, joista voit valita mieleisesi ja sinun toiveesi täyttävän joogakurssin tai yksittäisen joogatunnin. Tilaa esite tarjoamistani joogakursseista ja vaikkapa työhyvinvointipäivään soveltuvista yksittäisisistä joogatunneista alla olevalla lomakkeella. Voimme myös yhdessä suunnitella juuri sinun toiveet täyttävän joogaharjoituksen työhyvinvointia edistämään. Ota minuun yhteyttä ja ideoidaan yhdessä lisää.

Yritysjoogatuntien maksumuotona käyvät ePassi ja Smartum -liikuntasetelit.

Up
%d bloggaajaa tykkää tästä: