Yritysjooga

Hyvinvoivalla työntekijällä on hyvä olla omassa kehossaan. Hän on aloitekykykyinen, keskittynyt ja luova – jooga edistää kaikkia näitä asioita, ja siksi yritysjooga on investointi koko työyhteisön hyvinvointiin ja tehokkuuteen.

w

Lisätietoja

Pitämäni joogatunnit eroavat kuntosalien joogatunneista ja jumppatunneista siten, että keskeiseksi nousee suorittamisesta luopuminen ja lempeä läsnäolo. Koulutustaustani on embodied -tyylisuunnassa, joka korostaa kehon sisäistä kokemusta ulkoisten linjausten sijaan. Haluan korostaa joogatunneillani aina myös henkisen hyvinvoinnin merkitystä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta.

Opetustyylini on salliva ja kannustava. Haluan luoda ympärilleni tunnelman jossa joogaajat voivat rentoutua ja päästää irti. Pitämieni yritys joogatuntien tärkeä elementti on tunnelmaan soveltuva musiikki/äänimaailma.

Joogan vaikutukset työhyvinvointiin & työssä jaksamiseen
– jooga opettaa kuuntelemaan omaa kehoa
– vähentää stressiä
– ehkäisee uupumista/burn outia
– auttaa unettomuuteen/uniongelmiin
– avaa monipuolisesti koko kehoa
– parantaa kehon liikkuvuutta
– joogalla voidaan vaikuttaa päätetyön aiheuttamiin haittoihin kuten niskahartiaseudun vaivoihin ja erilaisiin kiputiloihin (kuten selän kivut)
– parantaa vartalolihasten hallintaa

Palveluvalikoima

Tarjoan sisältöjä paitsi tavallisten joogatuntien muodossa kontaktiopetuksena, myös joogavideoita ja audioita sekä erilaisia paketteja. Voit tilata minulta joogan yksityistunnin, joogakurssin tai joogapaketin työhyvinvointipäiville.

Tarjoan yrityksille suunniteltuja joogaharjoituksia asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan: virtaavaa flow joogaa, rentouttavaa ja passiivista yin joogaa sekä kahta edellistä tyylisuuntaa edustavaa yin & yang joogaa.

Tilaa esite tarjoamistani joogakursseista ja vaikkapa työhyvinvointipäivään soveltuvista yksittäisisistä joogatunneista alla olevalla lomakkeella. Voimme myös yhdessä suunnitella juuri sinun toiveet täyttävän joogapaketin työhyvinvointia edistämään. Ota minuun yhteyttä ja ideoidaan yhdessä lisää.

Maksumuotona käyvät myös ePassi, Edenred ja Smartum -liikuntasetelit.

"Kiitos aivan ihanasta joogakurssista, se on antanut minulle paljon iloa työpäivän päätteeksi. Anna-Mari on vetänyt meille yritysjoogaa jo 3 vuotta. Poikkeusaikana olemme saaneet nauttia yritysjoogatunneista onnistuneesti etäyhteyksin. Jooga käynnistää työpäivän aivan eri tavalla ja se on hyvä tapa unohtaa työkiireet ja keskittyä hetkeen. Kun aamun aloittaa joogalla, aloittaa työn teon rentoutuneena. Joogatunnit ovat sopineet hyvin kaikille työntekijöillemme aiemmasta joogataustasta huolimatta sekä joogaharjoituksiin on ollut helppo päästä mukaan taukojenkin jälkeen. Olen oppinut yritysjoogan kautta paljon hetkeen keskittymisestä sekä pysähtymistä hengittelyjen kautta." Milla
“Olen ollut tosi tyytyväinen joogatunteihin ja nauttinut jokaisesta kerrasta! Joogatunneilla on kiva fiilis ja Annan tyyli ohjata joogaa on tosi lämmin ja ystävällinen. Tarvittaessa saa apua ja neuvoja siihen kuinka joogaliikkeet tehdään oikein.” Päivi
s
Up