Joogaa netissä

Joogaa ja meditoi kanssani oman kodin rauhassa tai kesämökin tunnelmissa - missä vain & milloin sinulle parhaiten sopii. Jooga kuuluu kaikille ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta – ja nyt se on helppo toteuttaa missä päin maailmaa oletkaan. Kaikki tarjoamani onlinejoogan tunnit ja kotijoogan paketit ovat aloittelijaystävällisiä ja soveltuvat kaikile jotka ovat utelaita joogan ja meditaation suhteen.

Tarkempi lista tulossa pian..

instagram posts
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

"Minua kohti –kotijoogan retriitti oli huikea paketti ja ihana valonpilkahdus. Viikonlopun jäljiltä olo tuntuu levolliselta, puhtaalta ja toiveikkaalta. Olen kuluneena vuonna tehnyt useita etäretriittejä ja tämä sinun retriittisi oli kyllä aivan erityisen ihana. Tuntui kuin olisit oikeasti ollut ohjaamassa täällä fyysisesti läsnä. Pidin erityisesti siitä, miten kaikissa harjoituksissa keskityttiin pitkälti mieleen. Kiitos myös soittolistoista, jotka olivat mukava osa harjoituksia."
"Poikkeustilan aikana sain 7 Days of Loving Kindness –meditaatiomatkan ansiosta luotua meditoinnista päivittäisen rutiinin. Sain tyyneyttä, rauhaa ja iloa päiviini. Usko hyvään vahvistui. Ohjausten myötä sain lisättyä myötätuntoa itseäni kohtaan. Opin, että kaikkien tunteiden taustalla on usein tarve, joka haluaa tulla kuulluksi. Opin, että voin aina valita rakkauden & kiitollisuuden pelon ja ahdistuksen sijaan.”
Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday 09:00 - 20:00 hrs
Saturday 09:00 - 18:00 hrs
Sunday 09:00 - 18:00 hrs