Joogaretriitit Suomessa

Joogaretriitit eivät vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta vaan joogaretriiteille voit tulla mukaan vaikka olisit aloittelija. Jokaisen joogaretriittini tarkoitus on inspiroida sinua ylläpitämään omaa joogaharjoitustasi joogaretriitin jälkeen ja saatkin aina joogaretriiteiltäni kotiin vietäviä meditaatio- tai joogaharjoituksia. Joogaretriitti maksetaan joogaretriittiin saavuttaessa tai viimeistään joogaretriitin viimeisenä päivänä – mitään maksuja ei peritä etukäteen. Joogaretriittien hintoihin ei kuulu kuljetuksia. Tutustut joogaretriiteilläni monipuolisesti joogan eri tyyleihin kuten yin jooga ja hidas flow jooga sekä erilaisiin monipuolisiin tantraperinteen meditaatio– ja hengitysharjoituksiin.

Tulevat joogaretriitit Suomessa:

3.–5.6.2022 Joogaamme historiallisessa Tuomiston Kartanossa (kuva)

Jumalatar Minussa –lempeyden jooga– & meditaatioretriitti Tuomiston Kartanossa (viimeiset paikat vapaana!)

Ajankohta: 3.–5.6.2022

viikonloppu ylellisessä Tuomiston kartanossa, jonka historia ulottuu  1500-luvulle ritarien aikakaudelle. Aloittelijaystävällinen. Soveltuu kaikille jotka kaipaavat pysähtymistä sukupuoleen katsomatta. Hidasta kehon sisäistä kokemusta korostavaa embodied joogaa ja kehomieltä helliviä eteerisiä tuoksuja. Meditaatiohetkiä. Sukeltamista omaan alitajuntaan kirjoittamisen avulla. Kehoyhteyden ja intuition vahvistamista sisältä ulospäin ohjautuvan somaattisen liikkeen avulla.

Tutustumista tantriseen harjoitukseen liittyvään hindujumalatarten kiehtovaan ja mystiseen mytologiaan. Saunomista ihoa hellivien Frantsilan yrttitilan tuotteiden kanssa ja hemmotteluhetki  kuumassa drop –ulkoaltaassa.

Investointisi: 480€ /2–4hh, 560€ /1hh (sis.alv%)  

Hinta sisältää: täysihoito (runsas laktoositon kasvisruokabuffet. Sisältää: pe illallinen, la aamiainen, lounas ja illallinen, su brunssi ja kakkukahvit), joogatunnit, meditaatiohetket, kirjoitusharjoitukset, jumalatar –workshop, luonnonkosmetiikan hemmottelulahja, majoitus (2–4hh), wanha mahtava löylyinen puusauna & Frantsilan yrttitilan pesutuotteet, höyryävän lämmin drop-ulkoallas, Jumalatar minussa –kotiharjoituspaketti mukaan arkeesi. Sisältää Jumalatar minussa –audiomeditaatiopaketin & lempeän Jumalatar –aamujoogan ja tasapainoittavat tuoksuvinkit & ohjeet kuinka käyttää tuoksuja joogaharjoituksen tukena (arvo 25€)

Lisämaksusta hemmotteluhoidot

Mukana joogaretriitillä diplomifytoterapeutti, diplomivyöhyketerapeutti ja kansanparantaja Anna Tuulia Mattsson, puh. 045 1244110. Hoidot tilattavissa ohjelman puitteissa: metamorfinen hoito, vanhanajan käsilläparantajahoito, rentouttava kasvo-päähieronta (hinnat: 30min/50€, 60min/90€, 90min/125€).

Ilmoittautuminen joogaretriittiin: annamari.pentikainen@gmail.com .

Joogaretriitin ohjelma

Perjantai

17.00 Saapuminen & asettuminen taloon

18.00 Tervetuliaispiiri

18.30–19.45 Rakkaus asuu kehossani – viikonlopun rauhaan laskeva rentouttava aroma yinjooga ja rakkauden jumalatar Parvati

20.00 Illallinen

21.00 laskeutuminen hiljaisuuteen

Lauantai

8.30–10.00 Luovuuden flow –aamuharjoitus ja meditaatio & Saraswati – luovuuden jumalatar

10.00 Aamupala

12.00–13.00 Jumalatar –workshop (sisältää mm. Jumalattaret & tantra –luennon (nondual shaivatantra) & elvyttävän Jumalatar meditaation)

14.00 lounas

vapaaehtoinen hyvinvointiin liittyvä kirjoitusharjoitus

16.00–18.00 Voima joka asuu minussa – yin ja yang jooga sekä kehoa hoitava shaking medicine ja Kali, transformaation jumalatar

18.30 illallinen

19.30 Sauna ja hemmottelua Frantsilan yrttitilan tuotteilla sekä kuuma drop –ulkoallas

Sunnuntai

8.30–10.00 Pumpulinpempeä yin & yang jooga sekä Lakshmi, hyvinvoinnin ja kukoistuksen jumalatar

10.00 Brunssi

12.00 Keskipäivän jumalatar –meditaatio ja syvärentoutus

13.00 lopetusrituaali

14.00 kakkukahvit

15.00 kotiin levänneenä <3

Kokemuksia aikaisemmilta retriiteiltä:

” Löysin kauan sitten kadotetun osan itsestäni joogaretriitilläsi. Tätä ilosanomaa olen jakanut ystävilleni ja toivon että hekin löytävät sinun luoksesi joogaamaan. Kiitos että teet sitä mitä teet, oli ilo tutustua sinuun ja toivon että tiemme kohtaavat vielä, viimeistään Sri Lankan surffaus ja joogaretriitilläsi.”
 
”Sain monipuoliselta joogaretriitiltä paitsi lempeyttä, rentoutumista ja tutkimusmatkan omaan itseeni, myös työkaluja hyvinvoinnin ylläpitämiseen arjessa.”

”Pysähdyn yleensä hiljaisuudessa. Retriitilläsi ihana musiikkii kuitenkin tukee hyvin tunnelmaa.”

”Minulle tuntui parhaiten toimivan retriittiaamujen aloitukset meditoinnilla. En ole koskaan oikein osannut meditoida saati hengittää oikein, mutta retriitillä pystyin tyhjentämään mielen ja keskittyä vain siihen hetkeen ja hengittämiseen. Tätä taitoa olen pyrkinyt toteuttamaan ihan jokapäiväisessä aamussa retriitin jälkeen edes vähän, keskittymällä ihan vaikka vaan hengittämiseen.  En osannut meditoida ennen, mutta teen nyt pieniä meditointeja päivittäin, koska haluan pitää sen saman rentouttavan olon arjessakin mikä tuli retriitillä. Retriitillä oivalsin, että elämäni on ollut tähän asti liian suorittamista ja stressaavaa ja että nyt jos milloinkaan on oikea hetki rauhoittua ja ottaa aikaa itselleni.” 

Rauha: kaikille soveltuva jooga– ja meditaatioretriitti sekä taidetyöpaja Stockforssissa 

Ajankohta: 19.–21.8.2022

Tervetuloa rauhoittumaan viikonloppuretriitille Pyhtäälle, noin tunnin ajomatkan päähän pääkaupunkiseudulta. Joogaretriitti soveltuu kaikille jotka ovat uteliaita joogan ja meditaation suhteen. Voit osallistua retriitillä myös vapaaehtoiseen, kaikille soveltuvaan  taidetyöpajaan.

Retriitin teemana on rauhoittuminen, ja vietämme retriitin lauantai päivästä osan hiljaisuudessa. Halutessasi voit myös sulkea puhelimen lauantain ajaksi ja laskeutua rauhaan itsesi kanssa, lepoon kuiskaavan luontomaiseman äärellä.

Investointisi: á 390€/2hh. 340€/3hh, 450€/1hh. Hinta sisältää ohjelman (jooga–, meditaatio– & kirjoitusharjoitukset), workshopin, täysihoidon, majoituksen, 2 x sauna  + kyyditys bussipysäkiltä retriittikohteeseen. 

Jooga– & meditaatioharjoitukset

Pääset tällä retriitillä tutustumaan myös erilaisiin tantrisiin hengitysharjoituksiin ja meditaatiotekniikoihin. Teemme myös hermostoa rauhoittavia sekä elinvoimaa ja energiaa lisääviä hengitysharjoituksia.

Joogatunnit ovat monipuolinen kokonaisuus passiivisia yin ja aktiivisia yang joogaharjoituksia (embodied jooga). Luvassa on siis asennoissa viipyviä yin joogaharjoituksia ja vastapainoksi  lempeästi virtaavaa  yang (eli flow jooga) joogaharjoituksia.

Nondual Tantra – viisaus, joka näkee jokaiseen hetkeen kietoutuvan kauneuden

Tutustumme joogaretriitillä kaikille soveltuviin tantrisiin meditaatioharjoituksiin. Tantriset meditaatioharjoitukset, joihin liittyvät mm. erilaiset mantrat ja visualisointi, voivat tuoda toivoa ja valoa elämään, sekä maadoittaa epävarmuuden keskellä.

Nonduaali tantra uskoo että kaikki tulee samasta lähteestä, rakkaudesta, ja on lähtökohtaisesti pyhää ja kaunista –myös vaikeimmat tunteet ja tuntemukset.

Koska tantra ajattelee että kaikki nousee samasta lähteestä, pyhä tietoisuus on läsnä ihan kaikessa olemassa olevassa.

Embodied jooga – feeling.sensing.being.experiencing.

Embodied -tyylisuunta korostaa kehon sisäistä kokemusta ulkoisten jooga-asentojen linjausten sijaan ja yhdistää jooga-asentoihin somaattisen, kehon sisältä ulospäin ohjautuvan vapaan meditatiivisen liikkeen. Embodied jooga ammentaa tantra perinteestä (nondual shaivatantra).

Somaattinen liike

Somaattinen liike on mielen läsnäoloa vaativaa kehollista harjoittelua. Se herättää ja vahvistaa kykyä tuntea ja auttaa löytämään ja valjastamaan omassa kehossa asuva parantava voima.

Taidetyöpaja &Nina

Nina on ratkaisukeskeisen kuvataideterapian ohjaaja & intuitiivinen taiteilija, jonka maalauksia ohjaa intuitio, vuorovaikutus kanvaasin, siveltimien ja oman itsen kanssa. Feminiinisyys, tasapaino, rakkaus, oma voima, luontoyhteys sekä elämän valot ja varjot ovat vahvasti läsnä Ninan maalauksissa. Retriitin teeman mukaisesti matkustamme kohti omaa, sisäistä rauhaa ja turvaa.   Työpajassa keskitymme siihen, mitä omasta itsestä nousee, emmekä puutu tekniikkaan tai teoriaan (omat vesivärit, akvarellipaperia ja siveltimet mukaan jos mahdollista).

 

Alustava ohjelma

Alustava ohjelma

Pe

17.00 Saapuminen ja asettuminen taloon

18.00–19.30 Aloitusrituaali & lepo liikkeessä –somaattisen liikkeen ja yin joogan harjoitus

20.00 illallinen

sauna kera luonnonkosmetiikan hemmottelutuotteiden

22.00 hiljaisuus

La

8.00 Aamun hidas flow jooga (embodied)

9.00 Nondual Shaivatantra & tutustuminen erilaisiin meditaatiotekniikoihin

10.00 aamupala, vapaata oleskelua luonnossa

13.30 lounas

edellisenä iltana alkanut hiljaisuus päättyy <3

14.30 vapaaehtoinen taidetyöpaja (Ninan kanssa)

18.00–19.30 Voimaannuttava tyhjyys –hyvän yön yin jooga ja syvärentoutus

20.00 illallinen

20.30 sauna 

22.00 hiljaisuus

Su

8.30–10.00 Aamun meditaatio, hidas flow jooga & kirjoitusharjoitukset

10.00 aamupala

12.00 retriitin lopetusrituaali

13.00 lounas

levänneenä kotiin (mahdollisuus jäädä rentoutumaan energiahoitoihin/hierontoihin vielä retriitin päätyttyä)

Kokemuksia aikaisemmilta joogaretriiteiltä 

”Joogaretriitti oli todella kokonaisvaltainen kokemus äänimaailman ja liikkeen yhdistelmänä. Opin autenttisuuden joogaretriitiltä varmuutta, rauhallisuutta ja armollisuutta itselle suhteessa joogaan ja meditaatioon. Joogaretriitillä parasta oli koko tunnelma.”

”Parasta joogaretriitillä oli kokemus joogan ja meditaation yhdistämisestä.”

”Opin joogaretriitillä että joogan ja meditaation voi yhdistää eikä joogaa  tarvitse suorittaa.  Joogaretriitin paras anti oli kokonaisuus; luovuuden herättäminen ja kirjoittaminen. Joogatunnit olivat nautittavia ja juuri sopivia tähän hetkeen. Kokonaisuudessaanjoogaretriitti oli ihana, laadukas ja paljon antava.”

Patruunan talo
“Patruunantalo on paikka, jossa voi aistia vanhan hengen ja rauhoittua olemaan nyt. Patruunantalolla yhdistyy vanhan ajan yksinkertaisuus ja nykyajan ylellisyys tavalla, joka rauhoittuu, hiljentää, saa ajattelemaan ja asettumaan tähän hetkeen avaten siten ovia ajatella omaa mennyttä ja tulevaa.”
 
“Patruunantalo hengittää. Se elää ihmisten kanssa, mutta tukevana suojamuurina ulkomaailmaan. Patruunantalo on paikka olla turvassa, hetken, rauhassa.”
 
Hyvinvointia tukeva yhteisöalue Kymijoen Pyhtään haaran rannalla. Stockfors ja Patruunan talo ovat yli sata vuotta vanha idyllinen tehdasalue, ja joogaretriittien majoituspaikat sijaitsevat kuvankauniissa Patruunan talossa, kodikkaassa hunajatalossa ja suloisessa vanhassa paloasemassa. Paikan päältä löytyy myös mm. hieronta/hoitotilat, hiomon kädentaitojen tilat, taiteilijaresidenssin työtilat, vintagenäyttelyt kesäisin, viinikellari, sauna ja palju. Kohteen vierestä lähtee useita erilaisia luontopolkuja.
 

Elvy & Palaudu: hermostoa hoitava palautumisen jooga– & meditaatioretriitti Frantsilassa

Ajankohta: 5.–7.8.2022

Sinulle joka kaipaat lepoa ja luonnonrauhaa. Tervetuloa päästämään irti arjen kiireistä ja rentoutumaan itsesi äärelle.

Kesä on voimakasta aktiivisen ja maskuliinisen yang energian aikaa, tasapainon vuoksi painotus on tällä syksyyn saattelevalla joogaretriitillä hitaassa ja viipymässä, hermostoa hoitavassa yin joogassa.

Teemme retriitillä seasonal joogaa, joka korostaa vuodenajan merkitystä suhteessa joogaharjoitukseen. 

Pääset myös luomaan itsellesi soveltuvan luonnonmukaisen eteerisen öljyseoksen ihon hoitoon tai joogaharjoituksesi tueksi.

Soveltuu kaikentasoisille joogaajille, myös aloittelijat ovat tervetulleita mukaan.

Joogaharjoitukset ovat kehon sisäistä kokemusta korostavaa embodied joogaa, joka kietoo yhteen vapaan & intuitiota vahvistavan liikkeen ja joogan. Joogatyyleinä hidas ja pumpulinpehmeä yin ja yang jooga sekä syvävenyttävä, pysähtymistä ja kärsivällisyyttä opettava yin jooga.

Investointisi: 390€/ryhmähuone, 430€/2hh, 450€/1hh ( sis. alv24%) sisältää täysihoidon, ohjelman, majoituksen, saunan kera Frantsilan yrttitilan tuotteiden, meditaatio audion ja eteerisen öljyseoksen.

Ilmoittautuminen: annamari.pentikainen@gmail.com . Ilmoittauduthan 1.7.2022 mennessä tai kunnes paikkoja riittää.

Alustava ohjelma

Perjantaina

18.00 asettuminen taloon

18.30 Aloitus-seremonia ja levon liike (hermoston rauhoittamisen yin jooga, meditaatio & hengitysharjoitus maa elementille)

20.00 illallinen

Lauantaina

8.30-10.00 Hoivaava Äiti Maa Minussa (aamumeditaatio, pranayama hengitysharjoitukset & pehmeä yin ja yang jooga maa elementille)

10.00 aamupala

11.00 turvapaikka meditaatio luonnossa omaan tahtiin (saat meditaation omaksesi)

13.30 Eteeriset öljyt ihonhoidossa ja joogaharjoituksessa –luento

oman tuoksun luominen

14.30 lounas

17.00 Tennispallot kehonhuollossa ja yhteisöllisyyttä & yhteyttä vahvistava yin jooga tuli elementille

19.00 illallinen

20.00 sauna halukkaille

Sunnuntaina

8.30-10.00 Sisäinen puutarha (seasonal joogan elementit yhteen kietova yin & yang jooga ja meditaatio)

10.00 aamupala

12.00 Retriitin lopetusrituaali

13.00 lounas

Aikaisempia kokemuksia joogaretriiteiltäni

”Monipuolisia ja upeita tapoja sanoittaa kehollisia kokemuksia – kiitos siitä! Parasta oli monipuolinen ohjelma ja eri menetelmät, jotka tukivat rauhoittumista ja itsetutkiskelua. Embodied jooga oli uusi ja ihana kokemus.” 

”Kehoni Kodissa –omien rajojen joogaretriitti pysäytti ja rauhoitti kesken arjen. Se muistutti siitä, että on hyvä rauhoittua aina välillä meditoimaan ja joogaamaan, vaikka vain lyhyeksi aikaa. Aiheena omat rajat oli ajatuksia herättävä ja aina ajankohtainen. Anna-Mari oli ohjaajana lempeä ja rauhoittava. Suosittelen joogaretriittiä kaikille!” 

”Joogatunnit ja meditaatiot Kehoni Kodissa –joogaretriitillä olivat ihania! Frantsila on myös täydellinen paikka joogaretriittiin.”

”Pidän Anna-Marin läsnäolosta ja lempeydestä. Tuntuu, kuin puhuisit henkilökohtaisesti juuri minulle.”

 

Sielunkotiin – feminiinisen viisauden & Pohjolan myyttien retriitti Seilin saarella 

Ajankohta: 15.–17.7.2022

Feminiinienergia on luovuuden, virtaavuuden, intuition, tunteiden, herkkyyden ja alitajunnan maailmassa. Tervetuloa kiehtovalle ja historialliselle Seilin saarelle viettämään voimaannuttavaa ja maadoittavaa viikonloppua feminiinienergian, joogan, tantristen meditaatioiden ja kiehtovien feminiinisen viisauden myyttien äärelle.

Tällä retriitillä sukellamme Pohjolan myytteihin ja niistä löytyvään voimaannuttavaan feminiiniseen viisauteen.

Retriitti on osittainen hiljentymisen retriitti: olemme retriitin perjantai–lauantai välissä hiljaisuudessa 12h (23.00–12.00). 

Teemme retriitillä myös intuitiivista kirjoittamista joka on keino päästä alitajuntaan, siivota mieltä ja vapautua vanhoista ajattelumalleista, mutta myös työkalu luovuuden vahvistamiselle.

Aloittelijaystävällinen retriitti soveltuu kaikille jotka haluavat tutustua omaan itseen sukupuoleen katsomatta.  

Investointisi: 390€/2hh, 450€/1hh. Hinta sisältää ohjelman, workshopin, täysihoidon, majoituksen ja saunan (2x). Hintaan sisältyy kaikki muu paitsi lauttaliput (menopaluu 39€/hlö). Ilmoittautuminen viimeistään 10.6.2022 tai kunnes paikkoja riittää.

Tutustu Seilin historiaan täällä

kyselyt & ilmoittautuminen: annamari.pentikainen@gmail.com

Joogaretriitin ohjelma 

Perjantai

18.00–20.00 Tarinoiden voima –aloitusrituaali & iltaharjoitus

20.00 Illallinen

21–23.00 sauna

23.00 hiljaisuus

Lauantai

8.00 aamukahvi/–tee

8.30 Aamun slow embodied flow jooga vesi elementissä & Ainon ja Vellamon myytti

10.00 Aamupala

12.00 Hiljaisuus päättyy <3

12.30 – 14.00 Myyttien mailla – meditatiivinen, kehon sisältä ulospäin aukeavan somaattisen liikkeen ja yin & yang joogan workshop

14.00 lounas

17.30–19.00 Tarinallinen yin jooga ja meditaatio

19.00 vege Illallinen

hiljaisuus

(sauna käytössä 16.00–20.00)

Sunnuntai

8.00 aamukahvi/-tee

8.30 ”Olen molemmat; virtaava joki & kannatteleva Äiti Maan syli” –aamun yin & yang joogaharjoitus maa elementille 

10.00 hiljaisuus päättyy <3, aamupala

12–14.00 retriitin lopetusrituaali ja kotiin levänneenä 

Palautteita aikaisemmilta feminiinienergian retriiteiltäni:

”Aiemmalla retriitilläsi koin voimakkaasti tulleeni kotiin virtaavan joogan ja siihen yhdistetyn musiikin myötä, löysin seuraavalla retriitilläsi jälleen itseni liikkuvasta kehostani. Tämä tunne vahvistui. Itsemyötätuntoon yhdistyvä meditaatio mantroineen nosti vahvasti hyväksynnän ja sallivuuden tunteen pintaan. Matkani itsemyötätunnon tiellä on aluillaan, retriitissä vallinneen hyvyyden ja lempeyden ilmapiiri auttoi olemaan hyväksyvämpi ja armollisempi itselleen. ”

”Anna-Mari osaa upeasti luoda meditaation, joogan ja muun ohjelman kautta retriitille maagisen ja rauhoittavan tunnelman. Feminiinisen energian retriitillä tuntui vahvasti siltä, että sinne saa tulla sellaisena kuin on, ilman arkielämän rooleja. Retriitillä vallitsi vahvasti hyväksyvä ja avoin ilmapiiri ihmisyydelle ja keskeneräisyydelle. Anna-Marin meditaatiot syvensivät suhdetta itseen ja auttoivat rauhoittumaan sen äärelle, mikä oli sillä hetkellä itsessä läsnä ilman tarvetta tuomita ja arvottaa. Lisäksi intuitiivisen kirjoittamisen harjoitukset saivat ajattelemaan luovuutta uudella tavalla ja toivat takaisin kadotettua vapaampaa ja sallivampaa suhdetta kirjoittamiseen ja runouteen. Suosittelen todella lämpimästi Anna-Marin retriittejä, jos haluaa syventää suhdetta itseensä, kaipaa pysähtymistä ja rauhoittumista tai oman elämän arvojen uudelleen pohtimista.”

Kehoni Kodissa meditaatio– & joogaretriitti Frantsilassa

Ajankohta: 6.–8.5.2022

Tervetuloa lempeälle hengähdyshetkelle arjesta, rauhoittumaan ja löytämään yhteys omaan kehoon ihanaan Frantsilan Hyvänolon Keskukseen.

Joogaretriitin teemana ovat omat rajat. Retriitin tarkoitus on inspiroida sinua ylläpitämään hyvinvointia kokonaisvaltaisesti ja se haluaa tarjoilla sinua työvälineitä arjen tasapainon tueksi myös retriitin jälkeen.

Tutustumme joogaviikonlopun aikana monipuolisen jooga– ja meditaatioharjoituksen (tantriset meditaatiot) lisäksi eteerisiin öljyihin ja teemme kirjoitusharjoituksia omaan hyvinvointiin liittyen. Luomme retriitillä myös Sankalpan, eli sydämen toiveen tai lupauksen.

Lue lisää

Feminiininen Viisaus: meditaatio– & joogaretriitti Pyhtäällä

Ajankohta: 1.–3.7.2022

Tervetuloa levon, kuuntelemisen ja vastaanottamisen joogaretriitille. Teemme monipuolisia embodied –tyylisuunnan inspiroimia joogaharjoituksia (yin jooga ja hidas flow jooga) ja erilaisia tantrisia meditaatioharjoituksia. Feminiinienergia liittyy tunteisiin, kehollisuuteen ja luovuuteen. Se asuu meissä kaikissa sukupuoleen katsomatta, eli tämä retriitti sopii ihan kaikille jotka ovat uteliaita joogan ja meditaation suhteen. Retriitin ohjelma on monipuolinen kokonaisuus kehomieltä rentouttavia ja hoitavia harjoituksia.Tällä joogaretriitillä myös mahdollisuus tilata energiahoitoja ja hierontoja. á 370€/2hh. 320€/3hh, 450€/1hh. Hinta sisältää ohjelman, workshopin, täysihoidon, majoituksen, saunan (2x) & paljun. Kuvia Patruunan talon joogaretriittikohteesta alapuolella.

Tutustu joogaretriitin ohjelmaan & lue lisää 

Tulevat joogaretriitit Suomessa 2022 –2023

4–5.9.2022 Meri minussa – itsemyötätunnon joogapurjehdus Viron Prangliin. Joogaa saaristossa, luovuutta herättelevää kirjoittamista ja meditaatiohetkiä merellä, sekä rentouttavaa saunomista luonnonmukaisten kosmetiikkatuotteiden kera. Purjehdimme upealla katamaraanilla, lisäinfoa merellisestä joogalomasta tulossa pian (alustavat kyselyt: annamari.pentikainen@gmail.com).
16–18.12.2023 Hiljaisuuden jooga– & meditaatioretriitti (aloittelijalle soveltuva) uudessa kohteessa luonnon sylissä (lisäinfoa pian, alustavat kyselyt: annamari.pentikainen@gmail.com)

Kesällä 2023 luvassa….

7-11.6.2023 Feminiinisen viisauden joogaretriitti Castel Cellesin pikkukylässä (Italia). Lisäinfoa pian (kyselyt emailiin)!
28–30.7.2023 tantrinen jooga– & meditaatioretriitti Frantsilassa. Sinulle, ketä kiinnostaa tutustua syvemmin tantra filosofiaan ja tantriseen harjoitukseen (nondual shaivatantra). Lisäinfoa tulossa pian…
 
w

Ylempi kuvakaruselli: Tuomiston kartano, alempi kuvakaruselli: Patruunan talo.

"Sain monipuoliselta joogaretriitiltä paitsi lempeyttä, rentoutumista ja tutkimusmatkan omaan itseeni, myös työkaluja hyvinvoinnin ylläpitämiseen arjessa."
"Intuitiivinen kirjoittaminen meditaation jälkeen on helpottavaa, vapauttavaa ja sitä ajatellessani pääsi äskenkin iso huokaus – että todella hyvältä tuntuu!"
”Jooga on kulkenut matkassani jo pitkään, epäsäännöllisen säännöllisenä itselleni suomana itsetutkiskelun, pysähtymisen, kehon ja sielun hoitajana. Olin mukana aikaisemmalla Anna-Marin joulun retriitillä. Aiemmalla retriitillä koin voimakkaasti tulleeni kotiin virtaavan joogan ja siihen yhdistetyn musiikin myötä, löysin jälleen itseni liikkuvasta kehostani. Tämä tunne vahvistui syysretriitillä. Itsemyötätuntoon yhdistyvä meditaatio mantroineen nosti vahvasti hyväksynnän ja sallivuuden tunteen pintaan. Matkani itsemyötätunnon tiellä on aluillaan, retriitissä vallinneen hyvyyden ja lempeyden ilmapiiri auttoi olemaan hyväksyvämpi ja armollisempi itselleen.”
s
Up