Joogaretriitit Suomessa

Järjestämäni joogaretriitit eivät vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta vaan joogaretriiteille voit tulla mukaan vaikka olisit aloittelija joogassa. Halutessasi voit osallistua myös kaikille Suomen joogaretriiteilleni zoomin kautta. Pääset kaikilla joogaretriiteilläni tutustumaan monipuolisesti joogan eri tyyleihin kuten yin jooga ja hidas flow jooga sekä erilaisiin monipuolisiin meditaatioharjoituksiin ja hengitysharjoituksiin.

Tulevat joogaretriitit Suomessa:

Feminiininen Viisaus: meditaatio– & joogaretriitti Pyhtäällä

Ajankohta: 12.–14.11

Tervetuloa levon, kuuntelemisen ja vastaanottamisen joogaretriitille. Retriitillä on  embodied –tyylisuunnan inspiroimia monipuolisia harjoituksia, syvärentouttavaa restoratiivista joogaa ja erilaisia tantrisia meditaatioharjoituksia. Feminiinienergia liittyy tunteisiin, kehollisuuteen ja luovuuteen. Se asuu meissä kaikissa sukupuoleen katsomatta, eli tämä retriitti sopii ihan kaikille jotka ovat uteliaita joogan ja meditaation suhteen. Retriitin ohjelma on monipuolinen kokonaisuus kehomieltä rentouttavia ja hoitavia harjoituksia. á 350€/2hh. 299€/3hh, 420€/1hh. Hinta sisältää ohjelman, workshopin, täysihoidon, majoituksen, saunan (2x) & paljun.

Retriitin tarkka ohjelma tulossa pian!

Jumalatar minussa – aromajoogan rentoutumisretriitti Tuomiston Kartanossa

Ajankohta: 3.–5.12

Hellivä joogaviikonloppu ylellisessä Tuomiston kartanossa, jonka historia ulottuu  1500-luvulle. Aloittelijaystävällinen joogaretriitti. Hidasta joogaa (hidas flow & yin jooga) ja eteerisiä tuoksuja. Meditaatiohetkiä. Sukeltamista omaan alitajuntaan kirjoittamisen avulla. Kehoyhteyden ja intuition vahvistamista sisältä ulospäin ohjautuvan somaattisen liikkeen avulla. Tutustumista voimaannuttavien hindujumalatarten kiehtovaan ja mystiseen maailmaan.  Hemmotteluhetki  kuumassa drop –ulkoaltaassa. Joogaretriitin kruunaa brunssi & kakkukahvit sekä kotiin vietävä jumalatar audiomeditaatiopaketti. 

Tutustu ohjelmaan & lue lisää täällä: https://yogobe.com/fi/events/aromajoogahemmotteluretriitti

 

Joulukuun hemmotteluretriitti ylellisessä Tuomiston Kartanossa jonka juuret ulottuvat viikinkien ja ritarien ajalle, 1500–luvulle (kuvat yllä)

Tulevat joogaretriitit Suomessa 2022

 6-8.5.2022 Kehoni Kodissa –omien rajojen ja tasapainon joogaretriitti Frantsilassa. Lue lisää
5–7.9.2022 Harmonia – feminiinienergian & tantran elinvoimaa lisäävä joogaretriitti Frantsilassa
23-25.9 Elvy & palaudu –yinjoogan & eteeristen öljyjen rentouttava retriitti Frantsilassa

Joogaretriitit järjestetään lumoavassa Frantsilan Hyvänolon Keskuksessa Hämeenkyrössä. Joogaretriitin hintaan 380€/hlö kuuluu majoitus ryhmähuoneissa, täysihoito, ohjelma & workshop. Kysy erikseen mahdollisuutta omaan huoneeseen.

Lisäinfoa kesän 2022 joogaretriiteistä pian.

w
"Sain monipuoliselta joogaretriitiltä paitsi lempeyttä, rentoutumista ja tutkimusmatkan omaan itseeni, myös työkaluja hyvinvoinnin ylläpitämiseen arjessa."
"Intuitiivinen kirjoittaminen meditaation jälkeen on helpottavaa, vapauttavaa ja sitä ajatellessani pääsi äskenkin iso huokaus – että todella hyvältä tuntuu!"
”Jooga on kulkenut matkassani jo pitkään, epäsäännöllisen säännöllisenä itselleni suomana itsetutkiskelun, pysähtymisen, kehon ja sielun hoitajana. Olin mukana aikaisemmalla Anna-Marin joulun retriitillä. Aiemmalla retriitillä koin voimakkaasti tulleeni kotiin virtaavan joogan ja siihen yhdistetyn musiikin myötä, löysin jälleen itseni liikkuvasta kehostani. Tämä tunne vahvistui syysretriitillä. Itsemyötätuntoon yhdistyvä meditaatio mantroineen nosti vahvasti hyväksynnän ja sallivuuden tunteen pintaan. Matkani itsemyötätunnon tiellä on aluillaan, retriitissä vallinneen hyvyyden ja lempeyden ilmapiiri auttoi olemaan hyväksyvämpi ja armollisempi itselleen.”
s
Up