Joogaretriitit Suomessa

Joogaretriittini soveltuvat sinulle, jotka haluavat löytää syvemmän yhteyden itseen ja omaan tarkoituksesi – mukana joogaretriiteilläni on ollut kaikentasoisia joogaajia aloittelijoista joogaopettajiin. Tarjoamani joogaretriitit ovat syväsukellus omaan itseen joogan, kirjoittamisen, erilaisten meditaatioiden ja syvärentoutusten kautta. Käytän usein joogaretriiteilläni menneisyyden myyttejä ja arkkityyppejä henkisen kasvun tukena ja porttina syvempään itsetuntemukseen . Joogaretriittieni tarkoitus on auttaa ja tukea sinua löytämään koko kapasiteettisi ja aito itse, mutta myös inspiroida sinua ylläpitämään omaa joogaharjoitustasi joogaretriitin jälkeen. Saatkin aina joogaretriiteiltäni kotiin vietäviä meditaatio- tai joogaharjoituksia. Tutustut joogaretriiteilläni monipuolisesti joogan eri tyyleihin (kuten yin jooga ja hidas flow jooga) & tantraperinteen meditaatio– ja hengitysharjoituksiin.

Tulevat joogaretriitit Suomessa:

Elvy & palaudu: hermostoa hoitava palautumisen jooga– & meditaatioretriitti Frantsilan yrttitilalla 

Ajankohta: 5.–7.8.2022

Sinulle joka kaipaat lepoa ja luonnonrauhaa. Tervetuloa päästämään irti arjen kiireistä ja rentoutumaan itsesi äärelle.

Kesä on voimakasta aktiivisen ja maskuliinisen yang energian aikaa, tasapainon vuoksi painotus on tällä syksyyn saattelevalla joogaretriitillä hitaassa ja viipymässä, hermostoa hoitavassa yin joogassa.

Teemme retriitillä seasonal joogaa, joka korostaa vuodenajan merkitystä suhteessa joogaharjoitukseen. 

Pääset myös luomaan itsellesi soveltuvan luonnonmukaisen eteerisen öljyseoksen ihon hoitoon tai joogaharjoituksesi tueksi.

Soveltuu kaikentasoisille joogaajille, myös aloittelijat ovat tervetulleita mukaan.

Joogaharjoitukset ovat kehon sisäistä kokemusta korostavaa embodied joogaa, joka kietoo yhteen vapaan & intuitiota vahvistavan liikkeen ja joogan. Joogatyyleinä hidas ja pumpulinpehmeä yin ja yang jooga sekä syvävenyttävä, pysähtymistä ja kärsivällisyyttä opettava yin jooga.

Investointisi: 390€/ryhmähuone, 430€/2hh, 450€/1hh ( sis. alv24%) sisältää täysihoidon, ohjelman, majoituksen, saunan kera Frantsilan yrttitilan tuotteiden, meditaatio audion ja eteerisen öljyseoksen.

Ilmoittautuminen: annamari.pentikainen@gmail.com .

Alustava ohjelma

Perjantaina

18.00 asettuminen taloon

18.30 Aloitus-seremonia ja levon liike (hermoston rauhoittamisen yin jooga, meditaatio & hengitysharjoitus maa elementille)

20.00 illallinen

Lauantaina

8.30-10.00 Hoivaava Äiti Maa Minussa (aamumeditaatio, pranayama hengitysharjoitukset & pehmeä yin ja yang jooga maa elementille)

10.00 aamupala

11.00 turvapaikka meditaatio luonnossa omaan tahtiin (saat meditaation omaksesi)

13.30 Eteeriset öljyt ihonhoidossa ja joogaharjoituksessa –luento

oman tuoksun luominen

14.30 lounas

17.00 Tennispallot kehonhuollossa ja yhteisöllisyyttä & yhteyttä vahvistava yin jooga tuli elementille

19.00 illallinen

20.00 sauna halukkaille

Sunnuntaina

8.30-10.00 Sisäinen puutarha (seasonal joogan elementit yhteen kietova yin & yang jooga ja meditaatio)

10.00 aamupala

12.00 Retriitin lopetusrituaali

13.00 lounas

Kokemuksia aikaisemmilta retriiteiltä:

” Löysin kauan sitten kadotetun osan itsestäni joogaretriitilläsi. Tätä ilosanomaa olen jakanut ystävilleni ja toivon että hekin löytävät sinun luoksesi joogaamaan. Kiitos että teet sitä mitä teet, oli ilo tutustua sinuun ja toivon että tiemme kohtaavat vielä, viimeistään Sri Lankan surffaus ja joogaretriitilläsi.”
 
”Sain monipuoliselta joogaretriitiltä paitsi lempeyttä, rentoutumista ja tutkimusmatkan omaan itseeni, myös työkaluja hyvinvoinnin ylläpitämiseen arjessa.”

”Pysähdyn yleensä hiljaisuudessa. Retriitilläsi ihana musiikkii kuitenkin tukee hyvin tunnelmaa.”

”Minulle tuntui parhaiten toimivan retriittiaamujen aloitukset meditoinnilla. En ole koskaan oikein osannut meditoida saati hengittää oikein, mutta retriitillä pystyin tyhjentämään mielen ja keskittyä vain siihen hetkeen ja hengittämiseen. Tätä taitoa olen pyrkinyt toteuttamaan ihan jokapäiväisessä aamussa retriitin jälkeen edes vähän, keskittymällä ihan vaikka vaan hengittämiseen.  En osannut meditoida ennen, mutta teen nyt pieniä meditointeja päivittäin, koska haluan pitää sen saman rentouttavan olon arjessakin mikä tuli retriitillä. Retriitillä oivalsin, että elämäni on ollut tähän asti liian suorittamista ja stressaavaa ja että nyt jos milloinkaan on oikea hetki rauhoittua ja ottaa aikaa itselleni.” 

Rauha: kaikille soveltuva jooga– ja meditaatioretriitti sekä taidetyöpaja Stockforssissa 

Ajankohta: 19.–21.8.2022

Tervetuloa rauhoittumaan viikonloppuretriitille Pyhtäälle, noin tunnin ajomatkan päähän pääkaupunkiseudulta. Joogaretriitti soveltuu kaikille jotka ovat uteliaita joogan ja meditaation suhteen. Voit osallistua retriitillä myös vapaaehtoiseen, kaikille soveltuvaan  taidetyöpajaan.

Retriitin teemana on rauhoittuminen, ja vietämme retriitin lauantai päivästä osan hiljaisuudessa. Halutessasi voit myös sulkea puhelimen lauantain ajaksi ja laskeutua rauhaan itsesi kanssa, lepoon kuiskaavan luontomaiseman äärellä.

Investointisi: á 390€/2hh. 340€/3hh, 450€/1hh. Hinta sisältää ohjelman (jooga–, meditaatio– & kirjoitusharjoitukset), workshopin, täysihoidon, majoituksen, saunan  + kyydityksen bussipysäkiltä retriittikohteeseen. 

Ilmoittautuminen: annamari.pentikainen@gmail.com

Jooga– & meditaatioharjoitukset

Pääset tällä retriitillä tutustumaan myös erilaisiin tantrisiin hengitysharjoituksiin ja meditaatiotekniikoihin. Teemme myös hermostoa rauhoittavia sekä elinvoimaa ja energiaa lisääviä hengitysharjoituksia.

Joogatunnit ovat monipuolinen kokonaisuus passiivisia yin ja aktiivisia yang joogaharjoituksia (embodied jooga). Luvassa on siis asennoissa viipyviä yin joogaharjoituksia ja vastapainoksi  lempeästi virtaavaa  yang (eli flow jooga) joogaharjoituksia.

Nondual Tantra – viisaus, joka näkee jokaiseen hetkeen kietoutuvan kauneuden

Tutustumme joogaretriitillä kaikille soveltuviin tantrisiin meditaatioharjoituksiin. Tantriset meditaatioharjoitukset, joihin liittyvät mm. erilaiset mantrat ja visualisointi, voivat tuoda toivoa ja valoa elämään, sekä maadoittaa epävarmuuden keskellä.

Nonduaali tantra uskoo että kaikki tulee samasta lähteestä, rakkaudesta, ja on lähtökohtaisesti pyhää ja kaunista –myös vaikeimmat tunteet ja tuntemukset.

Koska tantra ajattelee että kaikki nousee samasta lähteestä, pyhä tietoisuus on läsnä ihan kaikessa olemassa olevassa.

Embodied jooga – feeling.sensing.being.experiencing.

Embodied -tyylisuunta korostaa kehon sisäistä kokemusta ulkoisten jooga-asentojen linjausten sijaan ja yhdistää jooga-asentoihin somaattisen, kehon sisältä ulospäin ohjautuvan vapaan meditatiivisen liikkeen. Embodied jooga ammentaa tantra perinteestä (nondual shaivatantra).

Somaattinen liike

Somaattinen liike on mielen läsnäoloa vaativaa kehollista harjoittelua. Se herättää ja vahvistaa kykyä tuntea ja auttaa löytämään ja valjastamaan omassa kehossa asuva parantava voima.

Taidetyöpaja &Nina

Nina on ratkaisukeskeisen kuvataideterapian ohjaaja & intuitiivinen taiteilija, jonka maalauksia ohjaa intuitio, vuorovaikutus kanvaasin, siveltimien ja oman itsen kanssa. Feminiinisyys, tasapaino, rakkaus, oma voima, luontoyhteys sekä elämän valot ja varjot ovat vahvasti läsnä Ninan maalauksissa. Retriitin teeman mukaisesti matkustamme kohti omaa, sisäistä rauhaa ja turvaa.   Työpajassa keskitymme siihen, mitä omasta itsestä nousee, emmekä puutu tekniikkaan tai teoriaan (omat vesivärit, akvarellipaperia ja siveltimet mukaan jos mahdollista).

Alustava ohjelma

Alustava ohjelma

Pe

17.00 Saapuminen ja asettuminen taloon

18.00–19.30 Aloitusrituaali & lepo liikkeessä –somaattisen liikkeen ja yin joogan harjoitus

20.00 illallinen

22.00 hiljaisuus

La

8.00 Aamun hidas flow jooga (embodied)

9.00 Nondual Shaivatantra & tutustuminen erilaisiin meditaatiotekniikoihin

10.00 aamupala, vapaata oleskelua luonnossa

13.30 lounas

edellisenä iltana alkanut hiljaisuus päättyy <3

14.30 vapaaehtoinen taidetyöpaja (Ninan kanssa)

18.00–19.30 Voimaannuttava tyhjyys –hyvän yön yin jooga ja syvärentoutus

20.00 illallinen

sauna kera luonnonkosmetiikan hemmottelutuotteiden

 hiljaisuus

Su

8.30–10.00 Aamun meditaatio, hidas flow jooga & kirjoitusharjoitukset

10.00 aamupala

12.00 retriitin lopetusrituaali

13.00 lounas

levänneenä kotiin (mahdollisuus jäädä rentoutumaan energiahoitoihin/hierontoihin vielä retriitin päätyttyä)

Kokemuksia aikaisemmilta joogaretriiteiltä 

”Joogaretriitti oli todella kokonaisvaltainen kokemus äänimaailman ja liikkeen yhdistelmänä. Opin autenttisuuden joogaretriitiltä varmuutta, rauhallisuutta ja armollisuutta itselle suhteessa joogaan ja meditaatioon. Joogaretriitillä parasta oli koko tunnelma.”

”Parasta joogaretriitillä oli kokemus joogan ja meditaation yhdistämisestä.”

”Opin joogaretriitillä että joogan ja meditaation voi yhdistää eikä joogaa  tarvitse suorittaa.  Joogaretriitin paras anti oli kokonaisuus; luovuuden herättäminen ja kirjoittaminen. Joogatunnit olivat nautittavia ja juuri sopivia tähän hetkeen. Kokonaisuudessaanjoogaretriitti oli ihana, laadukas ja paljon antava.”

Patruunan talo
“Patruunantalo on paikka, jossa voi aistia vanhan hengen ja rauhoittua olemaan nyt. Patruunantalolla yhdistyy vanhan ajan yksinkertaisuus ja nykyajan ylellisyys tavalla, joka rauhoittuu, hiljentää, saa ajattelemaan ja asettumaan tähän hetkeen avaten siten ovia ajatella omaa mennyttä ja tulevaa.”
 
“Patruunantalo hengittää. Se elää ihmisten kanssa, mutta tukevana suojamuurina ulkomaailmaan. Patruunantalo on paikka olla turvassa, hetken, rauhassa.”
 
Hyvinvointia tukeva yhteisöalue Kymijoen Pyhtään haaran rannalla. Stockfors ja Patruunan talo ovat yli sata vuotta vanha idyllinen tehdasalue, ja joogaretriittien majoituspaikat sijaitsevat kuvankauniissa Patruunan talossa, kodikkaassa hunajatalossa ja suloisessa vanhassa paloasemassa. Paikan päältä löytyy myös mm. hieronta/hoitotilat, hiomon kädentaitojen tilat, taiteilijaresidenssin työtilat, vintagenäyttelyt kesäisin, viinikellari, sauna ja palju. Kohteen vierestä lähtee useita erilaisia luontopolkuja.
 

Grace –hiljaisuuden jooga– & meditaatioretriitti Heponiemessä Karjalohjalla (aloittelijaystävällinen) 

Ajankohta 2.–4.12.2022 

Rentouttavaa yin joogaa ja liikemeditaatiota. Syvärentouttava, tarinallinen jooga nidra (”joogin uni”). Oman hengityksen äärellä viipymistä. Tutustumista erilaisiin meditaatiotekniikoihin. Saunomista ja avannossa uimista. Luonnon sylissä rentoutumista.

Heponiemen tila sijaitsee Karjalohjalla, Puujärven rannalla (n.1h ajomatka Helsingistä).   Majoitus 1-2hh omien toiveiden mukaan. Jokaisessa huoneessa oma suihku ja WC. 

Menu: monipuolinen kasvisruoka villiyrteillä höystettynä. 

”Heponiemen keittiössä voit maistaa rakkautemme ja arvostuksemme Suomen luontoa, sen puhtaita raaka-aineita ja vieraitamme kohtaan. 

Ruoka Heponiemessä on mahdollisimman vähän prosessoitua, ravintorikasta ja valmistettu ilman turhia lisäaineita tai sokereita. Menumme suunnitellaan satokautta ja vuodenaikaa mukaillen.

Suomen puhtaasta luonnosta kerätty superfood; villiruoka ja marjat tuovat mausteina ja raaka-aineina ekologisuutta, uusia makuja ja ennen kaikkea paljon terveellisyyttä pöytään.

Haluamme, että vieraamme kokevat joka aterian jälkeen olonsa energisemmiksi ja iloisiksi. Heponiemen ruoasta tulee hyvä olo ja mieli!”

– Heponiemen keittiön väki

Investointisi: 390€/2hh, 450€/1hh. Sisältää: täysihoidon, majoituksen, saunan  ohjelman ja meditaatiopaketin kotijoogaharjoituksen tueksi.

Kyselyt ja ilmoittautuminen: annamari.pentikainen@gmail.com

Alustava ohjelma

Perjantai

18.00 saapuminen, asettuminen huoneisiin

18.30 tervetuliaispiiri

hyvän yön yin jooga & visualisointimeditaatio.

teema: juurichakran (eli maadoittumiseen liittyvän energiakeskuksen) hoitaminen & turvan vahvistaminen omassa kehossa.

20.00 joogaretriitin hiljaisuus alkaa,

Illallinen hiljaisuudessa

Lauantai

8.00 aamumeditaatio,

Aamun Youniverse -yin joogaa & somaattista liikettä yhdistävä meditatiivinen harjoitus. Teema: vesi elementti ja munuaisten & virtsarakon meridiaaniparin hoitaminen.

Intuitiivisen kirjoittamisen harjoitus

10.00 aamupala

12.00 tunnepysäkki -meditaatio

14.00 lounas

15.00 jakamisen piiri takkatulen äärellä: tauko hiljaisuudesta jolloin voit halutessasi jakaa ajatuksia/kokemuksiasi muiden joogaretriittiläisten kanssa kannatellussa, sallivassa & turvallisessa ilmapiirissä.

tarinallinen jooga nidra (“joogin uni”) syvärentoutus

18.30 yin jooga & liikemeditaatio. Teema: metalli elementti ja keuhkojen hoitaminen

20.00 illallinen

Sunnuntai

8.00 liikkeessä hetken sylissä -liikemeditaatio

chakroja tasapainoittava yin jooga & erilaiset mantrameditaatiot

10.00 aamupala

12.00 hiljaisuus päättyy: jakamisen piiri & lopetusrituaali

13.00 rentoutuneena kotiin <3

Palautteita aikaisemmilta joogaretriiteiltä

”Ohjelmassa oli todella hyvässä suhteessa lepoa & liikettä, ihanasti sanoitetut joogat ja taitavaa musiikin käyttöä.”

”Joogaretriitti oli todella kokonaisvaltainen kokemus äänimaailman ja liikkeen yhdistelmänä. Opin varmuutta, rauhallisuutta ja armollisuutta itselle suhteessa joogaan ja meditaatioon. Joogaretriitillä parasta oli koko tunnelma.”

”Parasta joogaretriitillä oli kokemus joogan ja meditaation yhdistämisestä.”

”Parasta oli monipuolinen ohjelma ja eri menetelmät, jotka tukivat rauhoittumista ja itsetutkiskelua. Embodied jooga oli uusi ja ihana kokemus. Monipuolisia ja upeita tapoja sanoittaa kehollisia kokemuksia – kiitos siitä! ”

”Kehoni Kodissa –omien rajojen joogaretriitti pysäytti ja rauhoitti kesken arjen. Se muistutti siitä, että on hyvä rauhoittua aina välillä meditoimaan ja joogaamaan, vaikka vain lyhyeksi aikaa. Aiheena omat rajat oli ajatuksia herättävä ja aina ajankohtainen. Anna-Mari oli ohjaajana lempeä ja rauhoittava. Suosittelen joogaretriittiä kaikille!”

”Joogatunnit ja meditaatiot Kehoni Kodissa –joogaretriitillä olivat ihania!”

”Pidän Anna-Marin läsnäolosta ja lempeydestä. Tuntuu, kuin puhuisit henkilökohtaisesti juuri minulle.”

 

Sielunkotiin – feminiinisen viisauden & Pohjolan myyttien retriitti Seilin saarella 

Ajankohta: 14.–16.7.2023

Feminiinienergia on luovuuden, virtaavuuden, intuition, tunteiden, herkkyyden ja alitajunnan maailmassa. Tervetuloa kiehtovalle ja historialliselle Seilin saarelle viettämään voimaannuttavaa ja maadoittavaa viikonloppua feminiinienergian, joogan, tantristen meditaatioiden ja kiehtovien feminiinisen viisauden myyttien äärelle.

Tällä retriitillä sukellamme Pohjolan myytteihin ja niistä löytyvään voimaannuttavaan feminiiniseen viisauteen.

Retriitti on osittainen hiljentymisen retriitti: olemme retriitin perjantai–lauantai välissä hiljaisuudessa 12h (23.00–12.00). 

Teemme retriitillä myös intuitiivista kirjoittamista joka on keino päästä alitajuntaan, siivota mieltä ja vapautua vanhoista ajattelumalleista, mutta myös työkalu luovuuden vahvistamiselle.

Aloittelijaystävällinen retriitti soveltuu kaikille jotka haluavat tutustua omaan itseen sukupuoleen katsomatta.  

Investointisi: 390€/2hh, 450€/1hh. Hinta sisältää ohjelman, workshopin, täysihoidon, majoituksen ja saunan (2x). Hintaan sisältyy kaikki muu paitsi lauttaliput (menopaluu 39€/hlö). 

Tutustu Seilin historiaan täällä

kyselyt & ilmoittautuminen: annamari.pentikainen@gmail.com

Joogaretriitin ohjelma 

Perjantai

18.00–20.00 Tarinoiden voima –aloitusrituaali & iltaharjoitus

20.00 Illallinen

21–23.00 sauna

23.00 hiljaisuus

Lauantai

8.00 aamukahvi/–tee

8.30 Aamun slow embodied flow jooga vesi elementissä & Ainon ja Vellamon myytti

10.00 Aamupala

12.00 Hiljaisuus päättyy <3

12.30 – 14.00 Myyttien mailla – meditatiivinen, kehon sisältä ulospäin aukeavan somaattisen liikkeen ja yin & yang joogan workshop

14.00 lounas

17.30–19.00 Tarinallinen yin jooga ja meditaatio

19.00 vege Illallinen

hiljaisuus

(sauna käytössä 16.00–20.00)

Sunnuntai

8.00 aamukahvi/-tee

8.30 ”Olen molemmat; virtaava joki & kannatteleva Äiti Maan syli” –aamun yin & yang joogaharjoitus maa elementille 

10.00 hiljaisuus päättyy <3, aamupala

12–14.00 retriitin lopetusrituaali ja kotiin levänneenä 

Palautteita aikaisemmilta feminiinienergian retriiteiltäni:

”Aiemmalla retriitilläsi koin voimakkaasti tulleeni kotiin virtaavan joogan ja siihen yhdistetyn musiikin myötä, löysin seuraavalla retriitilläsi jälleen itseni liikkuvasta kehostani. Tämä tunne vahvistui. Itsemyötätuntoon yhdistyvä meditaatio mantroineen nosti vahvasti hyväksynnän ja sallivuuden tunteen pintaan. Matkani itsemyötätunnon tiellä on aluillaan, retriitissä vallinneen hyvyyden ja lempeyden ilmapiiri auttoi olemaan hyväksyvämpi ja armollisempi itselleen. ”

”Anna-Mari osaa upeasti luoda meditaation, joogan ja muun ohjelman kautta retriitille maagisen ja rauhoittavan tunnelman. Feminiinisen energian retriitillä tuntui vahvasti siltä, että sinne saa tulla sellaisena kuin on, ilman arkielämän rooleja. Retriitillä vallitsi vahvasti hyväksyvä ja avoin ilmapiiri ihmisyydelle ja keskeneräisyydelle. Anna-Marin meditaatiot syvensivät suhdetta itseen ja auttoivat rauhoittumaan sen äärelle, mikä oli sillä hetkellä itsessä läsnä ilman tarvetta tuomita ja arvottaa. Lisäksi intuitiivisen kirjoittamisen harjoitukset saivat ajattelemaan luovuutta uudella tavalla ja toivat takaisin kadotettua vapaampaa ja sallivampaa suhdetta kirjoittamiseen ja runouteen. Suosittelen todella lämpimästi Anna-Marin retriittejä, jos haluaa syventää suhdetta itseensä, kaipaa pysähtymistä ja rauhoittumista tai oman elämän arvojen uudelleen pohtimista.”

Kehoni Kodissa meditaatio– & joogaretriitti Frantsilassa

Ajankohta: 6.–8.5.2022

Tervetuloa lempeälle hengähdyshetkelle arjesta, rauhoittumaan ja löytämään yhteys omaan kehoon ihanaan Frantsilan Hyvänolon Keskukseen.

Joogaretriitin teemana ovat omat rajat. Retriitin tarkoitus on inspiroida sinua ylläpitämään hyvinvointia kokonaisvaltaisesti ja se haluaa tarjoilla sinua työvälineitä arjen tasapainon tueksi myös retriitin jälkeen.

Tutustumme joogaviikonlopun aikana monipuolisen jooga– ja meditaatioharjoituksen (tantriset meditaatiot) lisäksi eteerisiin öljyihin ja teemme kirjoitusharjoituksia omaan hyvinvointiin liittyen. Luomme retriitillä myös Sankalpan, eli sydämen toiveen tai lupauksen.

Lue lisää

Feminiininen Viisaus: meditaatio– & joogaretriitti Pyhtäällä

Ajankohta: 1.–3.7.2022

Tervetuloa levon, kuuntelemisen ja vastaanottamisen joogaretriitille. Teemme monipuolisia embodied –tyylisuunnan inspiroimia joogaharjoituksia (yin jooga ja hidas flow jooga) ja erilaisia tantrisia meditaatioharjoituksia. Feminiinienergia liittyy tunteisiin, kehollisuuteen ja luovuuteen. Se asuu meissä kaikissa sukupuoleen katsomatta, eli tämä retriitti sopii ihan kaikille jotka ovat uteliaita joogan ja meditaation suhteen. Retriitin ohjelma on monipuolinen kokonaisuus kehomieltä rentouttavia ja hoitavia harjoituksia.Tällä joogaretriitillä myös mahdollisuus tilata energiahoitoja ja hierontoja. á 370€/2hh. 320€/3hh, 450€/1hh. Hinta sisältää ohjelman, workshopin, täysihoidon, majoituksen, saunan (2x) & paljun. Kuvia Patruunan talon joogaretriittikohteesta alapuolella.

Tutustu joogaretriitin ohjelmaan & lue lisää 

Luvassa 2023…

Meri minussa – itsemyötätunnon joogapurjehdus Viron Prangliin. Joogaa saaristossa, luovuutta herättelevää kirjoittamista ja meditaatiohetkiä merellä, sekä rentouttavaa saunomista luonnonmukaisten kosmetiikkatuotteiden kera. Purjehdimme upealla katamaraanilla, lisäinfoa merellisestä joogalomasta tulossa pian (alustavat kyselyt: annamari.pentikainen@gmail.com).
28–30.7.2023 tantrinen jooga– & meditaatioretriitti Frantsilassa. Sinulle, ketä kiinnostaa tutustua syvemmin tantra filosofiaan ja tantriseen harjoitukseen (nondual shaivatantra). Lisäinfoa tulossa pian…
Syyskuu 2023 Jumalattaren Aika –hindujumalatar mytologian & chakrajoogan retriitti Tuomiston Kartanossa. Lisäinfoa tulossa…
Syksy 2023 Feminiinisen viisauden joogaretriitti Castel Cellesin pikkukylässä Italiassa. Lisäinfoa tulossa… 
w

Ylempi kuvakaruselli: Tuomiston kartano, alempi kuvakaruselli: Patruunan talo.

"Sain monipuoliselta joogaretriitiltä paitsi lempeyttä, rentoutumista ja tutkimusmatkan omaan itseeni, myös työkaluja hyvinvoinnin ylläpitämiseen arjessa."
"Intuitiivinen kirjoittaminen meditaation jälkeen on helpottavaa, vapauttavaa ja sitä ajatellessani pääsi äskenkin iso huokaus – että todella hyvältä tuntuu!"
”Jooga on kulkenut matkassani jo pitkään, epäsäännöllisen säännöllisenä itselleni suomana itsetutkiskelun, pysähtymisen, kehon ja sielun hoitajana. Olin mukana aikaisemmalla Anna-Marin joulun retriitillä. Aiemmalla retriitillä koin voimakkaasti tulleeni kotiin virtaavan joogan ja siihen yhdistetyn musiikin myötä, löysin jälleen itseni liikkuvasta kehostani. Tämä tunne vahvistui syysretriitillä. Itsemyötätuntoon yhdistyvä meditaatio mantroineen nosti vahvasti hyväksynnän ja sallivuuden tunteen pintaan. Matkani itsemyötätunnon tiellä on aluillaan, retriitissä vallinneen hyvyyden ja lempeyden ilmapiiri auttoi olemaan hyväksyvämpi ja armollisempi itselleen.”
s
Up